Sürekli küsen nişanlım var nasıl davranmalıyım?

Merhaba. Kk’nın güzel hanımları şimdiye kadar hem ben okudum yorum yaptım ilk defa derdimi açıyorum sizlere... Ön yargısız fikirlerinize ihtiyacım var çünkü benim de psikolojim kötü durumda.
26 yaşındayım ve yorucu bir ilişki içerisindeyim. Çok dengesiz bir insan maalesef. Ben affedici bir insanım ama o değil. Çocuk gibi hala... Hem seviyorum diyor hem inat yapıyor kendince bana ceza veriyor. “ Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok. “ misali hep böyle... Kendi yaptığı onca hatayı unutup benim tek bir hatamda beni silmeye meyilli bir insan. Akşam barışırız ertesi gün telefonları açmaz geri dönmez. Ayrılmak ister gibi kırıcı konuşur 3-5 gün sonra hiç bişey yokmuş gibi tekrar arar. Lafta söyler gerçeğini yapmaz. Diliyle canımı acıtmaya çalışır ve acıtırda. İlişkinin başında beni kazanmak için çabalayan bir insandı. Sorunları konuşarak çözmek yerine kendisini iletişime kapatıyor. Geçmişinden bi travması var. Son zamanlardada zor günler geçirdi. Çok şükür kurtuldu. Ama öncesinde de zaten böyleydi küserdi. Ailesi de şımartmış. Beni anlayan kimse yok diyor. Anlat paylaş diyorum hislerini anlatmıyor. Kimseyi de dinlemez.
Ne yapsam yaranamıyorum. Kaybetme korkusu yok hiç. Korkarak yaşar oldum artık. En son ayrılık blöfü yaptım 1 hafta bekledim kendisi geri dönmedi zeytin dalı uzattım yine dönmedi. İlişkide ilerleyemiyoruz şu anda. Hayattan soğudum vallahi. Maalesef ki ayrı şehirlerde yaşıyoruz bazı durumlardan dolayı yüz yüze görüşemedik çok uzun zamandır.
Çözümü terapi biliyorum ama yaklaşmaz.
Bu durumu yaşayan varsa naçizane fikirlerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim.

Bir arkadaşın eşi geldi aklıma siz anlatınca. Çok zor böyle bir yaşam sürdürmek. İyi düşünün derim. Sürekli bir ömür boyu alttan alabilecek misiniz veya alttan almanız gerekli mi birini sürekli? Bunu düşünün.

Böyle bir hayat çok zor bana göre. Kimse kimsenin nazıyla oynamak zorunda değil.

Bi an eşimden bahsediyosun sandım. Ben bile bu kadar iyi tanımlayamazdım. Ki şu an boşanma aşamasındayız. Konuya da girip ibret alabilirsin. Hafife alma lütfen. Zararın neresinden dönülürse kardır.

NE kadar çok bu tip erkek varmış ya. Bence aklını başına getirmek için, yüzyüze görüşün ciddi şekilde. Sadece bu durumu konuşun ve bitirin görüşmeyi. Bunu konuşup devamında buluşmayın. Direkt anlatın, sabrım kalmadı falan deyin sonlandıracağınızı söyleyin. Kızmadan sakince. Düşün kendin kararını ver deyin. Sonra da bırakın kendi düşünsün.

Bir hayal etsene hamilesin adamın peşinde helak olcan, doğuma gidicen bir bakmışsın adam küsmüş, çocuk bakımı o kadar zorki senin adam yine küsmüş sen kafayı sıyırcan... Lohusalık kısmına falan girmiyorum. daha sayayım mı seninde hakkın değil ni cıvıl cıvıl aşk sarhoşu olmak arkanı döndüğünde onu hep orada bulmak? Sıkıcı bir adam yani bunun sohbetinden de bişey olmaz

Şimdi bana yükleneceklerini bile bile yazıyorum senin.iyiliğin için...Narsist herifi nerdr görsem okusam tanırım...Narsistle karsıkarsıyasın, küsme süresi şimdi 3-5 gün ilerde 1 aya sonra aylara cıkacak...Hatta 2 atışsanız anında küsecek alışkanlık haline gelecek iyice nasıl olsa sen küstüğü halde hep bekleyen ve küsüp geri canı isteyince ne zaman ararsa o zaman hazır olan olacaksın...

Bitmiş bi psikolojiyle bosanmıs biri olmak istemiyorsan şimdiden vazgecmelisin...Cok ciddi soyluyorum...Terapi falan da işe yaramaz....Soz dinlemeyip evleneceksin sonra gelip bu yazımı hatırla...

Bitti kızlar bittiii. Dün akşam engelledik birbirimizi ve son nokta konuldu. Yüzüme ayrılalım diyemez kaçak dövüşür dengesiz, tutarsız psikolojisi bozuk bi insan. “ Benim yoluma inanmıyorsan yolumdan çekilirsin.” deyişime bile cevap veremiyor “ yürek “ yok bunlarda. Anca engellemeyi biliyor mesajla cevap veriyor yüzüme gelemiyor. Senin gibilere daha fazla değerimi düşüremem dedim kısaca yazdım kapattım. Çok acı bi deneyim bana da ailemede...😔 yaşayan herkesi çok iyi anlıyorum değerleri yorumlarınız için çok sağ olun canlar:KK54:🙏🏻😘

Bi an eşimden bahsediyosun sandım. Ben bile bu kadar iyi tanımlayamazdım. Ki şu an boşanma aşamasındayız. Konuya da girip ibret alabilirsin. Hafife alma lütfen. Zararın neresinden dönülürse kardır.
Sağol canım çok sağol Allah senin de yardımcın olsun çok acı deneyim oldu banada bitirdik yazdım yukarda okursun :KK43:

Bir hayal etsene hamilesin adamın peşinde helak olcan, doğuma gidicen bir bakmışsın adam küsmüş, çocuk bakımı o kadar zorki senin adam yine küsmüş sen kafayı sıyırcan... Lohusalık kısmına falan girmiyorum. daha sayayım mı seninde hakkın değil ni cıvıl cıvıl aşk sarhoşu olmak arkanı döndüğünde onu hep orada bulmak? Sıkıcı bir adam yani bunun sohbetinden de bişey olmaz
Kafayı sıyırmaya ramak kala bitirdim canım yazdım yukarda evet haklısın döndüğümde hiç onu arkamda göremedim ki zaten ilişki boyunca 2 tane insan çıktı içinden.. adam gibi sohbet edemiyorduk zaten sınırlıydı.

Kafayı sıyırmaya ramak kala bitirdim canım yazdım yukarda evet haklısın döndüğümde hiç onu arkamda göremedim ki zaten ilişki boyunca 2 tane insan çıktı içinden.. adam gibi sohbet edemiyorduk zaten sınırlıydı.
Oh iyi içim rahatladı gönlüne göre biri çıkar inşallah merak etme. Ayrılmak istediğinde birşey demedi mi? Seviyorum değişirim vs yalandan da olsa? Yoksa yine küstü mü

her kavgada siz alttan alıp gönlünü kazanmaya çalışmışsınız demek ki öyle alıştırmışsınız
genelde alıştıktan sonra değil 1 hafta 1 ay da geçse sizden mesaj bekleyecektir
bence kendinizi boşuna yoruyosunuz

Oh iyi içim rahatladı gönlüne göre biri çıkar inşallah merak etme. Ayrılmak istediğinde birşey demedi mi? Seviyorum değişirim vs yalandan da olsa? Yoksa yine küstü mü
Seviyorum diyor evet ama değişirim demiyor. Yazıklar olsun bana diyor sonra yine laf vurmaya başlıyor bi öyle bi böyle diliyle canımı acıtma peşinde adam. İletişime kapatıyor kendini.

Merhaba,

Bu tarz insanlarla sizi rahatsız etmesine rağmen ilişkinizi evliliğe taşırsanız; etrafınızdaki insanlar konuşurken sizin için ay Allah karısına sabır versin diye konuşacak. Yakından tanıdığım biri var aynı bu şekilde küsme ve iğneleme huyu var eşinin. İnanın çekilecek çile değil.
En ufak bir şeyden küsecek, günlerce bir adım asla atmayacak,haklı veya haksız eğer siz yanına gidip barışmak için uğraşmazsanız belki bir kaç ay dahi ağzını açmayacak. Hadi bir dayadınız, iki alttan aldınız bunu her olayda tekrarlayıp evin bütün huzurunu kaçırdığında ne yapacaksınız? Ben söyleyeyim. Cehennemin dibine kadar deyip siz de küsmeye başlayacaksınız. Eğer o vakte kadar olduysa çocuklarla ilgilenmeye veya işinize vereceksiniz kendinizi. Sonra aynı evin içinde iki yabancı olmayı bırakın iki taraf oluyorsunuz. Siz erkenden fark etmişsiniz ve sizi buraya konu yazacak kadar huzursuz etmeyi başarmış bir şey için kendinizi hırpalamayın.
Yerinizde olsam her şeyin hatırına son bir kez karşıma alır sakince anlatırdım. Eğer iğnelemeler, küslükler,kendini kapatmalar iletişim kurmanın yerini bir kez daha alırsa ben artık bu ilişkiye başka bir şans veremem. Çünkü sana alttan alarak yaklaştıkça senin bu davranışların bizim içinde mutsuz olacağımız bir kafese bir çivi daha çakıyor. Hayatımı bu şekilde geçirmeye niyetim yok. Eğer anlar ve kendini düzeltmek içi uğraşırsa ne ala. Yok bana gelmiyor böylesi ben değişmem derse de uğurlar olsun.
Bu hayatta en çok kendinizi mutlu etmek için uğraş verin. Siz kimsenin davranış sorunlarını, bozuk psikolojisini düzeltmek için dünyaya gönderilmiş bir görevli değilsiniz. Kendinize sahip olmadığınız misyonlar yüklemeyin. :)

Umarım her şey en kısa sürede yoluna girer,

Bitti kızlar bittiii. Dün akşam engelledik birbirimizi ve son nokta konuldu. Yüzüme ayrılalım diyemez kaçak dövüşür dengesiz, tutarsız psikolojisi bozuk bi insan. “ Benim yoluma inanmıyorsan yolumdan çekilirsin.” deyişime bile cevap veremiyor “ yürek “ yok bunlarda. Anca engellemeyi biliyor, mesajla cevap veriyor, yüzüme gelemiyor. Senin gibilere daha fazla değerimi düşüremem dedim kısaca yazdım kapattım. Çok acı bi deneyim bana da ailemede...😔 yaşayan herkesi çok iyi anlıyorum değerleri yorumlarınız için çok sağ olun canlar 🙏🏻

Seviyorum diyor evet ama değişirim demiyor. Yazıklar olsun bana diyor sonra yine laf vurmaya başlıyor bi öyle bi böyle diliyle canımı acıtma peşinde adam. İletişime kapatıyor kendini.
Laf sokan, kinlenen, olayları büyüten ve ısıtan insanlara biz gelişmemiş insan diyoruz. Ben arkadaş bile olmuyorum, çocuğa iyilik yapmış yıllarca kız arkadaşı olmuşsunuz. Şansına belki biri denk gelir de evlenir ama kimseyi mutlu edemez. Kendisinden ve ailesinden başkasının da tahammül edeceğini sanmıyorum. Çok şükür atlatmışsınız. Ama bilin ki zaman geçince yine gelir ve denemeye çalışır. Eğer aklınız varsa yaşadıklarınızdan ders alır ve sopanın ucuyla bile dokunmaz, mesajına cevap vermez ve hayatınızdan çıkarırsınız.

Bitti kızlar bittiii. Dün akşam engelledik birbirimizi ve son nokta konuldu. Yüzüme ayrılalım diyemez kaçak dövüşür dengesiz, tutarsız psikolojisi bozuk bi insan. “ Benim yoluma inanmıyorsan yolumdan çekilirsin.” deyişime bile cevap veremiyor “ yürek “ yok bunlarda. Anca engellemeyi biliyor, mesajla cevap veriyor, yüzüme gelemiyor. Senin gibilere daha fazla değerimi düşüremem dedim kısaca yazdım kapattım. Çok acı bi deneyim bana da ailemede...😔 yaşayan herkesi çok iyi anlıyorum değerleri yorumlarınız için çok sağ olun canlar 🙏🏻

aklıma geldin hep bugun naptı acaba diye özelden mesaj atacaktım kapalıymış.
inan doğru birşey yaptın hiç pişman olmayacaksın.

Back
X