- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Canım kafanda ki düşünce öyle bir şey ki olaylar nasıl gelişirse öyle gider.
Anlıyorum seni. Ben her türlü düşünceye saygı duyan biriyim,eşcinselliği de savunan biriyim.
Herkesi yaşamı,aşkı,kalbi sorgulanamaz kanısındayım.
Sana gelince ben su sekilde yorumladım karşı taraftan bir hamle gelse diyelim kafanızda ki şeyler aynı belki bir adım atılabilir. Aşka dönüşmesi mümkün bir şey,gönül bu.
Adını koyamıyorsun belki de gizli hayranlıktır. Onun yerinde olmak,onun sana hayran olmasını istiyor olabilirsin.
Şuan sen adını koyamadıgın icin kimse bilemez.
Kızın sana ilgisi olsa belki de sende bir adım atacaksın çünkü sürekli aklında..
:44::44::44::44::44::44::44::44:
aklıma nişanlın seni aldattı
o kadını düşünüyosun geldi
ama konuyu okuyunca şaşırdım ne desem bilemedim
Karesi taraftan ne gelebilir ki ?
Es cinsel değilim .
Ama bu hayranlık mi ne olduğunu bilmediğim durumum asiriligindan sikayetciyim ben..
Değilsindir. Ama olsan bile birşey farketmezdi.
O kişiye hayranlık duydugun belli,akışına bırak. Daha sık görüşün veya ne bileyim en yakın arkadaş gibi.
Tavırları nasıl sana karşı?
Şimdi öyle yorumlar yapılmış ki ne desem bilemedim. Lisede bir kız vardı. Benden bir sınıf küçüktü. Yemyeşil gözleriyle memleketinden kalkıp istanbula okumaya gelmişti. Misgibi kokardı. Ders zilinin çalmasını onu görmek için beklerdim. Sarılırdım sarılırdım kokusunu içime çekerdim. Evine bırakırdım. Sonra telefon sonra mesaj. İletişimimiz hiç kesilmezdi. Gözleri aklımdan çıkmazdı. O zamanlar düşündüm ben lezbiyen miyim diye. Cinsel anlamda değildi hissettiklerim. Sadece ona bakmak onunla konuşmak ona sarılmak istiyordum. Çok iyi arkadaş olduk. Çok şeyler konuştuk paylaştık. Sonra hevesim gitti. Çünkü bu sadece bir takıntıydı. Ruhum arkadaşını bulmuştu sadece. Okul bitti. Görüşemedik . Şimdi evliyim ve bebeğim var. Sana normal değilsin diyenlerin aksine ben tamamen normalim. Eşimi bir erkek gibi sevgili gibi eş gibi seviyorum. " normal" bir şekilde...
Ornek vermeniz çok iyi olmuş cidden .
Ben ona sarilmak yakin olmak falan istemiyorum acikcasi .
Sadece beni begenmedini bana hayran oldun istiyorum.
Normalde kimseye karesi hissetmem boyle şeyler.
O kiside kendinizi de goruyor olabilirsiniz. Yaptiklarini kisiligini ya da yasadiklarini begenip onun gibi olma istegi, bir miktar kiskanclik cokca takdir ve en sonunda kendi ile ozdeslestirme. Bunu da bi düşünün derim :)
Yok size benzetmek istemedim örneğimi zaten kimsenin yaşadıkları kimseye benzemez. Ben de bunu yaşadım ama normalim demek istedim. Siz de muhtemelen "normal"siniz. Sadece ruhunuz sevmiştir ya da sadece içten içe onun taktirini kazanmaktır olay.
Onun bana hayran olmasini istiyorum sanki .
Biraz o konuda takintiliyim ben .
Bilmiyorum
konuyu ilgiyle takip ederken bu cevabınıza denk geldim bence sizin sorununuzun nedenini.ile ilgili ipucları veriyor. o kıza hayransın onun gibi olmak istiyorsun ve onunda sana hayran olmasını dusunuyorsun bunu takıntı yapmıssın bu yuzdende surekli zihnin onunla mesgul oluyor. zihnini oyalayacak baska ugraslar bul derim kitap oku denilmis aynen katılıyorum. kisisel gelisim kitapları oku yararı olacaktır.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladim:)
Cok sagolun benim gibi birilerini görmek çok iyi geldi.
' O ' kadında burayı okuyor olmasın
ya da bu konu uydurulmuş olmasın
ha bide bayağı tutmuş olmasınn
Allah arttırsın
Tam olarak bu sanirim.
Yasadiklarimiz oldukça benzer .
Ve hep hayran kalmisimdir asli için fedakarlıklar yapanlara :)
NNasip kurtulurum ki bundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?