Sürekli mutsuz olduğunu söyleyen eşim

Ne istedigini bilmeyen bir adam.

Nasıl evlendi, nasıl baba oldu onu bile anlamadim.

Bu kişi sizin omrunuzu yer.

Yiyip içip haline şükretsin Allaha sığınsın...

aynı babam. siz de aynı annem, en küçük şeyden mutlu olan insan.
babam da ota yoğa şarkıya falan ağlar ama yan gözle de odadakilere bakar. evlendi evleneli böyle.
60 küsürüne kadar anası babası başındaydı, doğru dürüst ölüm yaşamamış. sıkıntı dert yok.
para içinde yüzen bir gençlik yaşamış. bir kez bile para sıkıntısı yaşamamış ömründe.
ama ona sorsan en dertli odur.
annemse çok küçük yaşta neesini kaybetmiş fakirlik içinde büyümüş bi insan
evlendikten sonra çektiklerini yazsam bdv kadınlarının yarısı bileklerini keser, o derece

bigün annem dellenmiş babam yine sızlanırken bağırıvermiş "neymiş o derdin söylesene" diye.
anan baban başında herşeyin var, ne bu kadar şükürsüzlük? cevap yok.

şimdi 70 yaşına geliyo haliyle anne babasını da kaybetti. ama yemin ederim ölmelerine üzülmedi bile, yanındaydım.
bu insanlar aynı yukarda bi arkadaşın dediği gibi enerji vampirleri.
yanında neşeli biri varsa eğer -annem gibi- çekememezlikten onun da enerjisini düşürmek için kendi sızlanıp durur.
çare yok. cidden yok.
ben görüştüğüm adamlardan birinde bu huyu farkettiğim anda koşarak uzaklaştım
size de aynını tavsiye ederdima ama evliymişsiniz
tek diyeceğim üstüne düşmeyin. biz babamın üstüne düştüğümüz zamanlarda (gerçekten bişeyi var sanıp) acayip hakaretler aşağılamalar yiyorduk. sorgulamaya gelmiyorlar saldırganlaşıp iğrençleşiyorlar. çünkü sorgulayınca ortaya çıkıyor, yaptığı şeyin sadece şımarıklık olduğu.

Eşiniz yengeç burcu mu, ya da balık? Bir şükürsüzlük bir melankoli bi kendine acıma var o su grubu burç erkeklerinde.

Bugün bu mutsuzluk tarafından çocuklarımın gözünün önünde dayak yedim sebep paspas biliyo musunuz ben babamdan hiç dayak yemedim beni hep severdi ben kötü anneyim çocuklarımı koruyamadım kollayamadım ama kurtarıcam onları daha babasından koruyamazken dışardan nasıl korurum neden ben ve ne yapacaklarım kafamda dönüp duruyor ama gülmek zorundayım çünkü çocuğum gözümün içine bakıyor o enerjimden zerre kalmadı ama bi adım atsam toparlarım çünkü onun için değmez

Nasıl dövdü ya? Şaka gibi

bu yazdığını konunun altına eklemen gerek. dayak yemişsin hemen darp raporu al.

Ve artık kötülere. Bişey olmaz lafını
bu yazdığını konunun altına eklemen gerek. dayak yemişsin hemen darp raporu al.
Alamadım çünkü daha önce aldım hiç bişey olmadı artık ne hukuka ne başka bişeye inancım var sadece gideceğim çocuklarımı alıp onu da kendi pisliğine bırakacağım

rapor bosanırken sana rahatlık sağlar. sen yine de rapor al. çekişmeli boşan sağlam nafaka al. çocukla para sana çok lazım olacak.

Tükenmişlik sendromu canim aynı benim eşim de öyleydi her şeyi tam ama gözü hep başka seylerde

öyle mi. çalışmıyosunuz sanmıştım. o zaman sizin korumaya ekstra paraya ihtiyacınız yok. önceki raporu da dosyaya ekleyerek avukat yardımıyla dava açın
Zaten biliyo musunuz ilk dayak yediğimde geri dönmüştüm ama 25 yaşındaydım ve bi şok hali vardı sadece bi rapor aldım ve unutmaya çalıştım şimdi tam 33 yaşında aynı olayı yaşadım ama şok olmadım pşanlı bi şekilde yapacağım çocuklqtı üzmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…