Surekli o kadını dusunuyorum .

Sanirim öyle birşeybenimki de .
İsteyip de cesaret edememek ...

Çok sevindim buna :)
Umarim öyle olur benimki de .

Çok tesekkur ederim :)
Umarim azalir da dusmanligi dönüşmez :)
İnsanları sevmek güzel bir duygu abartilmadigi surece :)
Burada insanlara düşman olanlar gelip beni küçümsüyor .
Onlar daha beter bir durumda bence ...

Tabiki hangimiz bir arkadasimiza bir dostumuza akrabamiza ya da tamamen bir yabanciya ozenmedik ki :) kiminin giyimini kiminin fizigini kiminin davranisini kiminin iyiligini dogrulugunu.. insaniz hepimizin eksikliklikleri ya da icinde kalanlar var cok dogal seyler bunlar. Bunu iyiye guzele yormak begenmek iyi insanlara ozguyken kotu insanlar bunu kiskanclik cekememezlik olarak yansitiyor. Siz ne sanslisiniz ki sevmek yetenegine sahip iyi bir insansiniz. Fazla sevgiden kimseye zarar gelmez :)

yazdıklarının bir kısmını okudum ama bu kadını beğendiğin için ilgi duyuyorsun bir bayan erkek için süslenir sen kadın için süsleniyorsun kendine bile itiraf edemiyorsun kusura bakma böyle yazdığım için.. ama içimde tutamadım....

Değil mi ? :)
Çok tesekkur ederim değerli düşünceleriniz için çok sagolun :)
Keşke herkes sizin gibi olsa ...

Onu yanlis anlamisim ben sevgilime susleniyorum demek istemiştim

sevgili Ceylin,
yazdiklarinizin ve yorumlarin bir cogunu okudum.Bence endiselenecek bir sey yok:)O kiza hayransiniz, onu hos buluyorsunuz biraz da ona imreniyorsunuz.Icten ice onunla kendinizi kiyasliyor olabilirsiniz.Bu yüzden de onu görme isteginiz doguyor bence.Onun da sizi sizin onu gördügünüz gibi görmenizi istiyorsunuz.

Bence de kafanizi baska ugraslarla dagitmaya calisin, biraz takinti yapmissiniz bu asikar:)

Gecer üzülmeyin.

Sanirim öyle . Çok tesekkur ederim.
Umarim dediğimiz gibi olur.

Mevlana ve şems örneğini veren de bendim, eğer böyle bişeyse şanslı olduğunu söyleyen de bendm :)

Ama sabırım böyle bişey değil.

Benim huyumdur; olaylara öncelikle iyi niyetle bakarım. Çözülmezse kötü ihtinaller gelir aklıma. Bu yüzden hayatta çok kazık yemişimdir, kötü bi huy.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

alalaaaa ne kadar ılgınc :) bence bu durum nrmal deıll

Bence kesinlikle lezbiyenlik deyil, eski konulardanda anlatimlardanda belli.
Bu hayranlik Bence. Benimde bir bayan hayranim vardi, benden cok farkli biri,
Hem görünüs hem karakter olarak. Bence, ben onun olmak istedigi insandim.
O yüzden Bence sendede öyle diye düsünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…