• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli küsen nişanlım var nasıl davranmalıyım?

İlişkiyi hep toparlayan taraf sizsiniz, o kadar alışmış ki evlenseniz de aynısı olacak.
Bu ilişkide sizin kendinizi bırakma lüksünüz olmayacak hiç.
Depresyonu, hamileliği, lohusalığı..
Bu krizli dönemlerde bir başınıza yine ilişkiyi ayakta tutma gücünü bulacak mısınız kendinizde?
İyi düşünün..

Aynı benim nişanlınlım. Fazlası var eksiği yok. Ve benim sonuç ne oldu?

Herkes alışır düzelir dedi bunun üzerine evlendik ve sadece 4 ay evli kaldım.(ayrılmamızda ki tek sebep bu değildi tabiki) şimdi o kadar pişmanım ki. Huyunu biliyodum sürekli küsüyordu niye ayrılmadım diyorum hep ama yaşayacaklarım varmış.

Bence sen kurtar kendini.

Sevgi için katlanilacak bir tip değil. Siz evlenip çocuk mu büyütmek istersiniz yoksa olgunlaşmış biriyle evlenmek mi? Kırmak istemem ama bu adam 15 yaşındaki ergen gibi davranmış bence ayrılın. İnsanin ömrünü tuketir

Sadece şunu sormak istiyorum nisanliyken daha nikah birliği bile yokken bunu yapan insan evlendikten sonra neler yapar farkında mısınız? Çekiyor olmanızın sebebi ne tekrar bu dünyaya geliş icin hak mi kazandınız ilk seferi kötüye harcıyorsunuz neden ?
Farkındayım.. Sevgim bitmediği için böyle davranıyorum.. Evet sevgi her şeye yetmiyor öncelik saygı gerekli biliyorum. Bitecek zaten sadece paylaşmak istedim ben teşekkür ederim 🙏🏻

Ben açıkçası sizdekinin sevgi değil alışkanlık olduğunu düşünüyorum. İnsan kendisini psikolojik olarak bu kadar yıpratan birine sevgi duyamaz. Ancak alışkanlık, bağımlılık olur o.

Sevdiğiniz insanın yanında huzurlu hissedersiniz, aman lafıma alınıp küsecek diye diken üstünde olmazsınız. Koşulsuz size destek olduğunu bilirsiniz, sürekli sizi yıldırmaya çalışmaz..... vs vs vs.
Haklısınız çok yoruldum, yıprandım ve dağıldım. Çok zor bir süreçti benim için açıkçası söylediklerinizi kendime sormuyor değilim. Kendimi toparlayacağım artık bu saplantıdan.

Bazı arkadaşlar al karşına konuş demiş ama olmuyo. Ben çok denedim kaç kere söyleidm açıkladım hiç biri işe yaramadı ve üstüne yine küstü..
Konuş dememizin nedeni adamın düzeleceğinden değil aslında muhtemelen düzelmeyecek de. Ama maksat konu sahibinin içi rahat etsin, ileride bir 'acaba' sı kalmasın içinde. Ne kadar umutsuz vaka olduğunu görsün diye yani.

Konuş dememizin nedeni adamın düzeleceğinden değil aslında muhtemelen düzelmeyecek de. Ama maksat konu sahibinin içi rahat etsin, ileride bir 'acaba' sı kalmasın içinde. Ne kadar umutsuz vaka olduğunu görsün diye yani.
Mantıklı evet haklısınız. Ben bildiğim için direk sonucu yazmışım.

Aynı benim nişanlınlım. Fazlası var eksiği yok. Ve benim sonuç ne oldu?

Herkes alışır düzelir dedi bunun üzerine evlendik ve sadece 4 ay evli kaldım.(ayrılmamızda ki tek sebep bu değildi tabiki) şimdi o kadar pişmanım ki. Huyunu biliyodum sürekli küsüyordu niye ayrılmadım diyorum hep ama yaşayacaklarım varmış.

Bence sen kurtar kendini.
Çok üzüldüm iyi ki kurtulmuşsun sen de çocuk yok sanırım.

Aynı masada 40 dakika karşılıklı oturup birbirimizin yüzüne bakmadığımızı billirim.
Ben ayrıldım ve kurtuldum, darısı senin başına.

Şunu sormak istiyorum. Kendim de çok okudum, videolar izledim bilgilendim ama yaşayan olarak sizce ailenin şımartması yediği önünde yemediği arkasında, hataları kabul edilmiş vs yani bi insan şımarıklıktan mı böyle bir karaktere bürünüyor. Şımartıldığı için anne babasınıda dinlemiyor terapi doktor öneriyorlar inat yani istemiyor.

Evlendikten sonra böyle devam ederse ne yapacaksınız bunu düşünün.
Duygusal olarak zor olacaktir bitirmek ama bir ömür boyu bu huyları olan biriyle evli olmak sizi çok üzer.

Evet yok çok şükür.
Şunu sormak istiyorum. Kendim de çok okudum, videolar izledim bilgilendim ama yaşayan olarak sizce ailenin şımartması yediği önünde yemediği arkasında, hataları kabul edilmiş vs yani bi insan şımarıklıktan mı böyle bir karaktere bürünüyor. Şımartıldığı için anne babasınıda dinlemiyor terapi doktor öneriyorlar inat yani istemiyor.(konu sahibi yanlış kişiye sormuş ben düzelteyim:KK52:)

Şunu sormak istiyorum. Kendim de çok okudum, videolar izledim bilgilendim ama yaşayan olarak sizce ailenin şımartması yediği önünde yemediği arkasında, hataları kabul edilmiş vs yani bi insan şımarıklıktan mı böyle bir karaktere bürünüyor. Şımartıldığı için anne babasınıda dinlemiyor terapi doktor öneriyorlar inat yani istemiyor.(konu sahibi yanlış kişiye sormuş ben düzelteyim:KK52:)
Afedersin düzeltiyorum :)

Şunu sormak istiyorum. Kendim de çok okudum, videolar izledim bilgilendim ama yaşayan olarak sizce ailenin şımartması yediği önünde yemediği arkasında, hataları kabul edilmiş vs yani bi insan şımarıklıktan mı böyle bir karaktere bürünüyor. Şımartıldığı için anne babasınıda dinlemiyor terapi doktor öneriyorlar inat yani istemiyor.

Sorunuz bana değil ama cevap vereyim yine de.

Eşim yediği önünde yemediği arkasında bir çocukluk geçirmiş, arkadaşları sokağa çıkmak için ailesiyle çatışırken benimkini ailesi tek başına tatillere göndermiş, özel okullarda okumuş, 16lı yaşlarından itibaren altından arabası eksik olmamış, telefonun ilk çıktığı zamanlarda koca adamların cebinde telefon yokken eşimde telefon varmış... vs vs vs.

Ama bunlara rağmen ne bahsettiğiniz gibi bir insan bana karşı, ne ailesine karşı terbiyesizliği var, ne de şükürsüzlük yapar. Hatta üniversitedeyken yaşadığı bazı olaylardan sonra bu abartılı desteği kendisi istememiş, tabi ailesi de bir seferde sokakta bırakmamış eşimi, ellerini çekmemişler asla, hala da çekmiş sayılmazlar ama eşim kendi kendine oldurmaya çalışmış bişeyleri.

Yani nişanlınızın dengesizliğine ailesi sebep olamaz bence.

Evet yok çok şükür.

Back
X