Surekli o kadını dusunuyorum .

İlkten sandım ki alıntı bir yazı gözüm hep yazı alıntıdır yazısını aradı ama değilmiş.Bence bu kadar düşünmen normal değil.

Vakit geçir diyeceğim hayranlığın artabilirde bilemedim valla şaşılası bir durum bu

Evet öyle ..
Sürekligorusuyoruz .
2 hafta gelip gitmesek ggözüm lulagim telefon da .
Sürekli onu konuşmak istiyorum birimleriyle .
Deli gibiyim

ceylinimmm normal birşey değil bu :26:

bencede hiç normal değil bu durum hemde hiç en masumane düşüncemi söyleyim belki farkında olmadan kuzenine ilgi duydun evlendiğini öğrenincede hemde böyle aşk hikayesiyle falan kadın kafana kazındı en masumene hali bu gerisini düşünmek bile istemiyorum

Kuzenim benim gözümde abi gibi.
OÖyle birşey olmadi hic Allah korusun .

Belkide kendini onun yerine koyuyorsundur ya da onun gibi olmak istiyorsundur.Beynin belkide istemsiz bi şekilde bunları düşünüyordur bilemedim :)

Belkide kendini onun yerine koyuyorsundur ya da onun gibi olmak istiyorsundur.Beynin belkide istemsiz bi şekilde bunları düşünüyordur bilemedim :)

Basta bende öyle düşündüm.
Asklari ne güzel falan derdim hep .
Ama çokilerledi bu .
DDüğünlerinde çalan sarkiyi dinliyorum hep...

hayranlık bile olsa bence yine fazla bir hayecan istek ve merak var.. hiç bilemedim hiç duymadım daha önce böyle birşey..

görüşüyoruz diyorsunuz, aranız nasıl? onun size tavrı?
belki de manevi bir bütünlüğünüz var o kişiyle? :26: farklı bi samimiyet, farklı bi güven?
o durumun dışında aklıma bu geliyor...

Amann salla gitsin geçici bir histir ayrıca senin yaşını merak ettim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hayranlık bile olsa bence yine fazla bir hayecan istek ve merak var.. hiç bilemedim hiç duymadım daha önce böyle birşey..

21 yasindayim.
1 senedir boyle bu.
Hergun ..
Çok garip daha önce yasayan yok mu acaba ?

Biz ne kadar ucuk asiri olagandisi bir ülke haline gelmisiz pes bir kadin bir kadina hayranligini anlatiyor digerleride gayet akli selim cvp veriyor pes yani arkadasim sen baya baya kendini kaybetmissin ne demek hayranlik ya igrenclik baska ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…