- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.715
- 158
Kesinlikle haklisin. Nefret ederim iletişim engelli insandanMerhabalar , en ufak tartışmada günlerce küsüyor ve barışması da illa ki kavgayla oluyordu . Bir süre sonra küsmelerini takmamaya çalıştım ama şu corona döneminde artık ben de dayanamıyorum . Zaten kimseyi gördüğüm gördüğümüz yok gördüğüm tek kişi de benimle konuşmuyor hatta benimle uyumuyor . Ben bu sebepten boşanmayı düşünüyorum . Sadece dertleşmek istedim , aynı durumda olan kadınlar ne önerebilirler yardımcı olabilirseniz sevinirim
O bence daha evliliğe alışamamış. Biz 3 sene sevgililikten sonra evlendik ama sevgili olmak başka evli olmak bambaşka. 2 insanın birbirine alışması, birbirini tanıması bir süreç. 3 yıl oldu evleneli, hâlâ daha tanıdım mı acaba diye düşünüyorum, 6 senelik birlikteliğimize rağmen...Çok teşekkür ederim . Zamanla düzeleceğine inansam zaten seviyorum onu ayrılmayı düşünmem asla ama sanki hiç düzelmeyecek gibi geliyor bu huyu . Başka kötü huyu yok aslında ama aşırı da aileci oldu evlenince . Herkes ailesini Sever asla yanlış anlaşılmasın ama haftanın 3-4 günü annesinin evine gitmemizi istiyor , ben çalışan biriyim ki çalışmadan bile mümkün değil bu . Yok neden annemi aramıyorsun yok neden annemleri yemeğe çağır yani evliliğini oturtmaktan çöm ailesine takıldı kaldı . Küsmeleri de genelde bu sebepten oldu zaten başlarda
Benim eşimi anlatmışsın bıktım dediği olmayınca eften püften küsmeleri den.Çocukluğu sorunlu olan erkekler genellikle küser miş.bendede var bir tane ama benimki barışinca iletişim kuramiyorum o küs olduğumuz konular açtırmıyor .ama benim içimde birikiyor . genellikle kendi haksız ozurdilemiyor. Unutmuş gibi davranıyor böyle yaparak o kadar sogutuyorlar kendilerinden . önceleri barışmak için elimden geleni yapardım.baktim ki olmuyor bende küs bekledim aylarca konusmuyorduk .bu zamandan götürüyor baristigimizda küsme birdaha derdim yine aynı küser çaresi yok seni çok iyi anlıyorum. Usteledigin zaman daha kötü oluyor o yokmuş gibi gül eğlen ben öyle yapıyorum daha çabuk barismiyor....
valla zarar vereceği varsa da verirBu evliliğe daha da zarar vermez mi ? Bilmiyorum ne yapacağımı
Gitmeyin peşinden canım bişey sanmasın kendiniKoltukta uyuyor . Oturma odasına gittiğimde kalkıp yatak odasına geliyor yatak odasına gittiğimde oturma odasına geçiyor . Saçma sapan bir durum
Küsmek de haklı olduğumu anla ve yanıma gel diye cezalandırma şekli.O küsünce daha beter küserseniz yapmamaya başlar benceMerhabalar , en ufak tartışmada günlerce küsüyor ve barışması da illa ki kavgayla oluyordu . Bir süre sonra küsmelerini takmamaya çalıştım ama şu corona döneminde artık ben de dayanamıyorum . Zaten kimseyi gördüğüm gördüğümüz yok gördüğüm tek kişi de benimle konuşmuyor hatta benimle uyumuyor . Ben bu sebepten boşanmayı düşünüyorum . Sadece dertleşmek istedim , aynı durumda olan kadınlar ne önerebilirler yardımcı olabilirseniz sevinirim
bu eski nşanlım kesinlikleÇocukluğu sorunlu olan erkekler genellikle küser miş.bendede var bir tane ama benimki barışinca iletişim kuramiyorum o küs olduğumuz konular açtırmıyor .ama benim içimde birikiyor . genellikle kendi haksız ozurdilemiyor. Unutmuş gibi davranıyor böyle yaparak o kadar sogutuyorlar kendilerinden . önceleri barışmak için elimden geleni yapardım.baktim ki olmuyor bende küs bekledim aylarca konusmuyorduk .bu zamandan götürüyor baristigimizda küsme birdaha derdim yine aynı küser çaresi yok seni çok iyi anlıyorum. Usteledigin zaman daha kötü oluyor o yokmuş gibi gül eğlen ben öyle yapıyorum daha çabuk barismiyor....
Canım ben 8 ay kadar vajinismustum yani ilişki olayı yoktu 2 ay oldu yereli ve yendiğinden beri bambaşka olmuştu , küslük olayı bitmişti . Şimdi vajinismusu yendikten sonra ilk defa küstü ve zaten regl olduğumdan da cinsellik olayına İnan bir şey diyemiyorum . Üzüldüğümü fark ediyor o da zaten üzgün oluyor . Dün iftarı ezandan 2 saat sonra yaptı ama o ikimize birden zarar veriyor işte . Bugün artık ben de patladım iyice berbat hale geldikvalla zarar vereceği varsa da verir
Allah korusun da
sizin ne kadar üzüldüğünüzü farketmiyor mu?
birde ayıptır söylemesi daha yeni evlisiniz cinsel anlamda da mı özlemiyor sizi
yoksa barıştığı gibi hemen istiyor mu yakınlaşmak?
eğer öyleyse onun için barışıyordur kusura bakmayın
arkadaşların dediği gibi yapın hiçbir işini görmeyin
arıza çıkartırsa da beni köpek hesabına alan adama ne hizmet edeceğim vs diyin
Normalde zarar verir ama fitili ateşleyen eşiniz. O davranışını düzeltirse zaten sizde böyle yapmazsınız. Evliliğe zarar veren taraf siz değilsiniz.Bu evliliğe daha da zarar vermez mi ? Bilmiyorum ne yapacağımı
Akrep burcu mu?
Bazılarına küsme yapma etme dedikçe daha da inadına arttırıyor küsme süresini çünkü seni her seferinde bu zayıf noktandan cezalandırır...
Sen üzüldükçe daha da çok küsecek artık öyle bi hale geliyor ki en ufak bişey desen pat küsecek...
Malesef bunun çözümü yok...Çünkü bu tarz adamlar sen naeyle üzülüyorsan en çok onunla cezalandırır...
Sevmediğini kabul ederim sevmediğinde o problem değil de babasıyla 1 yıl küs kalmış bir insandan söz ediyorum . Babasının da sürekli küstüğü bir insandan söz ediyorum . Yani öyle küsmüyor size sizi sevmiyor demek de tok konuşmak . Halden anlamıyorsunuz anladığım kadarıyla . Severek evlendik zorla da tutmuyorum yanımdaAdam size küsmüyor adam sizi sevmiyor sevmediğim biri evde bana da batardı iletişim kurmak sinir bozucu olurdu.
küstüğünü sanmak yerine sevmediğini kabul etmelisiniz
Sevmediğini kabul ederim sevmediğinde o problem değil de babasıyla 1 yıl küs kalmış bir insandan söz ediyorum . Babasının da sürekli küstüğü bir insandan söz ediyorum . Yani öyle küsmüyor size sizi sevmiyor demek de tok konuşmak . Halden anlamıyorsunuz anladığım kadarıyla . Severek evlendik zorla da tutmuyorum yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?