- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
O yüzden biraz merak edilen ona duyduğun ilginin türü?Erkek arkadaşınla karşılaştırdığında ortada olan ne?
Biz ne kadar ucuk asiri olagandisi bir ülke haline gelmisiz pes bir kadin bir kadina hayranligini anlatiyor digerleride gayet akli selim cvp veriyor pes yani arkadasim sen baya baya kendini kaybetmissin ne demek hayranlik ya igrenclik baska ne olabilir
Sorunu tam anlamadim...
21 yasindayim.
1 senedir boyle bu.
Hergun ..
Çok garip daha önce yasayan yok mu acaba ?
görüşüyoruz diyorsunuz, aranız nasıl? onun size tavrı?
belki de manevi bir bütünlüğünüz var o kişiyle? :26: farklı bi samimiyet, farklı bi güven?
o durumun dışında aklıma bu geliyor...
bilemiyorumki çok değişik bişey ben ilk kez duydum böyle bişeyi. eşinle paylaştınmı
Gayet yakin o kişi de bana .
Bilmiyorum neden ama sanki o da beni düşünüyor .
Yoksa aciklamasi olamaz bunun...
Onu beğeniyor musun?eğer öyle bir durum yoksa ilginin kaydığı falan yoktur hayranlıktır sadece
Istedigini yazamiycam kusura bakma ama gercekler aci sen bir kadina hayranlik adi altinda asiksin burda millete nedir duygunu ölcuyorsun herkesde sana yardim ediyor bu mu normal nasil bir dünyaniz var sizin
Biz ne kadar ucuk asiri olagandisi bir ülke haline gelmisiz pes bir kadin bir kadina hayranligini anlatiyor digerleride gayet akli selim cvp veriyor pes yani arkadasim sen baya baya kendini kaybetmissin ne demek hayranlik ya igrenclik baska ne olabilir
Canım çok genç bir yaştasın ve bu kuzenlerinin aşk hikayesi seni çok etkilemiş . Bilemiyorum ama dar bir çevrede olduğunu düşünüyorum. Hikayelerinden çok etkilemişsin.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
eğerkı senden buyukse onunla arkadaş olmak ıstıyorsun...belkıde düşüncelı akıllı nasıl hareket ettiğini bilen bır bayandır ve sen ondan bişeyler öğrenmek ıstıyor olabılırsın....
Allah Allah. İlk defa boyle bir sey duyuyorum. Kitap okuyun. Aklinizi dagitir. Birini degil bir sey dusunmeye vaktiniz olmaz
çok çok ilginç gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?