- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Mesela benim arkadaşım memleketinden gelmişti okumaya bu benim için çok öneli ve benim yapamayacağım bir şeydi. Yurtta kalıyordu. Hep istediğim ama olmayacak bir şeydi. Yani onda isteyip de ulaşamadığım çok şey bir arada toplanmıştı, sadece fiziksel değildi onunla olmak istemem, bu da beni ona çekiyor onunla konuşmak görüşmek istememe sebep oluyordu. Saatlerce dinlerdim memleketteki evini yurttaki hayatını... Sarılmak ona olan uzaklığımı azaltıyordu aslında. Sadece o kadar.
Konuyu okuyunca yıllar öncesine geri döndüm :)
Bencede gayet normalsiniz anormal bir durum göremedim. lisede kadın öğretmenime aynı duyguları hiissediyordum hep aklımda o vardı etrafımdakiler ve o da bu sevgimi biliyordu :) hayranlık sanırım onunla konuşmak mutlu ediyor onun gb olmak yada onun tarafından takdir edilmek vs ama zamanla geçti
Zaman ile geciyor korkmayin :) yasantiniz ilerledikce ayni sureclerden gectikce karsinizdakinin ya da bu yasananlarin o kadar mükemmel olmadığıni goreceksiniz ve sonunda bu hayranliginiz ya yerini kucuk bir takdire birakacak ya da tamamen gececek. Surekli o bayani dusunmeyi sorun haline getirmemenizi oneririm kendinizi sikmayin birakin akliniza geliyorsa da gelsin yoksa bu hayranliginiz maalesef ki dusmanliga donusebilir. :)
Tabiki hangimiz bir arkadasimiza bir dostumuza akrabamiza ya da tamamen bir yabanciya ozenmedik ki :) kiminin giyimini kiminin fizigini kiminin davranisini kiminin iyiligini dogrulugunu.. insaniz hepimizin eksikliklikleri ya da icinde kalanlar var cok dogal seyler bunlar. Bunu iyiye guzele yormak begenmek iyi insanlara ozguyken kotu insanlar bunu kiskanclik cekememezlik olarak yansitiyor. Siz ne sanslisiniz ki sevmek yetenegine sahip iyi bir insansiniz. Fazla sevgiden kimseye zarar gelmez :)Çok tesekkur ederim :)
Umarim azalir da dusmanligi dönüşmez :)
İnsanları sevmek güzel bir duygu abartilmadigi surece :)
Burada insanlara düşman olanlar gelip beni küçümsüyor .
Onlar daha beter bir durumda bence ...
Tabiki hangimiz bir arkadasimiza bir dostumuza akrabamiza ya da tamamen bir yabanciya ozenmedik ki :) kiminin giyimini kiminin fizigini kiminin davranisini kiminin iyiligini dogrulugunu.. insaniz hepimizin eksikliklikleri ya da icinde kalanlar var cok dogal seyler bunlar. Bunu iyiye guzele yormak begenmek iyi insanlara ozguyken kotu insanlar bunu kiskanclik cekememezlik olarak yansitiyor. Siz ne sanslisiniz ki sevmek yetenegine sahip iyi bir insansiniz. Fazla sevgiden kimseye zarar gelmez :)
yazdıklarının bir kısmını okudum ama bu kadını beğendiğin için ilgi duyuyorsun bir bayan erkek için süslenir sen kadın için süsleniyorsun kendine bile itiraf edemiyorsun kusura bakma böyle yazdığım için.. ama içimde tutamadım....
Onu yanlis anlamisim ben sevgilime susleniyorum demek istemiştim
kusuara bakma o zaman ... ama kadınla bence hiç bir şekilde görüşme bile etkilenirsin diğer duyguların depreşir....
:97::97::97::97::97::97::97::97:
kuzum ayrı bise olmus bu profil
ayrıca o kadını unuttttttttttt
aranızda bişeymi geçti yaaa
sevgili Ceylin,
yazdiklarinizin ve yorumlarin bir cogunu okudum.Bence endiselenecek bir sey yok:)O kiza hayransiniz, onu hos buluyorsunuz biraz da ona imreniyorsunuz.Icten ice onunla kendinizi kiyasliyor olabilirsiniz.Bu yüzden de onu görme isteginiz doguyor bence.Onun da sizi sizin onu gördügünüz gibi görmenizi istiyorsunuz.
Bence de kafanizi baska ugraslarla dagitmaya calisin, biraz takinti yapmissiniz bu asikar:)
Gecer üzülmeyin.
Yok ne geçecek ya :)
Niye bilmiyorum ama aklimda hep..
Yorumları hayretler içinde okudum,mevlana ve şems i örnek veren arkadaşın iyi niyetine ise hayran oldum ,bir diğer arkadaşta allah herkese nasip etsin demiş ,nasıl kıyaslanabilir mevlana ile bu konudaki aşk anlamadım .
pes yani ,resmen aşk bu ,ve ona duyduğu hislerin aynısını kadınında ona duymasını istiyor ,yani aşkı karşılıksız kalsın istemiyor,
konu sahibi bence selametin için bir an önce tedavi olmalıısn ,tehlikeli bile olabilirsin
Arkadaşlar merhaba .
Bir kadin var .
Akrabamiz .
Sık sık gorustugumux bir akraba hatta .
Kuzenimin esi bu kadin.
Evlendikleri günden bu yana aklimdan cikmiyor .
Düşünmek istemiyorum ama hep aklimda .
Yanlis anlasilmasin ask değil bu .
Ama ne yapsam aklima geliyor .
Öyle çok muhabbetimiz yok .
Ama deli gibi onu düşünüyorum .
Yeni bir elbise aliyorum o görse keşke bu elbiseyi.
Disari ciksam keşkeonunla karsilassam.
Her telefon calinca belki onlar aramistir da bize gelirler diye heyecanla koşuyorum telefona .
Belki habersiz gelirler diye evden pastayi böreği eksik etmiyorum .
Bunların kuzenimle asli mi etkiledi beni bilmiyorum.
Kaçarak evlendiler.
Ailesine karsisina aldi kiz aski için
Bundan bu kadar eetkilenmek normal mi bilmiyorum.
Her gün aklimda .
Onunla karsilasirsak ne konusurum diye bile aklimda kurdum binlerce .
Ne bu düşüncelerim.
1 senedir hep boyle .
Kişiye bir hayranligim yok ama aklimdan cikmiyor.
Engel olamiyorum kendime süreklionu ddüşünüyorum.
Ve bu durum artik çok sikti beni.
alalaaaa ne kadar ılgınc :) bence bu durum nrmal deıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?