Surekli o kadını dusunuyorum .

Daha önce düşünmemiştim bunu.
Belki de öyledir cidden tesekkur ederim..

Tabii ki öyle ama rahatsız oldum iste ..
Tesekkur ederim.

Çok tesekkur ederim. Umarim büyütülecek bir durum yoktur . çok sagolun :)

Sürekli o hanımı düşünmenizin nedeni(bana göre) merak.
Bir iki sohbet etseniz merakınız gider ve düşünmezsiniz diye düşünüyorum.

Sürekli o hanımı düşünmenizin nedeni(bana göre) merak.
Bir iki sohbet etseniz merakınız gider ve düşünmezsiniz diye düşünüyorum.

Sürekli iletişim halindeyiz biz bu arkadaşla zaten .
Yakin akraba .
2 hafta gorusmesek diğer hafta mutlaka görüşürüz .
Hatta o benim bu düşüncelerimi fark etmesin diye daha az muhatap olduğum bile var .

Sürekli iletişim halindeyiz biz bu arkadaşla zaten .
Yakin akraba .
2 hafta gorusmesek diğer hafta mutlaka görüşürüz .
Hatta o benim bu düşüncelerimi fark etmesin diye daha az muhatap olduğum bile var .
Hmm o kısmı atlamışım demekki pardon.
Ben endişe edilecek birşey görmedim açıkcası.
Bir nedenden ötürü hayranlık duyuyorsunuz belli ki.
O nedeni bulmalısınız.

Bende herhangi bir gariplik hissetmedim doğrusu. . Abartılacak bir yanı yok yani. . kızın hareketleri duruşu güzelliği hoşuna gidiyordur. .. İçten bir sıcaklık hissediyorsundur. . Ne bilim mesela benim ablam veya kız kardeşim yok abimin eşini o kadar çok seviyorumki her ortamda sarılır öper konuşmaya doyamayız . . Sürekli iletişim halindeyiz eşimle bile onunla konuştuğum kadar konuşmuyorum. . Eşim bile sevgili gibisiniz sürekli telefonla yada mesajla görüşüyorsunuz der

kafanızda bir şekilde bir düşüncenin simgesi yapmış olabilirsiniz diye düşünüyorum.
Şöyle anlatıyım liseden öğretmenin ve arkadaşım aynı sitede oturuyorlarmış. Bir gün saçlarımı kuruturken mesajlarıma bakıyordum ve bana kahvaltıya gel demişlerdi, şimdi ne zaman saçımı kurutsam aklıma sadece onlar geliyor. Yani kafamda simge gibi oldular. Daha önce zihninizde bir obje oluşturmuş olabilirsiniz onunla ilgili

Evet evet .
Aynen öyle oluyor .
Onlarınsarkilarini cçok severim Dinledikçe onlar gelir aklima.
Ve onların sarkisi artiko şarki gözümde .

Ne güzel. Sevindim sizin adiniza ...

şaşırdım biraz... belki bizlerin anlayamacağı bir durumdur o yüzden bilmişlik yapmak istemem.

lakin benim görüşüm; tıpkı bi ünlüye duyulan hayranlık gibi olabilir bu..
nasıl ki kızlar, bayanlar ünlü aktrislerin,şarkıcıların hayatını takibe alıyor,ilgileniyor, her şeyni merak ediyor, resimlerini biriktiriyor felan ya,
öyle olduğunu varsayıyorum.

ama bunun ileri gitmeyeceğinin bilincinde değilsen, bi destek almanı öneririm haddim olmayarak.

Senin konunu okuyunca aklıma lise dönemindeki sibel ismindeki kız geldi :)) Kız ne zaman görse hayran hayran bana bakardı sonra benimle tanışmayı çok istiyomuş , tanıştık falan. Teneffüslerde hep dibimdeydi 'hayatımda senin gibi kız görmedim, çok tatlısın, erkek olsaydım seni kaçırmazdım yanmıştın ' vs vs. Bi gün wc deyim o da geldi birden bana arkadan bi sarıldı güldüm falan neyse dedim. En son da yanımdan geçerken kalçamı okşadı resmen Bize gel falan diye tutturuyodu mesafe koymuştum sonra... Ama tabi senin bu kadar abartı değildir, hayranlıktır diye düşünüyorum :))

Belki de öyledir ..
Adini koyamiyorum bu durumun .
Hayranlık falan komik geliyor kulağa.
Teşekkürler..

Ayyy yok asla öyle değil.
Allah korusun.
O biraz garipmis.

Ayyy yok asla öyle değil.
Allah korusun.
O biraz garipmis.

Evet çok garipti köşe bucak kaçmaya başlamıştım Aynen sende ben bi ünlüye duyulan hayranlık gibi sezdim hani konuşmalarını seversin, gülüşüne hayran olursun öyle bişey

Evet çok garipti köşe bucak kaçmaya başlamıştım Aynen sende ben bi ünlüye duyulan hayranlık gibi sezdim hani konuşmalarını seversin, gülüşüne hayran olursun öyle bişey

Bu kişiyi tanimadan baslAdi bunlar .
Düğününde gördüm konusmadim çok
Ama oldu iste ...
Ne biliyim kactigini duyduğumdakika vay be dedim..

Canım kafanda ki düşünce öyle bir şey ki olaylar nasıl gelişirse öyle gider.
Anlıyorum seni. Ben her türlü düşünceye saygı duyan biriyim,eşcinselliği de savunan biriyim.
Herkesi yaşamı,aşkı,kalbi sorgulanamaz kanısındayım.

Sana gelince ben su sekilde yorumladım karşı taraftan bir hamle gelse diyelim kafanızda ki şeyler aynı belki bir adım atılabilir. Aşka dönüşmesi mümkün bir şey,gönül bu.
Adını koyamıyorsun belki de gizli hayranlıktır. Onun yerinde olmak,onun sana hayran olmasını istiyor olabilirsin.
Şuan sen adını koyamadıgın icin kimse bilemez.
Kızın sana ilgisi olsa belki de sende bir adım atacaksın çünkü sürekli aklında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…