Sürekli küsen eşim ...

Sağolun vakit ayırdığınız için. Bakalım artık su akar yolunu bulur..

Aslandan soğuttu saolsun:)

Aslandan soğuttu saolsun:)
Bence yukselenine bakmak lazim bir de burctan ziyade biraz da insanin kendini torpulemesi ile ilgili
Ego cehaletten kaynaklidir yani negatif yönüdür, gölge tarafidir
Onu pozitife çevirmek kisinin kendi elindedir
Hepimizin olumlu olumsuz yönleri var önemli olan iyi huylarimizin baskin cikmasidir.

Aynen birde elle tutulur bir şeyi yok ben öğretmenim o kargocu bence egosu bundan kendini ezik hissetmek istemiyor ben onu hiç ezik görmedim o görüyor

babamı anlattınız sandım o kadar aynı ki.

Yıllardır bu durum yüzünden hiç huzurlu bir aile olamadık. Bazen anneme öyle bir küsüyor ki neye küsüyor anlayamıyoruz bile. Dediğiniz gibi kuruyor kafasında inanıyor ona.

Asla bayram, doğum günü, özel gün kutladığımızı bilmem çünkü babam hep bu günlerde küser anneme. Haliyle evde genel bir huzursuzluk.

Çocuklar için bizzat yaşadığım için söylüyorum böyle bir ailede büyümek işkence. Ben küçükken ayrılmalarını tercih ederdim.

kurban bayramında kocam bana küsmüştü hemde kızımada ,

adam demlediğimiz çayı bile içmiyor o kadar

sonra neden küstüğünü ögrendim evet haklı hemen özür diledim ki kolay kolay özür dilemem ,

ee baktım küslüğe devam ediyor , bıçak gibi kestim iletişimi 20 saniye falan konuştum birkez telefonda ,

sonra gelen kendi oldu , hep alttan almak zorunda değilsin

Sana küstüğü zaman yokmuş gibi davran hatta o bir küsüyorsa 5 küs dayanamayıp pes eden taraf o olsun. Küsen insan ilgi bekleyen gönlüm alınsın diyen insandır ona istediğini vermeyin. Küser küser kendi kendine barışır sonrada küsmeyi unutur zamanla

Bana küsüp 2 yaşındaki kızının d.gununu kutlamamisti :/
Bilmiyorum ya vallahi artık.

Benim eşim de yaptığım hiç birşeyi yiyip içmez. Ben de kesecem iletişimi. Gelince hoş geldin derim. Sonra ne hali varsa görsün.

Öyle yapacam evet. Bakalım nolacak. Teşekkürler

Aaaa aynı benim eşim. 20 seneliki evliyim. Bunun adı psikolojik şiddet. Değişmiyor.artik sen umursamama ya başlıyorsun. Öyle şeylere kusuyor ki roman olur yazsam. Yok daha da neler diyorsun. Yatak ayırıyor 9 ay dile kolay. Kafasında kuruyor içten içe binada inanıyor. Evlerden irak.

Malesef bir bebekle evlisin. Küsmek Olgun insan işi değil. Küserse hiç aldırma yok muş gibi davranmak daha faydalı. Baktın aldırmıyorsun bu davranışından vazgeçer.

Evet aynıymış. 20 senede değişmemiş baksana. Aynen bu psikolojik şiddet. Eşim de yatak ayırır. Kafasında kurup inanır.. bunun tıpta adı var mı acaba.

Malesef bir bebekle evlisin. Küsmek Olgun insan işi değil. Küserse hiç aldırma yok muş gibi davranmak daha faydalı. Baktın aldırmıyorsun bu davranışından vazgeçer.
Öyle yapacam artık napim. Hiç kendisini elestirmiyor ya o da Cok ilginç. Sorunları var ya kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…