- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Daha önce düşünmemiştim bunu.Canım bazen bir insan ile birkez görüyorsun, çok az vakit geçirmene rağmen, çok farklı bir muhabbet duyuyorsun. Hiç bir mantıklı açıklama bulamasanda
Hani önce ruh yaratılıyor ya, bazı ruhların dünyaya gelmeden bir tanışmışlığı, dostluğu oluyor derler. Belki senin de bu kızla böyle bir muhabbettin vardır. Şimdi bir paylaşımınız olmasa da, aynı ortamlarda bulundukça çok içten bir arkadaşlığınız olabilir. Kim bilir.
Siz gerçekten kadından hoşlanıyorsunuz bence ya, illa cinsellik düşünmeniz gerekmez, lezbiyen olduğunuzu da göstermez. Sizde bir gariplik anormallik olduğunu da. yakın olun, görüşün, tadını çıkarın, nasıl olsa zamanla geçer. Çok da takmayın, ne var, bir heyecan işte:)
Çok tesekkur ederim. Umarim büyütülecek bir durum yoktur . çok sagolun :)uzun uzun okudum yorumları canım senin tek yapmam gereken bu kişiyle çok daha fazla vakit geçir ama bu vakitlerde onun gözlerine bakarken içinden şunu de ya ne varki bunda bu kadar etkileniyorum çok saçma ben ondan daha güzelim benim hayatım daha iyi şu huyu da çok kötü gibi kendi kendine telkinler ver zamanla soğuduğunu görüceksin .seninki kıskançlığa bağlı şekilde oluşmuş bi hayranlıktan başka bişey değil anormal değil gayet normalsin biz kadınız ve daima hemcinslerimizi kıskanırız :)) kafana da bu kadar takma tmm canım
Çok tesekkur ederim. Umarim büyütülecek bir durum yoktur . çok sagolun :)
Sürekli o hanımı düşünmenizin nedeni(bana göre) merak.
Bir iki sohbet etseniz merakınız gider ve düşünmezsiniz diye düşünüyorum.
Hmm o kısmı atlamışım demekki pardon.Sürekli iletişim halindeyiz biz bu arkadaşla zaten .
Yakin akraba .
2 hafta gorusmesek diğer hafta mutlaka görüşürüz .
Hatta o benim bu düşüncelerimi fark etmesin diye daha az muhatap olduğum bile var .
Hmm o kısmı atlamışım demekki pardon.
Ben endişe edilecek birşey görmedim açıkcası.
Bir nedenden ötürü hayranlık duyuyorsunuz belli ki.
O nedeni bulmalısınız.
kafanızda bir şekilde bir düşüncenin simgesi yapmış olabilirsiniz diye düşünüyorum.
Şöyle anlatıyım liseden öğretmenin ve arkadaşım aynı sitede oturuyorlarmış. Bir gün saçlarımı kuruturken mesajlarıma bakıyordum ve bana kahvaltıya gel demişlerdi, şimdi ne zaman saçımı kurutsam aklıma sadece onlar geliyor. Yani kafamda simge gibi oldular. Daha önce zihninizde bir obje oluşturmuş olabilirsiniz onunla ilgili
Bende herhangi bir gariplik hissetmedim doğrusu. . Abartılacak bir yanı yok yani. . kızın hareketleri duruşu güzelliği hoşuna gidiyordur. .. İçten bir sıcaklık hissediyorsundur. . Ne bilim mesela benim ablam veya kız kardeşim yok abimin eşini o kadar çok seviyorumki her ortamda sarılır öper konuşmaya doyamayız . . Sürekli iletişim halindeyiz eşimle bile onunla konuştuğum kadar konuşmuyorum. . Eşim bile sevgili gibisiniz sürekli telefonla yada mesajla görüşüyorsunuz der
şaşırdım biraz... belki bizlerin anlayamacağı bir durumdur o yüzden bilmişlik yapmak istemem.
lakin benim görüşüm; tıpkı bi ünlüye duyulan hayranlık gibi olabilir bu..
nasıl ki kızlar, bayanlar ünlü aktrislerin,şarkıcıların hayatını takibe alıyor,ilgileniyor, her şeyni merak ediyor, resimlerini biriktiriyor felan ya,
öyle olduğunu varsayıyorum.
ama bunun ileri gitmeyeceğinin bilincinde değilsen, bi destek almanı öneririm haddim olmayarak.
Ayyy yok asla öyle değil.Senin konunu okuyunca aklıma lise dönemindeki sibel ismindeki kız geldi :)) Kız ne zaman görse hayran hayran bana bakardı sonra benimle tanışmayı çok istiyomuş , tanıştık falan. Teneffüslerde hep dibimdeydi 'hayatımda senin gibi kız görmedim, çok tatlısın, erkek olsaydım seni kaçırmazdım yanmıştın ' vs vs. Bi gün wc deyim o da geldi birden bana arkadan bi sarıldıgüldüm falan neyse dedim. En son da yanımdan geçerken kalçamı okşadı resmen Bize gel falan diye tutturuyodu mesafe koymuştum sonra... Ama tabi senin bu kadar abartı değildir, hayranlıktır diye düşünüyorum :))
Ayyy yok asla öyle değil.
Allah korusun.
O biraz garipmis.
Evet çok garipti köşe bucak kaçmaya başlamıştımAynen sende ben bi ünlüye duyulan hayranlık gibi sezdim hani konuşmalarını seversin, gülüşüne hayran olursun öyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?