Sürekli küsen nişanlım var nasıl davranmalıyım?

Merhaba. Kk’nın güzel hanımları şimdiye kadar hem ben okudum yorum yaptım ilk defa derdimi açıyorum sizlere... Ön yargısız fikirlerinize ihtiyacım var çünkü benim de psikolojim kötü durumda.
26 yaşındayım ve yorucu bir ilişki içerisindeyim. Çok dengesiz bir insan maalesef. Ben affedici bir insanım ama o değil. Çocuk gibi hala... Hem seviyorum diyor hem inat yapıyor kendince bana ceza veriyor. “ Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok. “ misali hep böyle... Kendi yaptığı onca hatayı unutup benim tek bir hatamda beni silmeye meyilli bir insan. Akşam barışırız ertesi gün telefonları açmaz geri dönmez. Ayrılmak ister gibi kırıcı konuşur 3-5 gün sonra hiç bişey yokmuş gibi tekrar arar. Lafta söyler gerçeğini yapmaz. Diliyle canımı acıtmaya çalışır ve acıtırda. İlişkinin başında beni kazanmak için çabalayan bir insandı. Sorunları konuşarak çözmek yerine kendisini iletişime kapatıyor. Geçmişinden bi travması var. Son zamanlardada zor günler geçirdi. Çok şükür kurtuldu. Ama öncesinde de zaten böyleydi küserdi. Ailesi de şımartmış. Beni anlayan kimse yok diyor. Anlat paylaş diyorum hislerini anlatmıyor. Kimseyi de dinlemez.
Ne yapsam yaranamıyorum. Kaybetme korkusu yok hiç. Korkarak yaşar oldum artık. En son ayrılık blöfü yaptım 1 hafta bekledim kendisi geri dönmedi zeytin dalı uzattım yine dönmedi. İlişkide ilerleyemiyoruz şu anda. Hayattan soğudum vallahi. Maalesef ki ayrı şehirlerde yaşıyoruz bazı durumlardan dolayı yüz yüze görüşemedik çok uzun zamandır.
Çözümü terapi biliyorum ama yaklaşmaz.
Bu durumu yaşayan varsa naçizane fikirlerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Terapi değil ayrılın bence nişanlıyken böyleyse evlilikte düşünemiyorum Allah kolaylık versin iyi düşünün derim

sevgili değilsiniz nişanlısınız bi de. ayrılmışsın geçmiş olsun. peki sen bu saçmalığı nasıl açıkladın annenlere? asıl soru, adamın ana babası nasıl bakacak sizinkilerin suratına? bu aşamaya gelip bu adam nasıl böyle davranabiliyor anlamadım valla

sevgili değilsiniz nişanlısınız bi de. ayrılmışsın geçmiş olsun. peki sen bu saçmalığı nasıl açıkladın annenlere? asıl soru, adamın ana babası nasıl bakacak sizinkilerin suratına? bu aşamaya gelip bu adam nasıl böyle davranabiliyor anlamadım valla
Ah ah neler çektim bilseniz... Ayrı illerde yaşıyoruz canım ailesi de oğullarının saçmasalak davranışlarına utançlarından hiç gelmediler ne bir telefon ne bir açıklama hiç bişey öylece biz aramızda bitirdik. Ailesi de ondan bıkmışlar artık...Şaka gibi değil mi :)

Laf sokan, kinlenen, olayları büyüten ve ısıtan insanlara biz gelişmemiş insan diyoruz. Ben arkadaş bile olmuyorum, çocuğa iyilik yapmış yıllarca kız arkadaşı olmuşsunuz. Şansına belki biri denk gelir de evlenir ama kimseyi mutlu edemez. Kendisinden ve ailesinden başkasının da tahammül edeceğini sanmıyorum. Çok şükür atlatmışsınız. Ama bilin ki zaman geçince yine gelir ve denemeye çalışır. Eğer aklınız varsa yaşadıklarınızdan ders alır ve sopanın ucuyla bile dokunmaz, mesajına cevap vermez ve hayatınızdan çıkarırsınız.
Çok sağolun teşekkür ederim 🙏🏻 çekilecek gibi değil evet

Merhaba. Kk’nın güzel hanımları şimdiye kadar hem ben okudum yorum yaptım ilk defa derdimi açıyorum sizlere... Ön yargısız fikirlerinize ihtiyacım var çünkü benim de psikolojim kötü durumda.
26 yaşındayım ve yorucu bir ilişki içerisindeyim. Çok dengesiz bir insan maalesef. Ben affedici bir insanım ama o değil. Çocuk gibi hala... Hem seviyorum diyor hem inat yapıyor kendince bana ceza veriyor. “ Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok. “ misali hep böyle... Kendi yaptığı onca hatayı unutup benim tek bir hatamda beni silmeye meyilli bir insan. Akşam barışırız ertesi gün telefonları açmaz geri dönmez. Ayrılmak ister gibi kırıcı konuşur 3-5 gün sonra hiç bişey yokmuş gibi tekrar arar. Lafta söyler gerçeğini yapmaz. Diliyle canımı acıtmaya çalışır ve acıtırda. İlişkinin başında beni kazanmak için çabalayan bir insandı. Sorunları konuşarak çözmek yerine kendisini iletişime kapatıyor. Geçmişinden bi travması var. Son zamanlardada zor günler geçirdi. Çok şükür kurtuldu. Ama öncesinde de zaten böyleydi küserdi. Ailesi de şımartmış. Beni anlayan kimse yok diyor. Anlat paylaş diyorum hislerini anlatmıyor. Kimseyi de dinlemez.
Ne yapsam yaranamıyorum. Kaybetme korkusu yok hiç. Korkarak yaşar oldum artık. En son ayrılık blöfü yaptım 1 hafta bekledim kendisi geri dönmedi zeytin dalı uzattım yine dönmedi. İlişkide ilerleyemiyoruz şu anda. Hayattan soğudum vallahi. Maalesef ki ayrı şehirlerde yaşıyoruz bazı durumlardan dolayı yüz yüze görüşemedik çok uzun zamandır.
Çözümü terapi biliyorum ama yaklaşmaz.
Bu durumu yaşayan varsa naçizane fikirlerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim.

Bunu çekmek neden?
Böyle bir sevgi türü yok...

Ah ah neler çektim bilseniz... Ayrı illerde yaşıyoruz canım ailesi de oğullarının saçmasalak davranışlarına utançlarından hiç gelmediler ne bir telefon ne bir açıklama hiç bişey öylece biz aramızda bitirdik. Ailesi de ondan bıkmışlar artık...Şaka gibi değil mi :)

Ailesi nişanda yok muydu? Kaç senelik bir ilişkiydi ve ne zamandır nişanlıydınız? Merak ettim de.

Sorun sadece küslük değil bence ciddi anlamda karşınızdaki kişinin terapi alması gerekiyor size de tavsiyem bir ilişkiden beklentinizi nasıl bir erkekle mutlu olurumun listesini çıkartıp nişanlınızda kaçı var buna karar verip ona göre karar verip bir şekilde nişanlınızı terapiye ikna etmek tabi bunları evlenmeden önce yapmanız evlendikten sonra dertler bir ken bin olabiliyor maalesef sorunlar artıyor sorumluluklar artıyor

Şunu sormak istiyorum. Kendim de çok okudum, videolar izledim bilgilendim ama yaşayan olarak sizce ailenin şımartması yediği önünde yemediği arkasında, hataları kabul edilmiş vs yani bi insan şımarıklıktan mı böyle bir karaktere bürünüyor. Şımartıldığı için anne babasınıda dinlemiyor terapi doktor öneriyorlar inat yani istemiyor.

Terapi tabiki istemez. Çünkü ona göre kendinde bi kusur yokki terapiye gitsin. Hasta olmayan insan doktora gitmek ister mi. O niye gitsin. Öyle düşünüyor o.

Bitti kızlar bittiii. Dün akşam engelledik birbirimizi ve son nokta konuldu. Yüzüme ayrılalım diyemez kaçak dövüşür dengesiz, tutarsız psikolojisi bozuk bi insan. “ Benim yoluma inanmıyorsan yolumdan çekilirsin.” deyişime bile cevap veremiyor “ yürek “ yok bunlarda. Anca engellemeyi biliyor mesajla cevap veriyor yüzüme gelemiyor. Senin gibilere daha fazla değerimi düşüremem dedim kısaca yazdım kapattım. Çok acı bi deneyim bana da ailemede...😔 yaşayan herkesi çok iyi anlıyorum değerleri yorumlarınız için çok sağ olun canlar:KK54:🙏🏻😘

Benzer bir ilişki yaşamıştım yıllar önce ve verdiğim zaman hariç hiçbir şeyden pişmanlık duymuyorum o toksik herifle yaşadığım ilişkide. Eğer yaşamasaydım şimdi bulunduğum yerde, bulunduğum kişi olmayacaktım. Benden sonra evlendi ve hatta boşandı bile. Kimse için kötü bir şey dilemem ama kadına pek üzülmüştüm. Sürekli 'beni anla' diyen bencil bir aptal en nihayetinde. O zamanlar doğum haritasına bile baktırmıştım parayla acaba sorun nerde diye. Detaylı detaylı araştırmıştım keşke dikkate alsaydım ikizler burcunun şerefsizliklerini. Şimdi para vermiyorum henüz o kadar aşık olmadım ama yine de bakıyorum valla ben burçlara. İkizlerse engelliyorum :KK70: Biiir yığın yuva yıkan site var da şu vatandaş yorumlarda cevap veriyor bakabilirsiniz Astrolojiyi Tanıma ve Araştırma Merkezi | .. Astroloji

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X