- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
-
Yiyip içip haline şükretsin Allaha sığınsın...Bi insan düşünün herşeye sahip sağlık iyi bi eş güzel çocuklar iyi bi gelir ama mutsuz olduğunu sürekli vurgulayan.Nedenini sorduğunda yok çok cevap veriyorsun gibi saçma sebepler sunuyor boşanabilirsin dediğimde seni seviyorum diyor ne istediğini kendide bilmiyor o kadar küçük şeylerle mutsuz ki bazen şaşırıp kalıyorum .Beni sorarsanız ben herşeyle mutlu olabilen bi insanım böyle bi eşle bile çünkü çok gördüm geçirdim .Hayatın çok saçma bi sebeple bitebileceğini ansızın sonlanabileceğini bildiğim için her günü yeni bi heyecanla karşılarım herkesi sever kimseyi de üzmek istemem ama benim tam tersim mutsuz bi insan. Değiştirmek için çok çabaladım ve biraz da sonuç aldım ama sebebi ne olabilir bu mutsuzluğun psikoloğa gitmezö
İşte o derdi bulup derman olmak istiyorum bence de sebep ne acaba yani bana göre tam ona göre herşey eksik
Bi insan düşünün herşeye sahip sağlık iyi bi eş güzel çocuklar iyi bi gelir ama mutsuz olduğunu sürekli vurgulayan.Nedenini sorduğunda yok çok cevap veriyorsun gibi saçma sebepler sunuyor boşanabilirsin dediğimde seni seviyorum diyor ne istediğini kendide bilmiyor o kadar küçük şeylerle mutsuz ki bazen şaşırıp kalıyorum .Beni sorarsanız ben herşeyle mutlu olabilen bi insanım böyle bi eşle bile çünkü çok gördüm geçirdim .Hayatın çok saçma bi sebeple bitebileceğini ansızın sonlanabileceğini bildiğim için her günü yeni bi heyecanla karşılarım herkesi sever kimseyi de üzmek istemem ama benim tam tersim mutsuz bi insan. Değiştirmek için çok çabaladım ve biraz da sonuç aldım ama sebebi ne olabilir bu mutsuzluğun psikoloğa gitmezö
Mutsuz değilmiş demekki karaktersizmis.En son eski esim mutsuzum diye gitmisti. Altindan baska biri cikmisti.
Nasıl dövdü ya? Şaka gibiBugün bu mutsuzluk tarafından çocuklarımın gözünün önünde dayak yedim sebep paspas biliyo musunuz ben babamdan hiç dayak yemedim beni hep severdi ben kötü anneyim çocuklarımı koruyamadım kollayamadım ama kurtarıcam onları daha babasından koruyamazken dışardan nasıl korurum neden ben ve ne yapacaklarım kafamda dönüp duruyor ama gülmek zorundayım çünkü çocuğum gözümün içine bakıyor o enerjimden zerre kalmadı ama bi adım atsam toparlarım çünkü onun için değmez
bu yazdığını konunun altına eklemen gerek. dayak yemişsin hemen darp raporu al.Bugün bu mutsuzluk tarafından çocuklarımın gözünün önünde dayak yedim sebep paspas biliyo musunuz ben babamdan hiç dayak yemedim beni hep severdi ben kötü anneyim çocuklarımı koruyamadım kollayamadım ama kurtarıcam onları daha babasından koruyamazken dışardan nasıl korurum neden ben ve ne yapacaklarım kafamda dönüp duruyor ama gülmek zorundayım çünkü çocuğum gözümün içine bakıyor o enerjimden zerre kalmadı ama bi adım atsam toparlarım çünkü onun için değmez
Alamadım çünkü daha önce aldım hiç bişey olmadı artık ne hukuka ne başka bişeye inancım var sadece gideceğim çocuklarımı alıp onu da kendi pisliğine bırakacağımbu yazdığını konunun altına eklemen gerek. dayak yemişsin hemen darp raporu al.
rapor bosanırken sana rahatlık sağlar. sen yine de rapor al. çekişmeli boşan sağlam nafaka al. çocukla para sana çok lazım olacak.Ve artık kötülere. Bişey olmaz lafını
Alamadım çünkü daha önce aldım hiç bişey olmadı artık ne hukuka ne başka bişeye inancım var sadece gideceğim çocuklarımı alıp onu da kendi pisliğine bırakacağım
Çalışıyorum zaten çok şükür yqkqmdan düşsün yeterrapor bosanırken sana rahatlık sağlar. sen yine de rapor al. çekişmeli boşan sağlam nafaka al. çocukla para sana çok lazım olacak.
öyle mi. çalışmıyosunuz sanmıştım. o zaman sizin korumaya ekstra paraya ihtiyacınız yok. önceki raporu da dosyaya ekleyerek avukat yardımıyla dava açınÇalışıyorum zaten çok şükür yqkqmdan düşsün yeter
Mutsuz olacak ne var mutlu olun insanlara yardımm edin dua edin film iZLEYin kedi ssevinhayat çok güz3lEşin aynı Benmiş yalnız, başlığa istinaden
eşim de böyle şeyler söylüyor ama olmuyor işte ..Mutsuz olacak ne var mutlu olun insanlara yardımm edin dua edin film iZLEYin kedi ssevinhayat çok güz3l
Zaten biliyo musunuz ilk dayak yediğimde geri dönmüştüm ama 25 yaşındaydım ve bi şok hali vardı sadece bi rapor aldım ve unutmaya çalıştım şimdi tam 33 yaşında aynı olayı yaşadım ama şok olmadım pşanlı bi şekilde yapacağım çocuklqtı üzmedenöyle mi. çalışmıyosunuz sanmıştım. o zaman sizin korumaya ekstra paraya ihtiyacınız yok. önceki raporu da dosyaya ekleyerek avukat yardımıyla dava açın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?