- Konu Sahibi Kalenderender
-
fazla merak iyi değil. Herşeyi başkasında gördüğü şekliyle kabul eden beğenen,Kendi fikri zikri yok.Cahilliktir bence.Kişiden kişiye değişiklik gösterebilir takılma sencehaletle beğenilen halı arasındaki ilişki ne acaba sırf meraktan soruyorum
Değiştiriyorlar :) Siyah beyaz desenli halılar var şimdi modaİnsanlar moda diye halı mı değiştiriyorlar? Evlenirken aldım halıları 6 senedir kullanıyorum. Ev değiştirmezsem 16 sene daha kullanırım muhtemelen. Hali niye değişir ki?
Yatak odası size özel üretilmemiş yani.Ben evlendim 1 ay sonra eltim yatak odamin aynısını aldı utanmadan.
Esim rahatsiz oldugunu acik acik soyluyor. Yemin mi ettiriyim dogru mu soyluyorsun diye. Rahatsiz oluyor adam. Tatile gitsek telefonlarimiz susmuyor meraktan. Ozel ne varsa taklit ediyorlar rahatsiz oluyor.Kocam da sinir oluyor demişsiniz de bence alakası yok bence kocanız sizinle dalga geçiyor aaa bak bunu da alcaklarmıymış bak sen şu densizlere hahahah tarzında bana öyle geldi yani sizi ciddiye almıyor, komik buluyor bence bu taklit mevzusunu. Zaten hiç bir erkeğin buna takılacağını sanmam sizin gazınızı alıyor işte.
Benim arkadaşım da mobilyadan halısına her şeyini benim eşyamdan aldi. Ben de ona yardımcı oldum.neden çünkü mobilya küçük şık kullanışlı bir modeldi. Herkesin sevebilecegi bi şeydi. Alsın tabi. Koltuk takimim da öyleydi. Gittim onun için ben eski müsteriyim diye pazarlik yaptim. Aldik geldik. Herkesin gönlü oldu. Güle güle kullansın. Eşya için üzülecek halim yok . özel bir tasarım filan da değil. Herkes alabilir.Bunu neden taklit olarak düşünüyorsunuz? Sizin zevkinizi beğeniyorlar demek ki. Her şeye kötü yönden bakmayın.
Ben ameliyat oldum ozel hastanede. Kv gecen gelmis olum ben parali doktorda ameliyat olcam diyor. Ameliyat bu ya saglik. Ozentisi mi olur. Eve ne alsak hemen ihtiyaclari oluyor. Nerete gitsek yakamizi birakmiyorlar. Herseye maydonozlar. Bizi de gezdire kadar geliyor muhabbet. Herkesin kocasi var ama nedense benim esim bulunmaz ninet.Sana hak veriyorum insan sinirleniyor biraz. eski k.v ben spor ayakkabı alınca aklına spor ayakkabı almak gelirdi bi markadan ayakkabı aldım o zamana kadar hiç görmemiştim ordan ayakkabı aldığını gidip ordan ayakkabı almıştı.eve hali almıştım benim de halılar değişecek diye söylenmeye başlamıştı. Daha bir sürü şey ben taklitten ziyade bu tür hareketlerin kıskançlık olduğunu düşünüyorum
Tesedufen alinma degil. Haliyi kaldirip altindaki etikete bakip marka modeli not edip tipatip aynisini almaktan bahsediyorum. Evdeki kucucuk cope kadar bu boyle. Ornek almak filan degil bu baska bir boyut.Bir magazada bir urunun rengi ve model olarak onlarcasi satilir.
Ayni urunu farkli kisiler alir.
Sizin durumunuzdan farki sizin yakinlariniz aliyor.
Ozel uretim degil aldiklariniz..
Sizin haberiniz olmasa da ayni halinin ren ve modeli baska evde var..
Kiskanma bir seyi sadece kendinde isteme ve baskasina zarar verildiginde kotu bir duygudur.
Ozenmek zarar vermez ki.
Allah baska dert vermesin.
Ben detay vermiyorum. Evime geldiklerinde yeni ne varsa farkedip en ince ayrintisina kadar sorup aliyorlar. Almasalar da sikici bir durum. Gozleri surekli uzerimizde .Ne aldik ne yaptik nereye gittik. Gezmeye gideriz defalarca ararlar. Eve cop alsak dikkatlerinden kacmaz.birincisi eve aldığınız bıçak setine kadar insanlara detay vermek zorunda değilsiniz, ikincisi artık her yerde birbirine benzer şeyler var yani hiçbir şey size özel üretim değil, üçüncüsü eşinizle evde oturup buna kurulmanız bana garip geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?