- Konu Sahibi Herdaimgunes
-
İşini kaybetmek iatemiyorsan duymıycakaın bence zaafını öğrenmiş sürekli ordan yürüyor sana. Sen biraz dahat olup umursamasan belkide eline malzeme veremediğin için seninle uğraşmaktan vazgeçicek belkide.Sürekli laf sokmayan çalışan her fırsatta insanların yanında küçük düşüren ağzının dilinin ayarı olmayan bir insanla sınanıyorum. Bildiğiniz gibi değil iş artık mobbing boyutuna geldi. Her konuda kendince “şaka” “açık sözlülük” arı altında hakaret ediyor. Öyle ki artık seviye iyice düştü. Sabah iş yerine gelince wc gittim. Wc bizim dinlenme odamızda bana diyorki kokuttun mu girilebilir mi herkesin içinde. Kilolarıma laf eder sen çok kilolusun çocuk doğurma der suyu çok içtin az iç der o ekmeği yiyecek misin der ki bir dl tam buğday ekmeği yediğim ekmek. Kendisi somun ekmeğe kaşarı doldurup yer. Bıktım artk kendimi çok kötü hissediyorum. Takmayayım gülüp geçeyim diyorum olmuyor cevap veriyorum olmuyor hiçbiri işe yaramıyor. Sorumlumuza söylesem kankalar asla beni haklı bulmaz. 20 yıllık dostlarmış. Ne yapacağımı bilemiyorum çok moralim bozuk. Yabancı tanıdık demeden herkesin içinde sürekli kilolarımdan ve eksiklerimden vuruyor. Benim sinirlendiğimi üzüldüğümü farkedersede bize daha alışamadın bizim içimizde kötülük yok şakalaşıyoruz falan diyorlar. Beni olur olmadık zayıf ve genç insanlarla kıyaslıyor. 32 yaşındayım 20 yaşındaki genç kız kilo vermişte ben verememişim diye beni yargılıyor. Yandaş birçok hastalığım var çok çabalıyorum ama yavaş yavaş veriyorum geçen gün yine herkesin içinde yiyorsundur diye beni gömüyor bıktım artık
WC ile ilgili "Girilebilir koku yok sen rahat rahat kokutabilirsin" de terbiyesize bak sen cevap vermediğin sürece kendinde sana laf söyle hakkını bulacak. Yemekle ilgili kilo verme ile ilgili bu kadar bilgin varsa neden meslek değiştirip diyetisyenlik yapmıyorsun de. senin üstün olması seni aşağılamasına hak kazandırmaz. Kilolarınla ilgili başka ne diyor bilmiyorum ama "benim vücudum benim sağlığım annem beni senin kadar düşünmedi. Bence artık bu konuyla ilgili yorum yapmazsan benim iyiliğim için daha iyi olur de". Kusura bakma azıcık sinirlendim..Sürekli laf sokmayan çalışan her fırsatta insanların yanında küçük düşüren ağzının dilinin ayarı olmayan bir insanla sınanıyorum. Bildiğiniz gibi değil iş artık mobbing boyutuna geldi. Her konuda kendince “şaka” “açık sözlülük” arı altında hakaret ediyor. Öyle ki artık seviye iyice düştü. Sabah iş yerine gelince wc gittim. Wc bizim dinlenme odamızda bana diyorki kokuttun mu girilebilir mi herkesin içinde. Kilolarıma laf eder sen çok kilolusun çocuk doğurma der suyu çok içtin az iç der o ekmeği yiyecek misin der ki bir dl tam buğday ekmeği yediğim ekmek. Kendisi somun ekmeğe kaşarı doldurup yer. Bıktım artk kendimi çok kötü hissediyorum. Takmayayım gülüp geçeyim diyorum olmuyor cevap veriyorum olmuyor hiçbiri işe yaramıyor. Sorumlumuza söylesem kankalar asla beni haklı bulmaz. 20 yıllık dostlarmış. Ne yapacağımı bilemiyorum çok moralim bozuk. Yabancı tanıdık demeden herkesin içinde sürekli kilolarımdan ve eksiklerimden vuruyor. Benim sinirlendiğimi üzüldüğümü farkedersede bize daha alışamadın bizim içimizde kötülük yok şakalaşıyoruz falan diyorlar. Beni olur olmadık zayıf ve genç insanlarla kıyaslıyor. 32 yaşındayım 20 yaşındaki genç kız kilo vermişte ben verememişim diye beni yargılıyor. Yandaş birçok hastalığım var çok çabalıyorum ama yavaş yavaş veriyorum geçen gün yine herkesin içinde yiyorsundur diye beni gömüyor bıktım artık
ne kadar terbiyesiz, görgüsüz bir tipmişSürekli laf sokmayan çalışan her fırsatta insanların yanında küçük düşüren ağzının dilinin ayarı olmayan bir insanla sınanıyorum. Bildiğiniz gibi değil iş artık mobbing boyutuna geldi. Her konuda kendince “şaka” “açık sözlülük” arı altında hakaret ediyor. Öyle ki artık seviye iyice düştü. Sabah iş yerine gelince wc gittim. Wc bizim dinlenme odamızda bana diyorki kokuttun mu girilebilir mi herkesin içinde. Kilolarıma laf eder sen çok kilolusun çocuk doğurma der suyu çok içtin az iç der o ekmeği yiyecek misin der ki bir dl tam buğday ekmeği yediğim ekmek. Kendisi somun ekmeğe kaşarı doldurup yer. Bıktım artk kendimi çok kötü hissediyorum. Takmayayım gülüp geçeyim diyorum olmuyor cevap veriyorum olmuyor hiçbiri işe yaramıyor. Sorumlumuza söylesem kankalar asla beni haklı bulmaz. 20 yıllık dostlarmış. Ne yapacağımı bilemiyorum çok moralim bozuk. Yabancı tanıdık demeden herkesin içinde sürekli kilolarımdan ve eksiklerimden vuruyor. Benim sinirlendiğimi üzüldüğümü farkedersede bize daha alışamadın bizim içimizde kötülük yok şakalaşıyoruz falan diyorlar. Beni olur olmadık zayıf ve genç insanlarla kıyaslıyor. 32 yaşındayım 20 yaşındaki genç kız kilo vermişte ben verememişim diye beni yargılıyor. Yandaş birçok hastalığım var çok çabalıyorum ama yavaş yavaş veriyorum geçen gün yine herkesin içinde yiyorsundur diye beni gömüyor bıktım artık
Sürekli laf sokmayan çalışan her fırsatta insanların yanında küçük düşüren ağzının dilinin ayarı olmayan bir insanla sınanıyorum. Bildiğiniz gibi değil iş artık mobbing boyutuna geldi. Her konuda kendince “şaka” “açık sözlülük” arı altında hakaret ediyor. Öyle ki artık seviye iyice düştü. Sabah iş yerine gelince wc gittim. Wc bizim dinlenme odamızda bana diyorki kokuttun mu girilebilir mi herkesin içinde. Kilolarıma laf eder sen çok kilolusun çocuk doğurma der suyu çok içtin az iç der o ekmeği yiyecek misin der ki bir dl tam buğday ekmeği yediğim ekmek. Kendisi somun ekmeğe kaşarı doldurup yer. Bıktım artk kendimi çok kötü hissediyorum. Takmayayım gülüp geçeyim diyorum olmuyor cevap veriyorum olmuyor hiçbiri işe yaramıyor. Sorumlumuza söylesem kankalar asla beni haklı bulmaz. 20 yıllık dostlarmış. Ne yapacağımı bilemiyorum çok moralim bozuk. Yabancı tanıdık demeden herkesin içinde sürekli kilolarımdan ve eksiklerimden vuruyor. Benim sinirlendiğimi üzüldüğümü farkedersede bize daha alışamadın bizim içimizde kötülük yok şakalaşıyoruz falan diyorlar. Beni olur olmadık zayıf ve genç insanlarla kıyaslıyor. 32 yaşındayım 20 yaşındaki genç kız kilo vermişte ben verememişim diye beni yargılıyor. Yandaş birçok hastalığım var çok çabalıyorum ama yavaş yavaş veriyorum geçen gün yine herkesin içinde yiyorsundur diye beni gömüyor bıktım artık
Eğer herseyi göze aldı iseniz, kendisine bu tarz laflardan hoşlanmadığınızı profesyonel bulmadığınızı ve bundan sonra bana söylediğin sözleri kaale alacağım ve seni mobbing şikayeti ile dava edeceğim deyin. IK varsa oraya da başvurun ki kayıt olsun. bunun adı samimiyet değil bu mobbing.Sürekli laf sokmayan çalışan her fırsatta insanların yanında küçük düşüren ağzının dilinin ayarı olmayan bir insanla sınanıyorum. Bildiğiniz gibi değil iş artık mobbing boyutuna geldi. Her konuda kendince “şaka” “açık sözlülük” arı altında hakaret ediyor. Öyle ki artık seviye iyice düştü. Sabah iş yerine gelince wc gittim. Wc bizim dinlenme odamızda bana diyorki kokuttun mu girilebilir mi herkesin içinde. Kilolarıma laf eder sen çok kilolusun çocuk doğurma der suyu çok içtin az iç der o ekmeği yiyecek misin der ki bir dl tam buğday ekmeği yediğim ekmek. Kendisi somun ekmeğe kaşarı doldurup yer. Bıktım artk kendimi çok kötü hissediyorum. Takmayayım gülüp geçeyim diyorum olmuyor cevap veriyorum olmuyor hiçbiri işe yaramıyor. Sorumlumuza söylesem kankalar asla beni haklı bulmaz. 20 yıllık dostlarmış. Ne yapacağımı bilemiyorum çok moralim bozuk. Yabancı tanıdık demeden herkesin içinde sürekli kilolarımdan ve eksiklerimden vuruyor. Benim sinirlendiğimi üzüldüğümü farkedersede bize daha alışamadın bizim içimizde kötülük yok şakalaşıyoruz falan diyorlar. Beni olur olmadık zayıf ve genç insanlarla kıyaslıyor. 32 yaşındayım 20 yaşındaki genç kız kilo vermişte ben verememişim diye beni yargılıyor. Yandaş birçok hastalığım var çok çabalıyorum ama yavaş yavaş veriyorum geçen gün yine herkesin içinde yiyorsundur diye beni gömüyor bıktım artık
Bunu çok beğendim ya okurken bile içimin yağları eridi kesinlikle yapın bunu muhtemelen mal gibi suratınıza bakakalır:)Eğer herseyi göze aldı iseniz, kendisine bu tarz laflardan hoşlanmadığınızı profesyonel bulmadığınızı ve bundan sonra bana söylediğin sözleri kaale alacağım ve seni mobbing şikayeti ile dava edeceğim deyin. IK varsa oraya da başvurun ki kayıt olsun. bunun adı samimiyet değil bu mobbing.
Bu tamamen hakaret vari konuşuyor amacı kendi egosunu şişirmekBana bak senin karşında çocuk yok, benimle konuşurken ağzına ayar vereceksin… ben olsam aynen bu cümleyle azarlarım, gözünün içine de bakarım. Bu zamana kadar çektiğiniz kabahat. Ha çok hanımefendiyimdir derseniz ben de öyleyimama böyle şahsıma, tipime laf edip seviyeyi aşağı çekenin de ağzını kapatırım. Yoksa bir keresinde bir işi yetiştirmekte zorlandığım zaman müdürüm “Allahtan beş sınıfa giriyorsun, kimyacı olup 15 sınıfa girseydin ne yapacaktın” dediğinde kahkaha atmıştım. Çünkü doğruydu ve beni kızdırmadı
Evet arkamdan/ başkalarının arkasından çok konuşuyor sonra da o insanların yüzüne gülüyor değişik biri kendisine birşey desen asla kaldıramıyor evet ortalığı karıştırıyor hemenBu tür başkasını çok eleştirenler kendisine eleştiri yapılınca asla kaldıramıyorlar. Ben olsam bir kusuruna laf ederdim şaka yolla gülerek, eğer alınırsa abla seni sevdiğimden yapıyorum ya diye gülerdim. Onların benzemekten hoşlanmayacağı kişilere benzetirdim onları. Bir tane kişiyle böyle başa çıkmıştım. Bir de şunu yapabilirsin, sinsi sinsi diğer çalışanları ona karşı doldurabilirsin, sana bunları diyen başkalarına neler diyordur. Sonra topluca tavır alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?