Surekli o kadını dusunuyorum .

Oncelikle teşekkürler .
Ayni yastayiz o kişiyle .
Belki de cesaretine hayran kaldim bilmiyorum.
Kitap okumayi artiracagim mutlaka iyi geliyor her koşulda...[/QUOTE]

Dediğim gibi bence de cesareti yaşadıklarından etkilenmişsin kendinde söyledin cinsel anlamda ilgim yok diye aynen dağıt kafanı.kitap birebir.

Baştan sona okudum ve çok korkunç bi ihtimal geliyo aklıma

Kuzeninle güzel anılarını anlattıgında onun adına seviniyo musın? Kıskanıyo musun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oncelikle teşekkürler .
Ayni yastayiz o kişiyle .
Belki de cesaretine hayran kaldim bilmiyorum.
Kitap okumayi artiracagim mutlaka iyi geliyor her koşulda...

Dediğim gibi bence de cesareti yaşadıklarından etkilenmişsin kendinde söyledin cinsel anlamda ilgim yok diye aynen dağıt kafanı.kitap birebir.[/QUOTE]
İnşallah .
Ama bu isin bu kadar asiri olması beni düşündürüyor .
Ya bir diziye takardim eskiden ya bir çikolataya yada sevgilime .
Ama bir kadini ne diye bu kadar Düşünürüm ki ?

Ya hayranlık ya aşk. 1 yıl çok uzun bir süre canım... Bilemedim ki. Mesela kızın sana karşı farklı bir tavrı var mı? Tuhaf bakışmalar yaşıyor musunuz? Yani sadece sende mi var bu hisler? Bir de kızın tipini, boyunu, bosunu beğeniyor musun?

hayranlık olabilir belki vakit geçirmekten hoşlandığın bi arkadaş olarakta görebilirsin

Maalesef canim bebegi olur doye odun patliyorsa sikintili gibi gorunuyor bende bi anlam veremedim hayran olmussundur ama bilemedim yaf siz yazin ben okiyim acaip bisey

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikle sunu söylemek istiyorum kuzenime karsi bir ilgim asla yok :)
Seviniyorum.
Hatta hamile diye bebeğine patik oruyorum .

Tipi hoş bir kiz .
Ama cinsel anlamda asla birşey düşünmedim hissetmedim.
Öyle bakismalar falanda olmuyor yani..

Maalesef canim bebegi olur doye odun patliyorsa sikintili gibi gorunuyor bende bi anlam veremedim hayran olmussundur ama bilemedim yaf siz yazin ben okiyim acaip bisey

Yok ödü patlamıyor patik örüyormuş ilkte ben de yanlış okumuştum :)

Gayet yakin o kişi de bana .
Bilmiyorum neden ama sanki o da beni düşünüyor .
Yoksa aciklamasi olamaz bunun...

hayatta insanların aynaları olabilir.
aranızdaki maneviyat güçlü olabilir, düşünceleriniz çok uyuşuyordur, diğer insanlardan daha farklı büyük bir samimiyet vardır yada hayranlık olabilir dedikleri gibi. bir şekilde birbirinizi çok sevmiş olabilirsiniz.
dilerim farklı bir durum yoktur...

hayranlık olabilir belki vakit geçirmekten hoşlandığın bi arkadaş olarakta görebilirsin

Bebeği olacak diye odum patlAmiyor yanlis ifade etmisim kendimi sanirim :)
Ben en yakin arkadasimi bu kadar düşünmüyorum ki..

Öncelikle sunu söylemek istiyorum kuzenime karsi bir ilgim asla yok :)
Seviniyorum.
Hatta hamile diye bebeğine patik oruyorum .

Ben kadını kıskanma ihtimalini düşünerek sormuştm :) çok garip yaa. İçten içe aşk gibi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah öyledir .
Niye bilmiyorum bunu kendime bile itiraf etmekte zorlandim basta.
Deli miyim ne..

bu konuda bir uzmandan yardım alsanız daha sağlıklı olur.
bilinç altınıza attığınız bir durum belli ki , gizli bir hayranlığınız olabilir mesela hatta gizli bir düşmanlık bile.
insanlar sevmedikleri insanları çok seviyormuş gibi davranabilirler karşıt tepki oluşturabilirler.

Tipi hoş bir kiz .
Ama cinsel anlamda asla birşey düşünmedim hissetmedim.
Öyle bakismalar falanda olmuyor yani..

O zaman kızdan yana bir şey yok. Tipini beğenmeseydin hayranlık diyecektim. Peki şimdiki erkek arkadaşını mı daha çok düşünüyorsun onu mu? Kimse üzerinde durmak istememiş ama bu da dünyamızın bir gerçeği. Var böyle şeyler. Allah herkesi farklı şeylerle imtihan ediyor sonuçta...

Evet.Ama bana kalırsa da dediğiniz gibi sadece takıntı.Hayranlık da olabilir tabi ama onda olup sizde olmayan ne var onları bi düşünün bence :26:

Simdi yazsam bazilari ysnlis anlar ama.
Evli hamile .
Bence bunlar güzel şeyler acaba bundan mi etkilendim.
Onun dişinda birşey yok eksiklik baabindan .

Bu krizi maalesef.
Tabi ki her dakika düşünmüyorum ama.
Her şeyde aklima geliyor iste..

Hahahaha bende yanlis anlamisim odum patliyor gibi anlamisim aman gecer hayatim hayranlik duymusundur keske birileride bana hayranlik duysada kuslarima patik orse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…