Sürekli laf sokan, küçümseyen kıdemli sorunu

Neden cevap vermiyorsun,kendi asagluk kompleksini senin üzerinden bastırıyor,nasıl sınır oldum. Keşke orda olsaydım kdjxjfj ortamında kimseyi ezdirmem ,kokuttun mu ne ! Kilondan onana neeee sanane benim kılomdan desene. Mobbing had safhada ...sende onun yaptığı gibi suçlu duruma düşmeden şakayla karışık cevap ver, mobbing ile şikayet edeceğim diyin yazmış biri ama işler öyle değil mobbingten dava acanlarda belki 100 kisiden 1 kişi davayı kazanmıştir.Bu bana mobbing uyguluyor demekle olmuyor kanıt istiyor ,şahit gerekiyor vs. Cok zor yani davayi almak.Kadın orda daha kıdemli herkesi kendi tarafına çekecektir.

Evet arkamdan/ başkalarının arkasından çok konuşuyor sonra da o insanların yüzüne gülüyor değişik biri kendisine birşey desen asla kaldıramıyor evet ortalığı karıştırıyor hemen
Tam bulaşık, tam çirkef. Bulaşıklar böyledir kurtulmak istersin daha da köpürür,elini yüzünü sarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…