• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli küsen nişanlım var nasıl davranmalıyım?

Benim esim nisanliyken boyleydi, neye küstügünü bile anlamazdim. 2 gun ulasamazdim meger küsmüş. Kendi her seye alinir benden önce küserdi. Evlenince de küsmeye devam etti. Bir gittim iki gittim baktim hakliyken bile ben gidip konusuyorum, ben de küsmeye basladim. 1 hafta konusmadigimiz oldu. Simdi küsmüyor. Küserse ben de konusmuyorum gittigi yere kadar. Sorunlari konusarak halletmeyi bilmiyor bunlar, ogrenmemisler. Muhtemelen anne babasi cocukken kizip küsüyordu.
Aynen öyle bişey göstermemişler arkadaşım. Anne babasındada iletişim 0. Bana yansıttığı sadece değersizlik hissi. İyi bari sizinkinin küsmesini durdurmuşsunuz yine tebrik ederim :)

size julia roberts'ın sözleri ile cevap vericem, eğer bundan da etkilenmezseniz bir ömür kendinizi bu adam ile harcarsınız çünkü:

sevgili kadınlar,
sizler kötü yetiştirilmiş erkeklerin gittiği bir rehabilitasyon merkezi değilsiniz. erkekleri düzeltmek, değiştirmek, büyütmek veya onlara annelik yapmak sizin göreviniz değil. sizler bir eş arıyorsunuz, üzerinde çalışılacak bir proje değil.

bir düşünün bu yazıyı.
Aynısını annem söyledi bana teşekkür ederim yinede🙏🏻 Doğru tabiki

Şimdi bu yazdıklarını başka biri yazmış gibi oku ve kendine gel ilişki bu değil .. evlenincede huyu böyle devam edecek katlanırım diyorsan sen bilirsin

Merhaba. Kk’nın güzel hanımları şimdiye kadar hem ben okudum yorum yaptım ilk defa derdimi açıyorum sizlere... Ön yargısız fikirlerinize ihtiyacım var çünkü benim de psikolojim kötü durumda.
26 yaşındayım ve yorucu bir ilişki içerisindeyim. Çok dengesiz bir insan maalesef. Ben affedici bir insanım ama o değil. Çocuk gibi hala... Hem seviyorum diyor hem inat yapıyor kendince bana ceza veriyor. “ Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok. “ misali hep böyle... Kendi yaptığı onca hatayı unutup benim tek bir hatamda beni silmeye meyilli bir insan. Akşam barışırız ertesi gün telefonları açmaz geri dönmez. Ayrılmak ister gibi kırıcı konuşur 3-5 gün sonra hiç bişey yokmuş gibi tekrar arar. Lafta söyler gerçeğini yapmaz. Diliyle canımı acıtmaya çalışır ve acıtırda. İlişkinin başında beni kazanmak için çabalayan bir insandı. Sorunları konuşarak çözmek yerine kendisini iletişime kapatıyor. Geçmişinden bi travması var. Son zamanlardada zor günler geçirdi. Çok şükür kurtuldu. Ama öncesinde de zaten böyleydi küserdi. Ailesi de şımartmış. Beni anlayan kimse yok diyor. Anlat paylaş diyorum hislerini anlatmıyor. Kimseyi de dinlemez.
Ne yapsam yaranamıyorum. Kaybetme korkusu yok hiç. Korkarak yaşar oldum artık. En son ayrılık blöfü yaptım 1 hafta bekledim kendisi geri dönmedi zeytin dalı uzattım yine dönmedi. İlişkide ilerleyemiyoruz şu anda. Hayattan soğudum vallahi. Maalesef ki ayrı şehirlerde yaşıyoruz bazı durumlardan dolayı yüz yüze görüşemedik çok uzun zamandır.
Çözümü terapi biliyorum ama yaklaşmaz.
Bu durumu yaşayan varsa naçizane fikirlerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Onunla olmak icin mantıklı sebebin var mı?

Aynen öyle bişey göstermemişler arkadaşım. Anne babasındada iletişim 0. Bana yansıttığı sadece değersizlik hissi. İyi bari sizinkinin küsmesini durdurmuşsunuz yine tebrik ederim :)
Valla hic cekecek nazlayacak halim de kalmadi acikcasi. Cocukla ilgileniyorum o da ne yaparsa yapsin. Bir sure sonra kocayla falan ugrasamiyorsun

Uzun yorumların için teşekkür ederim canım. Valla neler yaşamışsın sende üzüldüm Allah kurtarmış. Bizde de durum annesi sevmez öyle düşkün değildir annesine babasına düşkün çünkü babası daha yumuşak ne dese yapmış anne ise daha otoriter ama birazda patavatsızdır anne. Ona da çektirmiş baya anlatıyor kadıncağız.Gerçekten küstüğü için iletişim 0 noktasına geliyor hatta eksilerdeyiz. Kimse beni anlamıyor diyor çünkü ailesi parayla şımartmış derdini paylaşmıyorlar konuşmaya çalışıyorlar lakin o da anlatmıyor içinde tutuyor. Ailesi de bilgisiz oğullarına bişey göstermemişler kadir kıymet bilmek nedir ne değildir. Ben çözemiyorum bu insanları.
Sende kendini kurtar canım tek diyebileceğim bu.

Ay
Merhaba. Kk’nın güzel hanımları şimdiye kadar hem ben okudum yorum yaptım ilk defa derdimi açıyorum sizlere... Ön yargısız fikirlerinize ihtiyacım var çünkü benim de psikolojim kötü durumda.
26 yaşındayım ve yorucu bir ilişki içerisindeyim. Çok dengesiz bir insan maalesef. Ben affedici bir insanım ama o değil. Çocuk gibi hala... Hem seviyorum diyor hem inat yapıyor kendince bana ceza veriyor. “ Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok. “ misali hep böyle... Kendi yaptığı onca hatayı unutup benim tek bir hatamda beni silmeye meyilli bir insan. Akşam barışırız ertesi gün telefonları açmaz geri dönmez. Ayrılmak ister gibi kırıcı konuşur 3-5 gün sonra hiç bişey yokmuş gibi tekrar arar. Lafta söyler gerçeğini yapmaz. Diliyle canımı acıtmaya çalışır ve acıtırda. İlişkinin başında beni kazanmak için çabalayan bir insandı. Sorunları konuşarak çözmek yerine kendisini iletişime kapatıyor. Geçmişinden bi travması var. Son zamanlardada zor günler geçirdi. Çok şükür kurtuldu. Ama öncesinde de zaten böyleydi küserdi. Ailesi de şımartmış. Beni anlayan kimse yok diyor. Anlat paylaş diyorum hislerini anlatmıyor. Kimseyi de dinlemez.
Ne yapsam yaranamıyorum. Kaybetme korkusu yok hiç. Korkarak yaşar oldum artık. En son ayrılık blöfü yaptım 1 hafta bekledim kendisi geri dönmedi zeytin dalı uzattım yine dönmedi. İlişkide ilerleyemiyoruz şu anda. Hayattan soğudum vallahi. Maalesef ki ayrı şehirlerde yaşıyoruz bazı durumlardan dolayı yüz yüze görüşemedik çok uzun zamandır.
Teşekkür ederim.
ayrıl

Aynı benim nişanlınlım. Fazlası var eksiği yok. Ve benim sonuç ne oldu?

Herkes alışır düzelir dedi bunun üzerine evlendik ve sadece 4 ay evli kaldım.(ayrılmamızda ki tek sebep bu değildi tabiki) şimdi o kadar pişmanım ki. Huyunu biliyodum sürekli küsüyordu niye ayrılmadım diyorum hep ama yaşayacaklarım varmış.

Bence sen kurtar kendini.
Üzüldüm keşke ayrılık olmasa ama eski eşiniz kendini hiç toparlamak gibi bir niyeti olmamış anlaşılan

Arkadaşların dediği gibi terapiyle düzelecek birşey değil
Bir insanın bir konuda terapi alıp fayda görebilmesi için önce ortadaki problemin farkında olması gerek. Farkında olmayana kabul etmeyene inkâr edene doktorun da yapacağı çok bir şey kalmıyor.
Nisanliniza göre yaptığı normal ve siz haksizsiniz. Yaptığı kusluklere olması gereken gözüyle bakiyordur.
Böyle bir insanla her gün aynı evi paylaşmak çok çok yıpratıcı olur. Kendinize yazık etmeyin derim
Hayat güzel doğru insanlar elbette var. Ama bu kişi o kişi değil emin olun.
Bitirdikten bir süre sonra kendime bunu neden yapmışım diyeceginize kefil olurum

Kendi yaptığı onca hatayı unutup benim tek bir hatamda beni silmeye meyilli bir insan. Akşam barışırız ertesi gün telefonları açmaz geri dönmez. Ayrılmak ister gibi kırıcı konuşur 3-5 gün sonra hiç bişey yokmuş gibi tekrar arar.

Ailesi de şımartmış. Beni anlayan kimse yok diyor. Anlat paylaş diyorum hislerini anlatmıyor. Kimseyi de dinlemez.

Ben artık kadınlara üzülmeyi cidden bıraktım.Bile bile lades ediyorsunuz çünkü.Elin oğullarını sevdiginiz kadar kendinizi sevmiyorsunuz değer vermiyorsunuz.Şu yazdıklarınızı kendiniz okuyunca böyle bir adama sevgi duyabiliyor musunuz , gelecek düşünebiliyor musunuz cidden? Ergenler gibi sinir patlaması yaşıyor dilinin kemiği yok.İstediği olmayınca 2 yaş krizindeki çocuklar gibi ayağını yere vuruyordur.Azıcık ilerigörüşlü olun lütfen.Kendinize acımıyorsanız ailenizi düşünün damat diye şu herifle muhattap olmak zorunda bırakmayın bari.

Söyledikleriniz doğrultusunda bu görseli gönderesim geldi🤦🏼‍♀️ Üzgünüm ama ne istediğini bilmiyor belki ya da büyümemiş🤷🏼‍♀️

Eklentiler

• CEB62D93-7214-45B8-9FB1-52F05C613ACA.webp
    CEB62D93-7214-45B8-9FB1-52F05C613ACA.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 67
Cocuk gibi bir adammis. Kendiniz demissiniz.
Bu adamla sevgili olmayi bir nebze anlarim. Ama nisanlilik evlilik falan cocukla olmaz.

Cocuk gelin kadar cocuk damatlara da karsiyiz 🤗

Sizi kaybetme korkusu da olmayan biri zaten.
Siz bilirisiniz bence gerek yok.

Teşekkür ederim.
Soruyla cevap vereyim: Şimdiden böyle yapan birinin evlendikten sonra değişeceğini nasıl düşünebiliyorsunuz?

Kısa ve öz: kendi canından kıymetlisi yok. İlk önce kendi mutluluğun, hep önce kendi mutluluğun!

Canım erkek kısmı daha nişanlıyken böyleyse evliyken kesinlikle çekilmez yeri gelir erkek toparlar yeri gelir kadın toparlar durumu hep sen hep sen şimdiden yıpratmış bu durum seni evlilik psikolojisini hiç kaldırmaz bence evlenince düzelir düşüncesiyle geleceği düşünme derim sonra çok pişman olursun benim de buna benzer bir sevgilim vardı nişanlanma aşamasında ayrıldım gerçekten oda beni çok yordu herşeyi ne katlandım tamam dedim am sonra evliliği düşününce bir anda vazgeçtim şu an hiç pişman değilim iyi ki ayrıldım şimdiki eşimle evlendim diyorum

Farkında mısın geçmişinde travması var diyorsun gelecekte oda senin travman Olacak bence ayrıl ve önüne bak o kişiden hiç birşey olmaz sadece ömrünü yer

Back
X