- 2 Mart 2017
- 765
- 511
- 53
- 40
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
-
İşte o derdi bulup derman olmak istiyorum bence de sebep ne acaba yani bana göre tam ona göre herşey eksikya hersey para mi guzel br gelecek mi ? insanin ruhu sıkilıyor bazen
.. şukursuzluk falan degil insanoglu surekli mutlu kalamaz... vardir onunda bir derdi
Ben babamı kaybettim neşeli hayat dolu bi insandı ama ansızın bi trafik kazasıyla gitti ve o ana hayatın pamuk ipliğinne bağlı olduğunu anladım ve bi kuş bile beni mutlu eder hiç bişey olmasa sağlıklıyım derim hastalanırsam beteri var derim ve iyiki de öyleyim yoksa şuracıkta düşer bayılırdımHastalığının teşhisi rahat batması olabilir mi?Ben anlamıyorum böyle insanları kimi insan canıyla uğraşır aç açıktadir ama küçük şeylerden mutlu olabilir.
Ay diyorum ben de amaaan kendisi çözmesi lazım ama evde sürekli bi mutsuz biri daral geliyor kafama takıyorum bi de çocuklar da ona çekecek korkum da var sanırımBazen mutluluğun ve memnuniyetin bütün kaynaklarını elde etmiş gibi görünürüz. Para, iş, eş, çocuk vb. Ama insanın ihtiyaçları bitmez işte. Bu kez de bi anlamsızlık duygusu sarabilir insanı. Günümüzde zaten çoğumuzun problemi bu. Görünürde her şey var ama yine de bi boşluk ve hoşnutsuzluk duygusu hakim.
Bu sizin eşiniz adına çözebileceğiniz bir şey değil. Çünkü çok kişisel bi mesele. Kendisinin bi şeyleri farkedip adım atması gerekiyor. Kimseyi değiştirme gücümüz yok, hepimiz kendimizden sorumluyuz. Bu gerçeği kabul ederseniz daha rahat hissedersiniz.
O öyle ben değilFarketmeden eşini rahatsız edecek birşey yapıyorsun sanırım.
eşinin çok cevap veriyorsun lafida en basitinden buna işaret diye düşünüyorum
Erkekler karşılarında hayat arkadaşı ister.
Avukat gibi her lafa bahane bulan veya laf şokan sürekli eleştirip istediğim gıbı değil izlenimi veren kişileri değil
Sende böyle mısın bilemiyorum ama bunlar önemli ayrintilar
Ay diyorum ben de amaaan kendisi çözmesi lazım ama evde sürekli bi mutsuz biri daral geliyor kafama takıyorum bi de çocuklar da ona çekecek korkum da var sanırım
Fakfakir ama mutlu olmanın sırlarını paylaşmanızı bekliyoruzBazıları da böyle işte mutsuzluktan mutlu oluyor.
Onları topikte paylaşıyoruz. Gelsin arkadaş. Kapımız açıkFakfakir ama mutlu olmanın sırlarını paylaşmanızı bekliyoruzKonu sahibinin eşide rahatlar belki
Ben de tam olarak bunu diyorum insanlarmneler yaşıyor ama hayata bağlanmak gülmek için sebep buluyor evladına eşine sarılıyor. Hepimizin türlü dertleri var.Annem kanser hastası eşimin babası ilik kanserin son evresinde işimiz ile ilgili sıkıntılar oluyor ama akşam eve gelip çocuklarıma bakıpcok şükür diyorum onların kokusunu içime çekiyorum yaşıyorum. Böyle Sebepsiz yere şımarıklık yapıp mutlu olamıyorum diyenlere çok kiziyorumBen babamı kaybettim neşeli hayat dolu bi insandı ama ansızın bi trafik kazasıyla gitti ve o ana hayatın pamuk ipliğinne bağlı olduğunu anladım ve bi kuş bile beni mutlu eder hiç bişey olmasa sağlıklıyım derim hastalanırsam beteri var derim ve iyiki de öyleyim yoksa şuracıkta düşer bayılırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?