Surekli o kadını dusunuyorum .

Bu nazil bir mesaj ya hu.
Kotu şeyler yazmak istemiyorum.
Lütfen konumu terk edin.

Canım çok genç bir yaştasın ve bu kuzenlerinin aşk hikayesi seni çok etkilemiş . Bilemiyorum ama dar bir çevrede olduğunu düşünüyorum. Hikayelerinden çok etkilemişsin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

21 yasindayim.
1 senedir boyle bu.
Hergun ..
Çok garip daha önce yasayan yok mu acaba ?

1 senedir, her gün ??? bence ciddi bir durum bu.. kuzeninizin eşine bu kadar düşkün olmanız.. bence yardım alsanız sizin için iyi olabilir.. aklınızı kurcalamaz kendinizi daha iyi hissedersiniz umarım.. duygularınıza bir anlam verirsiniz böylelikle.. benzer durum yaşayan birini bulmanız zor ama bulsanız da size faydası olmaz.. herkesin kendi şahsi hisleri..

görüşüyoruz diyorsunuz, aranız nasıl? onun size tavrı?
belki de manevi bir bütünlüğünüz var o kişiyle? :26: farklı bi samimiyet, farklı bi güven?
o durumun dışında aklıma bu geliyor...

Gayet yakin o kişi de bana .
Bilmiyorum neden ama sanki o da beni düşünüyor .
Yoksa aciklamasi olamaz bunun...

eğerkı senden buyukse onunla arkadaş olmak ıstıyorsun...belkıde düşüncelı akıllı nasıl hareket ettiğini bilen bır bayandır ve sen ondan bişeyler öğrenmek ıstıyor olabılırsın....

Istedigini yazamiycam kusura bakma ama gercekler aci sen bir kadina hayranlik adi altinda asiksin burda millete nedir duygunu ölcuyorsun herkesde sana yardim ediyor bu mu normal nasil bir dünyaniz var sizin

Istedigini yazamiycam kusura bakma ama gercekler aci sen bir kadina hayranlik adi altinda asiksin burda millete nedir duygunu ölcuyorsun herkesde sana yardim ediyor bu mu normal nasil bir dünyaniz var sizin

Uzayda yasiyorum ben dünyayla alakam yok.
Size iyi gunleeer.

kızcağız durumu normal karşılamadığı için zaten derdim var diye konu açıyo farkındamısın? iğrenlik nerde kız vücut hatlarını düşünüyorum güzelliğini düşünüyorum demiyoki isim bile koyamıyo duruma valla bende cevap yazdığım için yorumunuzdan alındım ve yazmak istedim

Öyle midir sahi ?
Çünkü artik bu raddeye geldi diye üzülüyorum.
Durduk yere çok saçma bu...

Öncelikle dalein;34483428]1 senedir, her gün ??? bence ciddi bir durum bu.. kuzeninizin eşine bu kadar düşkün olmanız.. bence yardım alsanız sizin için iyi olabilir.. aklınızı kurcalamaz kendinizi daha iyi hissedersiniz umarım.. duygularınıza bir anlam verirsiniz böylelikle.. benzer durum yaşayan birini bulmanız zor ama bulsanız da size faydası olmaz.. herkesin kendi şahsi hisleri..[/QUOTE]

eğerkı senden buyukse onunla arkadaş olmak ıstıyorsun...belkıde düşüncelı akıllı nasıl hareket ettiğini bilen bır bayandır ve sen ondan bişeyler öğrenmek ıstıyor olabılırsın....

Allah Allah. İlk defa boyle bir sey duyuyorum. Kitap okuyun. Aklinizi dagitir. Birini degil bir sey dusunmeye vaktiniz olmaz

Oncelikle teşekkürler .
Ayni yastayiz o kişiyle .
Belki de cesaretine hayran kaldim bilmiyorum.
Kitap okumayi artiracagim mutlaka iyi geliyor her koşulda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…