Sağolun vakit ayırdığınız için. Bakalım artık su akar yolunu bulur..Evet ben de cok kullanırım bunu ben bekarim bana bosamak kolay diye :)
Size gercekten sabir ve dayanma gücü diliyorum
Ugrasin tabii ama benim mottom şudur
Verdigim kadar almıyorsam o ilişki biter
Alma verme dengesi cok önemli
Cok alan tarafsaniz daha fazlasını istersiniz ama tatmin olmazsiniz
Cok veren tarafsaniz da tukenirsiniz almak isteseniz de karsilik bulamazsiniz yorulursunuz
Aslandan soğuttu saolsun:)Yukselenine bakmak lazim
Benim de var tanıdığım aslan burcu ama asiri ego kibir ve trip var ama davranissal olarak başak huylari da var :)
Aslanlar kin tutmaz hani burçlara cok girmek istemezdim ama kendim ve kardeşlerim de aslan, astroloji ile de ilgilendigim icin aslan burcunu bilirim asla kindar degiliz :)
Bence yukselenine bakmak lazim bir de burctan ziyade biraz da insanin kendini torpulemesi ile ilgiliAslandan soğuttu saolsun:)
Aynen birde elle tutulur bir şeyi yok ben öğretmenim o kargocu bence egosu bundan kendini ezik hissetmek istemiyor ben onu hiç ezik görmedim o görüyorBence yukselenine bakmak lazim bir de burctan ziyade biraz da insanin kendini torpulemesi ile ilgili
Ego cehaletten kaynaklidir yani negatif yönüdür, gölge tarafidir
Onu pozitife çevirmek kisinin kendi elindedir
Hepimizin olumlu olumsuz yönleri var önemli olan iyi huylarimizin baskin cikmasidir.
Sana küstüğü zaman yokmuş gibi davran hatta o bir küsüyorsa 5 küs dayanamayıp pes eden taraf o olsun. Küsen insan ilgi bekleyen gönlüm alınsın diyen insandır ona istediğini vermeyin. Küser küser kendi kendine barışır sonrada küsmeyi unutur zamanlaMerhaba.
Eşim sürekli benimle küsüyor. Ortada hiç bir sebep yokken hem de. Ben kadın halimle 1 kez bile küsmedim. sorarım noldu diye asla cevaplamaz bide tersler, noldu ki sana öyle geliyor der. Küstügu zaman öyle bir tavır alır ki resmen psikolojik işkence. Küsmesi günler, bazen haftalar sürer. Keşke de bir şey olmuş olsa. Sadece 1 kere anlattı noldugunu onda da şok oldum. Kafasında öyle şeyler kurmuş ki... Resmen kafasında senaryo yaratıp ona inanıyor. Sürekli alttan alıyorum, sabrediyorum. Bazen patladığım da oluyor. Anlatıyorum bak küsmek yerine konuş, anlat. O kadar anlatmama duvar dile gelirdi. Sonra baktım havaya konuşuyorum, küstügunde hiç aldırış etmemeye başladım.
En son niye kustugunu neyse ki biliyorum:)) birine kızıp bana küstü :)))
Şu an şehir dışında. Mesaj yazdım yeter artık diye. Cvp yazmadı.
Bunun dışında iyi biri. Gerçekten iyi. Çocuğuna düşkün, evini ihmal etmez.
Boşanma yi düşünüyorum sırf bana böyle davranıyor diye. Benim de bir gururum var. O sürekli kusecek, ben sürekli alttan Alacam... Psikolojik olarak çok yoruldum. Beynim kaldırmıyor. Haksızlık bu.
Sizce onu böyle kabul mu etsem, yoksa gitsem mi...
Onu çok seviyorum...
Bana küsüp 2 yaşındaki kızının d.gununu kutlamamisti :/babamı anlattınız sandım o kadar aynı ki.
Yıllardır bu durum yüzünden hiç huzurlu bir aile olamadık. Bazen anneme öyle bir küsüyor ki neye küsüyor anlayamıyoruz bile. Dediğiniz gibi kuruyor kafasında inanıyor ona.
Asla bayram, doğum günü, özel gün kutladığımızı bilmem çünkü babam hep bu günlerde küser anneme. Haliyle evde genel bir huzursuzluk.
Çocuklar için bizzat yaşadığım için söylüyorum böyle bir ailede büyümek işkence. Ben küçükken ayrılmalarını tercih ederdim.
Benim eşim de yaptığım hiç birşeyi yiyip içmez. Ben de kesecem iletişimi. Gelince hoş geldin derim. Sonra ne hali varsa görsün.kurban bayramında kocam bana küsmüştü hemde kızımada ,
adam demlediğimiz çayı bile içmiyor o kadar
sonra neden küstüğünü ögrendim evet haklı hemen özür diledim ki kolay kolay özür dilemem ,
ee baktım küslüğe devam ediyor , bıçak gibi kestim iletişimi 20 saniye falan konuştum birkez telefonda ,
sonra gelen kendi oldu , hep alttan almak zorunda değilsin
Öyle yapacam evet. Bakalım nolacak. TeşekkürlerSana küstüğü zaman yokmuş gibi davran hatta o bir küsüyorsa 5 küs dayanamayıp pes eden taraf o olsun. Küsen insan ilgi bekleyen gönlüm alınsın diyen insandır ona istediğini vermeyin. Küser küser kendi kendine barışır sonrada küsmeyi unutur zamanla
Benim eşim de yaptığım hiç birşeyi yiyip içmez. Ben de kesecem iletişimi. Gelince hoş geldin derim. Sonra ne hali varsa görsün.
Doğrusu hiç söylememeko hoşgeldin lafını bile yarım ağız söyleyecen
Doğrusu hiç söylememek
oj geldin be yahiç söylemezsen suçlu olursun , eve kocan geliyor bir hoşgeldin demiyor demesin diye ,
yarım ağzı söyleyeceksin kızzz , kafanı çalıştır
Evet aynıymış. 20 senede değişmemiş baksana. Aynen bu psikolojik şiddet. Eşim de yatak ayırır. Kafasında kurup inanır.. bunun tıpta adı var mı acaba.Aaaa aynı benim eşim. 20 seneliki evliyim. Bunun adı psikolojik şiddet. Değişmiyor.artik sen umursamama ya başlıyorsun. Öyle şeylere kusuyor ki roman olur yazsam. Yok daha da neler diyorsun. Yatak ayırıyor 9 ay dile kolay. Kafasında kuruyor içten içe binada inanıyor. Evlerden irak.
Öyle yapacam artık napim. Hiç kendisini elestirmiyor ya o da Cok ilginç. Sorunları var ya kesin.Malesef bir bebekle evlisin. Küsmek Olgun insan işi değil. Küserse hiç aldırma yok muş gibi davranmak daha faydalı. Baktın aldırmıyorsun bu davranışından vazgeçer.
Doktorluk eşin. Allah yardımcın olsunÖyle yapacam artık napim. Hiç kendisini elestirmiyor ya o da Cok ilginç. Sorunları var ya kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?