- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.116
- 748
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
-
cunku sukursuz cunku hayatta ciddi bir derdi olmamis cunku bencil boylelerinin kicina tekmeyi vuruvereceksinBi insan düşünün herşeye sahip sağlık iyi bi eş güzel çocuklar iyi bi gelir ama mutsuz olduğunu sürekli vurgulayan.Nedenini sorduğunda yok çok cevap veriyorsun gibi saçma sebepler sunuyor boşanabilirsin dediğimde seni seviyorum diyor ne istediğini kendide bilmiyor o kadar küçük şeylerle mutsuz ki bazen şaşırıp kalıyorum .Beni sorarsanız ben herşeyle mutlu olabilen bi insanım böyle bi eşle bile çünkü çok gördüm geçirdim .Hayatın çok saçma bi sebeple bitebileceğini ansızın sonlanabileceğini bildiğim için her günü yeni bi heyecanla karşılarım herkesi sever kimseyi de üzmek istemem ama benim tam tersim mutsuz bi insan. Değiştirmek için çok çabaladım ve biraz da sonuç aldım ama sebebi ne olabilir bu mutsuzluğun psikoloğa gitmezö
Yani sadece şu var genç yaşında evlenmedi ama gençliğinde çocukluğunda baskı görmüş dilediği gibi yaşayamamış bak bu olabilir ama kabullenemediğim taraf bu insan iyi bi eğitim görmüş aklı başında bi insan o zaman evlenmeyecekti ben çılgınlar gibi yaşadım gezdim tozdum eğlendim ve hazır hissettiğimde evlendim ki evet ben bu olgunluğa eriştim sorumluluk alabilirim dedim yani evlendikten sonra üstüne bi de çocuk yapıp ayyyy ben çok mutsuzum demesine kızıyorum ya da oldu yaptı bişey yahu beni boşver çocuk var ortada adam bugün çocuk diyorki baba ben hiç konuşmucam nasıl bi etki düşün anlattım anlattım çocuk anladı ama baba işte hep onun hatalarını düzeltiyorum Allahtan bende kaynağı belli olmayan manyak bi güç var yoksa ailecek gökyüzündeki yıldızlqrı sayıyor olacaktık:)Genc yasta evlenip baba olduysa bekarligini yasayamadiysa bunalmistir mutsuzdur. Aklima direkt bu geldi.
Bakın bu sizin hayatınız ben de bi üniversiyeyi bırakmış bqşka bi üniversite kazqnmış bi insanım bunsizin hayatınız eğer bırakamam diyorsanız alternatif geliştirin çünkü siz anne olacaksınız mutlu olmanız şartki çocuklarınıza mutlu olmayı öğretinSırf işi,parası,ailesi var diye şükredip mutlu olmasını beklemek de bencillik bemce. Elbette bunlar mutlaka insana mutluluk verir ancak önemli olan gerçek iç mytluluğu bulmak. Başkasının kötü durumuna bakıp acımak ve haline şükretmek de mutluluk getirmez insana. Belki işini sevmiyor? Belki hayalleri var ancak bu hayallerine ulaşamayacağını düşünüyor ve bundan ötürü mutsuz? Bence "eşim her şeye sahip,mutlu olmalı" diye düşünmeyin. Çok şükür bende ailem sayesinde maddi açıdan iyiyim anca hayallerimi gerçekleştirmeme olanak sağlanmadığı için mutsuzum örneğin.
Anam yanlış olmuş pardon bacımBakın bu sizin hayatınız ben de bi üniversiyeyi bırakmış bqşka bi üniversite kazqnmış bi insanım bunsizin hayatınız eğer bırakamam diyorsanız alternatif geliştirin çünkü siz anne olacaksınız mutlu olmanız şartki çocuklarınıza mutlu olmayı öğretin
Şöyle yapıyorum çocukları etkilemeden kendimize bi hayat kuruyorum onada belli bi saat ayarlayıp vakit geçirmelerini sağlıyorum yani onuda olduğu gibi sevmeye çalışıyorumBen bi dönem travmatik bişe yaşadım iki ay toparlanamadım çok mutsuz oldum,mutsuzluktan ağlamak istediğimi söylerdim hep eşim uzun yürüyüşlere çıkarırdı hep konuşmaya çalışırdı benimle,sonra zaman iyi geldi yaramı sardık ama hala der çok kötüydün ama hep öyle kalsaydın ne yapardım nasıl başa çıkardım bilmiyorum diye,ben de biliyorum çok uzun süre kimse kaldıramaz aslında negatif insan yükü çok agırdır bunaltır bıktırır soğursun ondan,ilişki de yıpranır zaten,bence sorgulayın altında yatanı anlamaya çalışın karakteri böyleyse de diğer özelliklerine bakın diğer artıları çoksa belki idare edilir ama eksileri de varsa hayat nasıl gecer bilmiyorum
Aynen ergenlikMutsuzluk istiyor demekki. Bana bak kocacim bundan sonra hayatı sana bi zindan ederim mutsuzluk neymiş görürsün. Herseyin tam ne kaşıntın varsa git odanda ağla benimde enerjimi emme de azarla odasına gitsin. Bu nedir ya ergenlik resmen
Bi derdi var mı ben kpss hazırlanırken öyleydim gergin mutsuz ölsem derdim sürekli kollarım gerilirdi kasılırdım çok zordu atanamadım ama artık hazırlanmıyorum hayatıma bakıyorum iyiyim geçti sürekli ölsem ölsem demem normal değilmiş belki onunda derdi vardır eşim beni hiç anlamadı oda bi sorundu ne var psikolojin bozulucak derdi bi düşün ne sorunu olabilirAynı sözleri tekrarladım hatta bugün ölmek isterdim gibi bi cümle kurdu dedim ki yatağa bağlı insanlar bile ölmeyi dilemiyor yattığı yerden şükrediyor senin neyine dedim ama kafa yapısı işte
Derdim dediği şeyler çok saçma yok biri buna niye gel demiş yok ben sert mi konuşmuşum çocuklar fazla grültü yapmış bla bla bla yani elle tutulur bişey yokBi derdi var mı ben kpss hazırlanırken öyleydim gergin mutsuz ölsem derdim sürekli kollarım gerilirdi kasılırdım çok zordu atanamadım ama artık hazırlanmıyorum hayatıma bakıyorum iyiyim geçti sürekli ölsem ölsem demem normal değilmiş belki onunda derdi vardır eşim beni hiç anlamadı oda bi sorundu ne var psikolojin bozulucak derdi bi düşün ne sorunu olabilir
Aklıma gelmiyor değil ama şüpheleneceğim bi durum yok gibi evden çıkmazEn son eski esim mutsuzum diye gitmisti. Altindan baska biri cikmisti.
Is yerinden biri olabilir. Eski es de eve bagliydi guya. Meger is yerinde yeterince gorusuyorlarmis zaten. Akkina boyle seyler sokmak da istemem gerci. Belki psikolojisi bozuktur. Sonucta derdi neyse kendi biliyor. Caresini de kendi bulmali o zaman. Madem derdini soylemiyor...Aklıma gelmiyor değil ama şüpheleneceğim bi durum yok gibi evden çıkmaz
Bence aile ortamı ve çocuklugunda yasadıkları onu hala mutsuz eden çunku oyle yasamaya alismis simdi hersey dort dortlukte olsa mutlu olamiyor bence.Nerden biliyorsunuz derseniz bende saglikliyim iyi bir esim ve guzel bir evliligim var hamdolsun ama benim icim hep sıkıntılı herseyi sorun eden hic mutlu olamayan bir yapim var bu tamamen yetisme tarzimdan ve aile yapimdan kaynaklaniyo malesefBi insan düşünün herşeye sahip sağlık iyi bi eş güzel çocuklar iyi bi gelir ama mutsuz olduğunu sürekli vurgulayan.Nedenini sorduğunda yok çok cevap veriyorsun gibi saçma sebepler sunuyor boşanabilirsin dediğimde seni seviyorum diyor ne istediğini kendide bilmiyor o kadar küçük şeylerle mutsuz ki bazen şaşırıp kalıyorum .Beni sorarsanız ben herşeyle mutlu olabilen bi insanım böyle bi eşle bile çünkü çok gördüm geçirdim .Hayatın çok saçma bi sebeple bitebileceğini ansızın sonlanabileceğini bildiğim için her günü yeni bi heyecanla karşılarım herkesi sever kimseyi de üzmek istemem ama benim tam tersim mutsuz bi insan. Değiştirmek için çok çabaladım ve biraz da sonuç aldım ama sebebi ne olabilir bu mutsuzluğun psikoloğa gitmezö
Size sacma gelen ona gelmiyordur. Olaya boyle yaklasirsaniz olmaz. Sert konusmayin sizde. Adam ciddiye alinmadigini dusunuyor olabilir.Derdim dediği şeyler çok saçma yok biri buna niye gel demiş yok ben sert mi konuşmuşum çocuklar fazla grültü yapmış bla bla bla yani elle tutulur bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?