- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım terazi burcu ben de yengeç işteyengec26 ikizler burcu mu?
Merhaba. Kk’nın güzel hanımları şimdiye kadar hem ben okudum yorum yaptım ilk defa derdimi açıyorum sizlere... Ön yargısız fikirlerinize ihtiyacım var çünkü benim de psikolojim kötü durumda.
26 yaşındayım ve yorucu bir ilişki içerisindeyim. Çok dengesiz bir insan maalesef. Ben affedici bir insanım ama o değil. Çocuk gibi hala... Hem seviyorum diyor hem inat yapıyor kendince bana ceza veriyor. “ Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok. “ misali hep böyle... Kendi yaptığı onca hatayı unutup benim tek bir hatamda beni silmeye meyilli bir insan. Akşam barışırız ertesi gün telefonları açmaz geri dönmez. Ayrılmak ister gibi kırıcı konuşur 3-5 gün sonra hiç bişey yokmuş gibi tekrar arar. Lafta söyler gerçeğini yapmaz. Diliyle canımı acıtmaya çalışır ve acıtırda. İlişkinin başında beni kazanmak için çabalayan bir insandı. Sorunları konuşarak çözmek yerine kendisini iletişime kapatıyor. Geçmişinden bi travması var. Son zamanlardada zor günler geçirdi. Çok şükür kurtuldu. Ama öncesinde de zaten böyleydi küserdi. Ailesi de şımartmış. Beni anlayan kimse yok diyor. Anlat paylaş diyorum hislerini anlatmıyor. Kimseyi de dinlemez.
Ne yapsam yaranamıyorum. Kaybetme korkusu yok hiç. Korkarak yaşar oldum artık. En son ayrılık blöfü yaptım 1 hafta bekledim kendisi geri dönmedi zeytin dalı uzattım yine dönmedi. İlişkide ilerleyemiyoruz şu anda. Hayattan soğudum vallahi. Maalesef ki ayrı şehirlerde yaşıyoruz bazı durumlardan dolayı yüz yüze görüşemedik çok uzun zamandır.
Çözümü terapi biliyorum ama yaklaşmaz.
Bu durumu yaşayan varsa naçizane fikirlerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim.
O zaman seni tutan nedenler her neyse yüzleş ve birak gitsin senden kalanlari topla ondan ve hayatına bak.Korkma yüzleştikten sonra adim atabilmen önemli isteKalmadı bırakmadı şükür yok.
Sağol canım çok sağol Allah senin de yardımcın olsun çok acı deneyim oldu banada bitirdik yazdım yukarda okursunBi an eşimden bahsediyosun sandım. Ben bile bu kadar iyi tanımlayamazdım. Ki şu an boşanma aşamasındayız. Konuya da girip ibret alabilirsin. Hafife alma lütfen. Zararın neresinden dönülürse kardır.
Kafayı sıyırmaya ramak kala bitirdim canım yazdım yukarda evet haklısın döndüğümde hiç onu arkamda göremedim ki zaten ilişki boyunca 2 tane insan çıktı içinden.. adam gibi sohbet edemiyorduk zaten sınırlıydı.Bir hayal etsene hamilesin adamın peşinde helak olcan, doğuma gidicen bir bakmışsın adam küsmüş, çocuk bakımı o kadar zorki senin adam yine küsmüş sen kafayı sıyırcan... Lohusalık kısmına falan girmiyorum. daha sayayım mı seninde hakkın değil ni cıvıl cıvıl aşk sarhoşu olmak arkanı döndüğünde onu hep orada bulmak? Sıkıcı bir adam yani bunun sohbetinden de bişey olmaz
Oh iyi içim rahatladı gönlüne göre biri çıkar inşallah merak etme. Ayrılmak istediğinde birşey demedi mi? Seviyorum değişirim vs yalandan da olsa? Yoksa yine küstü müKafayı sıyırmaya ramak kala bitirdim canım yazdım yukarda evet haklısın döndüğümde hiç onu arkamda göremedim ki zaten ilişki boyunca 2 tane insan çıktı içinden.. adam gibi sohbet edemiyorduk zaten sınırlıydı.
Seviyorum diyor evet ama değişirim demiyor. Yazıklar olsun bana diyor sonra yine laf vurmaya başlıyor bi öyle bi böyle diliyle canımı acıtma peşinde adam. İletişime kapatıyor kendini.Oh iyi içim rahatladı gönlüne göre biri çıkar inşallah merak etme. Ayrılmak istediğinde birşey demedi mi? Seviyorum değişirim vs yalandan da olsa? Yoksa yine küstü mü
Laf sokan, kinlenen, olayları büyüten ve ısıtan insanlara biz gelişmemiş insan diyoruz. Ben arkadaş bile olmuyorum, çocuğa iyilik yapmış yıllarca kız arkadaşı olmuşsunuz. Şansına belki biri denk gelir de evlenir ama kimseyi mutlu edemez. Kendisinden ve ailesinden başkasının da tahammül edeceğini sanmıyorum. Çok şükür atlatmışsınız. Ama bilin ki zaman geçince yine gelir ve denemeye çalışır. Eğer aklınız varsa yaşadıklarınızdan ders alır ve sopanın ucuyla bile dokunmaz, mesajına cevap vermez ve hayatınızdan çıkarırsınız.Seviyorum diyor evet ama değişirim demiyor. Yazıklar olsun bana diyor sonra yine laf vurmaya başlıyor bi öyle bi böyle diliyle canımı acıtma peşinde adam. İletişime kapatıyor kendini.
Bitti kızlar bittiii. Dün akşam engelledik birbirimizi ve son nokta konuldu. Yüzüme ayrılalım diyemez kaçak dövüşür dengesiz, tutarsız psikolojisi bozuk bi insan. “ Benim yoluma inanmıyorsan yolumdan çekilirsin.” deyişime bile cevap veremiyor “ yürek “ yok bunlarda. Anca engellemeyi biliyor, mesajla cevap veriyor, yüzüme gelemiyor. Senin gibilere daha fazla değerimi düşüremem dedim kısaca yazdım kapattım. Çok acı bi deneyim bana da ailemede...yaşayan herkesi çok iyi anlıyorum değerleri yorumlarınız için çok sağ olun canlar
![]()