- 24 Mart 2019
- 3.031
- 4.167
- 133
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değil mi ben de öyle düşünmüştüm. Bir insanın kendi içinde olması gerekiyor. Sorumluluklarını yerine getirmesi gerekiyor. Bir insan isterse her şeyi yapabilir. Yeter ki istesin. Çaba lazım azim lazım... Ailesi de laf dinletemiyor zaten. Bi bakıyorsun çok iyi sana bi bakıyorsun çemkiriyor tutarsız insan.Sorunuz bana değil ama cevap vereyim yine de.
Eşim yediği önünde yemediği arkasında bir çocukluk geçirmiş, arkadaşları sokağa çıkmak için ailesiyle çatışırken benimkini ailesi tek başına tatillere göndermiş, özel okullarda okumuş, 16lı yaşlarından itibaren altından arabası eksik olmamış, telefonun ilk çıktığı zamanlarda koca adamların cebinde telefon yokken eşimde telefon varmış... vs vs vs.
Ama bunlara rağmen ne bahsettiğiniz gibi bir insan bana karşı, ne ailesine karşı terbiyesizliği var, ne de şükürsüzlük yapar. Hatta üniversitedeyken yaşadığı bazı olaylardan sonra bu abartılı desteği kendisi istememiş, tabi ailesi de bir seferde sokakta bırakmamış eşimi, ellerini çekmemişler asla, hala da çekmiş sayılmazlar ama eşim kendi kendine oldurmaya çalışmış bişeyleri.
Yani nişanlınızın dengesizliğine ailesi sebep olamaz bence.
OLMAZ CANIM BÖYLE SÜREKLİ KÜSEN BİRİYLE yaşanmıyo. zaten gözden çıkarmış seni ya da emin ayrılamıycana. ama evlenmemelisin küsen biriyle. benim eski koca öyleydi. herşeye küserdi peşinde dolan dur barışsın diye ay yol olmuyo lütfen yapma bunu kendine evlenme. böyle erkekler hiç bi zaman evlenmemeli.küssün otursun hayata. başkasını hayata küstüreceğine.Merhaba. Kk’nın güzel hanımları şimdiye kadar hem ben okudum yorum yaptım ilk defa derdimi açıyorum sizlere... Ön yargısız fikirlerinize ihtiyacım var çünkü benim de psikolojim kötü durumda.
26 yaşındayım ve yorucu bir ilişki içerisindeyim. Çok dengesiz bir insan maalesef. Ben affedici bir insanım ama o değil. Çocuk gibi hala... Hem seviyorum diyor hem inat yapıyor kendince bana ceza veriyor. “ Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok. “ misali hep böyle... Kendi yaptığı onca hatayı unutup benim tek bir hatamda beni silmeye meyilli bir insan. Akşam barışırız ertesi gün telefonları açmaz geri dönmez. Ayrılmak ister gibi kırıcı konuşur 3-5 gün sonra hiç bişey yokmuş gibi tekrar arar. Lafta söyler gerçeğini yapmaz. Diliyle canımı acıtmaya çalışır ve acıtırda. İlişkinin başında beni kazanmak için çabalayan bir insandı. Sorunları konuşarak çözmek yerine kendisini iletişime kapatıyor. Geçmişinden bi travması var. Son zamanlardada zor günler geçirdi. Çok şükür kurtuldu. Ama öncesinde de zaten böyleydi küserdi. Ailesi de şımartmış. Beni anlayan kimse yok diyor. Anlat paylaş diyorum hislerini anlatmıyor. Kimseyi de dinlemez.
Ne yapsam yaranamıyorum. Kaybetme korkusu yok hiç. Korkarak yaşar oldum artık. En son ayrılık blöfü yaptım 1 hafta bekledim kendisi geri dönmedi zeytin dalı uzattım yine dönmedi. İlişkide ilerleyemiyoruz şu anda. Hayattan soğudum vallahi. Maalesef ki ayrı şehirlerde yaşıyoruz bazı durumlardan dolayı yüz yüze görüşemedik çok uzun zamandır.
Çözümü terapi biliyorum ama yaklaşmaz.
Bu durumu yaşayan varsa naçizane fikirlerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Bi an eski nişanlımla nişanlısın sandım. Ben baş edemedim. anlattıklarının hepsi vardı son zamanlar da gözümün üstünde kaş var deyip küser olmuştu. kangren olan bacağı kestim attım. o seni şuan garanti altına aldığını zannediyo. ayrılamazsın onsuz asla yapamazsın zannediyo. ailesi de şımarttıysa artık zaten dönüşü yok. dur tahmin edeyim ikizler burcu.Merhaba. Kk’nın güzel hanımları şimdiye kadar hem ben okudum yorum yaptım ilk defa derdimi açıyorum sizlere... Ön yargısız fikirlerinize ihtiyacım var çünkü benim de psikolojim kötü durumda.
26 yaşındayım ve yorucu bir ilişki içerisindeyim. Çok dengesiz bir insan maalesef. Ben affedici bir insanım ama o değil. Çocuk gibi hala... Hem seviyorum diyor hem inat yapıyor kendince bana ceza veriyor. “ Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok. “ misali hep böyle... Kendi yaptığı onca hatayı unutup benim tek bir hatamda beni silmeye meyilli bir insan. Akşam barışırız ertesi gün telefonları açmaz geri dönmez. Ayrılmak ister gibi kırıcı konuşur 3-5 gün sonra hiç bişey yokmuş gibi tekrar arar. Lafta söyler gerçeğini yapmaz. Diliyle canımı acıtmaya çalışır ve acıtırda. İlişkinin başında beni kazanmak için çabalayan bir insandı. Sorunları konuşarak çözmek yerine kendisini iletişime kapatıyor. Geçmişinden bi travması var. Son zamanlardada zor günler geçirdi. Çok şükür kurtuldu. Ama öncesinde de zaten böyleydi küserdi. Ailesi de şımartmış. Beni anlayan kimse yok diyor. Anlat paylaş diyorum hislerini anlatmıyor. Kimseyi de dinlemez.
Ne yapsam yaranamıyorum. Kaybetme korkusu yok hiç. Korkarak yaşar oldum artık. En son ayrılık blöfü yaptım 1 hafta bekledim kendisi geri dönmedi zeytin dalı uzattım yine dönmedi. İlişkide ilerleyemiyoruz şu anda. Hayattan soğudum vallahi. Maalesef ki ayrı şehirlerde yaşıyoruz bazı durumlardan dolayı yüz yüze görüşemedik çok uzun zamandır.
Teşekkür ederim.
Artık o benden ayrılamaz zannetme fikri değişecek. Yapacak bişeyim kalmadı. Terazi burcu :)Bi an eski nişanlımla nişanlısın sandım. Ben baş edemedim. anlattıklarının hepsi vardı son zamanlar da gözümün üstünde kaş var deyip küser olmuştu. kangren olan bacağı kestim attım. o seni şuan garanti altına aldığını zannediyo. ayrılamazsın onsuz asla yapamazsın zannediyo. ailesi de şımarttıysa artık zaten dönüşü yok. dur tahmin edeyim ikizler burcu.
ailesi de laf dinletemez böyle adamlara eşi de. iyi söyleyen nasihat verenlere de düşman olurlar. ya senin nişanı atman için yapıyodur yormak için, ya da seni böyle yapa yapa istediği kalıba sokmaya çalışıyodur. yapma canım bunu hayatına yazık edersin. benim eski nişanlım haftanın beş günü küserdi. ben bi şey istemeyeyim diye aramayayım diye engellerdi annesinden babasından ulaşırdım ailemi rahatsız etme derdi annesine tapardı ama bı o kadar da saygııszdı o kadar çok şey vardı ki ama küsmesi aradaki bağı tamamen koparıyor ne yazıkkiDeğil mi ben de öyle düşünmüştüm. Bir insanın kendi içinde olması gerekiyor. Sorumluluklarını yerine getirmesi gerekiyor. Bir insan isterse her şeyi yapabilir. Yeter ki istesin. Çaba lazım azim lazım... Ailesi de laf dinletemiyor zaten. Bi bakıyorsun çok iyi sana bi bakıyorsun çemkiriyor tutarsız insan.
al işte ya terazidir ya ikizler. iflah olmaz canım. kendine yazık edersin. ben ayrılalı 7 ay oldu şuan yeni yeni görebiliyorum kendime ne kadar saygısızlık yaptığımı aslında kendi değerimi bilmem gerektiğini. bende aşkta asla gurur olmaz diyenlerdendim hele nişanlıma asla gurur yapmam diyenlerdendim ama karşımdaki tam bi mahalle karısydı. bana iftira da attı arkamdan annesiyle beni ailemi de çekiştirdi. aileme hakarete kadar gitti. düzelir dedim stresten dedim ama seven adamlar hatta adam gibi adamlar bı kadına sessiz şiddet uygulamazlar.Artık o benden ayrılamaz zannetme fikri değişecek. Yapacak bişeyim kalmadı. Terazi burcu :)
sadece ailenin şımartması sadece etken değil. mesela benimki çok çalışmış babası tarafından çok dayak yemiş ama kv nin kp den asla ilgi görmemesi yüzünden tamamen kocasından beklediği ilgiyi oğlundan almak istemesiyle olmuş. kocasını pohpolamış olmamış oğlunu pohpohlamış sözünden çıkmıyor. beraber bile uyurlardı siz düşünün. ne yazıkki yetiştirmek önemli.Şunu sormak istiyorum. Kendim de çok okudum, videolar izledim bilgilendim ama yaşayan olarak sizce ailenin şımartması yediği önünde yemediği arkasında, hataları kabul edilmiş vs yani bi insan şımarıklıktan mı böyle bir karaktere bürünüyor. Şımartıldığı için anne babasınıda dinlemiyor terapi doktor öneriyorlar inat yani istemiyor.
Evlenip çocuk avutmayi mi düşünüyorsunuz?Merhaba. Kk’nın güzel hanımları şimdiye kadar hem ben okudum yorum yaptım ilk defa derdimi açıyorum sizlere... Ön yargısız fikirlerinize ihtiyacım var çünkü benim de psikolojim kötü durumda.
Teşekkür ederim.
Evlenince daha kötü olacak. Ayrı yatacak. Eve gelmeyecek. Siz hasta olunca size Naz yapıyorsun deyip ilgi göstermeyecek ama kendisi azıcık ilgi görmesin size hayatı zindan edecek. Günlerce ama günlerce küsecek. Ben bunu babamda gördüm o yğzfen ayrılın derim. İnanın bana sadece sizi yaşlandırır da kendisi asla çökmez. Çektiğiniz ile kalırsınızMerhaba. Kk’nın güzel hanımları şimdiye kadar hem ben okudum yorum yaptım ilk defa derdimi açıyorum sizlere... Ön yargısız fikirlerinize ihtiyacım var çünkü benim de psikolojim kötü durumda.
Teşekkür ederim.
Uzun yorumların için teşekkür ederim canım. Valla neler yaşamışsın sende üzüldüm Allah kurtarmış. Bizde de durum annesi sevmez öyle düşkün değildir annesine babasına düşkün çünkü babası daha yumuşak ne dese yapmış anne ise daha otoriter ama birazda patavatsızdır anne. Ona da çektirmiş baya anlatıyor kadıncağız.Gerçekten küstüğü için iletişim 0 noktasına geliyor hatta eksilerdeyiz. Kimse beni anlamıyor diyor çünkü ailesi parayla şımartmış derdini paylaşmıyorlar konuşmaya çalışıyorlar lakin o da anlatmıyor içinde tutuyor. Ailesi de bilgisiz oğullarına bişey göstermemişler kadir kıymet bilmek nedir ne değildir. Ben çözemiyorum bu insanları.sadece ailenin şımartması sadece etken değil. mesela benimki çok çalışmış babası tarafından çok dayak yemiş ama kv nin kp den asla ilgi görmemesi yüzünden tamamen kocasından beklediği ilgiyi oğlundan almak istemesiyle olmuş. kocasını pohpolamış olmamış oğlunu pohpohlamış sözünden çıkmıyor. beraber bile uyurlardı siz düşünün. ne yazıkki yetiştirmek önemli.