Surekli o kadını dusunuyorum .

Karesi taraftan ne gelebilir ki ?
Es cinsel değilim .
Ama bu hayranlık mi ne olduğunu bilmediğim durumum asiriligindan sikayetciyim ben..

Karesi taraftan ne gelebilir ki ?
Es cinsel değilim .
Ama bu hayranlık mi ne olduğunu bilmediğim durumum asiriligindan sikayetciyim ben..

Değilsindir. Ama olsan bile birşey farketmezdi.
O kişiye hayranlık duydugun belli,akışına bırak. Daha sık görüşün veya ne bileyim en yakın arkadaş gibi.
Tavırları nasıl sana karşı?

Değilsindir. Ama olsan bile birşey farketmezdi.
O kişiye hayranlık duydugun belli,akışına bırak. Daha sık görüşün veya ne bileyim en yakın arkadaş gibi.
Tavırları nasıl sana karşı?

Gayet yakin .
Olması gerektiği gibi yani.
Yakin akrabalarla resmi olunmaz ya öyle..

Şimdi öyle yorumlar yapılmış ki ne desem bilemedim. Lisede bir kız vardı. Benden bir sınıf küçüktü. Yemyeşil gözleriyle memleketinden kalkıp istanbula okumaya gelmişti. Misgibi kokardı. Ders zilinin çalmasını onu görmek için beklerdim. Sarılırdım sarılırdım kokusunu içime çekerdim. Evine bırakırdım. Sonra telefon sonra mesaj. İletişimimiz hiç kesilmezdi. Gözleri aklımdan çıkmazdı. O zamanlar düşündüm ben lezbiyen miyim diye. Cinsel anlamda değildi hissettiklerim. Sadece ona bakmak onunla konuşmak ona sarılmak istiyordum. Çok iyi arkadaş olduk. Çok şeyler konuştuk paylaştık. Sonra hevesim gitti. Çünkü bu sadece bir takıntıydı. Ruhum arkadaşını bulmuştu sadece. Okul bitti. Görüşemedik . Şimdi evliyim ve bebeğim var. Sana normal değilsin diyenlerin aksine ben tamamen normalim. Eşimi bir erkek gibi sevgili gibi eş gibi seviyorum. " normal" bir şekilde...

Ornek vermeniz çok iyi olmuş cidden .
Ben ona sarilmak yakin olmak falan istemiyorum acikcasi .
Sadece beni begenmedini bana hayran oldun istiyorum.
Normalde kimseye karesi hissetmem boyle şeyler.

O kiside kendinizi de goruyor olabilirsiniz. Yaptiklarini kisiligini ya da yasadiklarini begenip onun gibi olma istegi, bir miktar kiskanclik cokca takdir ve en sonunda kendi ile ozdeslestirme. Bunu da bi düşünün derim :)

Aslında aklıma şu da geldi;

Senden daha mı güzel? Çok mu güzel? Ailelerin akrabaların o kişiyle daha mı yakın? O kızı beğeniyorlar mı?
İçsel olarak kadınız sonucta her kosulda ondan bir tık ilerde olmak istiyor olabilirsin bilinçaltı olarak.

Ornek vermeniz çok iyi olmuş cidden .
Ben ona sarilmak yakin olmak falan istemiyorum acikcasi .
Sadece beni begenmedini bana hayran oldun istiyorum.
Normalde kimseye karesi hissetmem boyle şeyler.

Yok size benzetmek istemedim örneğimi zaten kimsenin yaşadıkları kimseye benzemez. Ben de bunu yaşadım ama normalim demek istedim. Siz de muhtemelen "normal"siniz. Sadece ruhunuz sevmiştir ya da sadece içten içe onun taktirini kazanmaktır olay.

O kiside kendinizi de goruyor olabilirsiniz. Yaptiklarini kisiligini ya da yasadiklarini begenip onun gibi olma istegi, bir miktar kiskanclik cokca takdir ve en sonunda kendi ile ozdeslestirme. Bunu da bi düşünün derim :)

Tam olarak bu sanirim.
Yasadiklarimiz oldukça benzer .
Ve hep hayran kalmisimdir asli için fedakarlıklar yapanlara :)
NNasip kurtulurum ki bundan.

Anladim:)
Cok sagolun benim gibi birilerini görmek çok iyi geldi.

Onun bana hayran olmasini istiyorum sanki .
Biraz o konuda takintiliyim ben .
Bilmiyorum

konuyu ilgiyle takip ederken bu cevabınıza denk geldim bence sizin sorununuzun nedenini.ile ilgili ipucları veriyor. o kıza hayransın onun gibi olmak istiyorsun ve onunda sana hayran olmasını dusunuyorsun bunu takıntı yapmıssın bu yuzdende surekli zihnin onunla mesgul oluyor. zihnini oyalayacak baska ugraslar bul derim kitap oku denilmis aynen katılıyorum. kisisel gelisim kitapları oku yararı olacaktır.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkur ederim.
O tur kitaplar okunmaya calisacagim
Aslında asla kimseye karesi ustun görmek istemem kendimi.
Kimseyi kurmak üzmek istemem .
Ama boyle iğrenç bir his yasiyorum sanki..

Anladim:)
Cok sagolun benim gibi birilerini görmek çok iyi geldi.

Mesela benim arkadaşım memleketinden gelmişti okumaya bu benim için çok öneli ve benim yapamayacağım bir şeydi. Yurtta kalıyordu. Hep istediğim ama olmayacak bir şeydi. Yani onda isteyip de ulaşamadığım çok şey bir arada toplanmıştı, sadece fiziksel değildi onunla olmak istemem, bu da beni ona çekiyor onunla konuşmak görüşmek istememe sebep oluyordu. Saatlerce dinlerdim memleketteki evini yurttaki hayatını... Sarılmak ona olan uzaklığımı azaltıyordu aslında. Sadece o kadar.

' O ' kadında burayı okuyor olmasın
ya da bu konu uydurulmuş olmasın
ha bide bayağı tutmuş olmasınn
Allah arttırsın

Fake olmadigim her halimden belli olmasin
Espri anlayisiniza hayran kaldim.
Üst düzey bir mizah anlayisiniz var .
Tebrik ederim sizi .
Bazi espriler bu kadar komik olmuyor ama bu çok komik cidden.
Karnim AĞRIDI gülmekten ....

Konuyu okuyunca yıllar öncesine geri döndüm :)

Bencede gayet normalsiniz anormal bir durum göremedim. lisede kadın öğretmenime aynı duyguları hiissediyordum hep aklımda o vardı etrafımdakiler ve o da bu sevgimi biliyordu :) hayranlık sanırım onunla konuşmak mutlu ediyor onun gb olmak yada onun tarafından takdir edilmek vs ama zamanla geçti

Tam olarak bu sanirim.
Yasadiklarimiz oldukça benzer .
Ve hep hayran kalmisimdir asli için fedakarlıklar yapanlara :)
NNasip kurtulurum ki bundan.

Zaman ile geciyor korkmayin :) yasantiniz ilerledikce ayni sureclerden gectikce karsinizdakinin ya da bu yasananlarin o kadar mükemmel olmadığıni goreceksiniz ve sonunda bu hayranliginiz ya yerini kucuk bir takdire birakacak ya da tamamen gececek. Surekli o bayani dusunmeyi sorun haline getirmemenizi oneririm kendinizi sikmayin birakin akliniza geliyorsa da gelsin yoksa bu hayranliginiz maalesef ki dusmanliga donusebilir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…