Sorunları halletmeden asla evlenme, düğün tarihini konuşmadan sorunları halletmeniz lazım. İletişim kuramadığın bir insanla yapacağın evlilik seni mutsuz eder.
3 günlük dünyada neden sürekli kavga edip tartışıyorsunuz.
Sevişin sevişin sevişin.
mevzular ne pekı,herşey mi?
ozaman kararını bir daha gözden geçir,çünkü sevgılıyken ve nişanlıyken olan o sabır evlilikte tahammülsüzlük ve sinir olarak sana dönüyor..yaşadım ordan biliyorum
de kı bana guvenmıyor musun? bu tavrın benı mutsuz edıyor de.he bırde onu sevdıgını hıssettır sana pek guvenmıyor gibi geldi banamesela giydiğim pantolon çok darmış neden allık sürmüşüm neden her işi son ana bırakıyormuşum anneme evlenmeye kaar verdiğimi niye hala söylememişim vs vs
mesela giydiğim pantolon çok darmış neden allık sürmüşüm neden her işi son ana bırakıyormuşum anneme evlenmeye kaar verdiğimi niye hala söylememişim vs vs
doktora gidiyoruz sorunlar için (psikolog) ben konuşmak istiyorum ama onun içinde hep sinir var söylediklerimi yapmıyorsun söz dinlemiyorusn deyip sürekli sinirleniyor herşeye ben bağırıp çağırdığımda da telefonu kapatalım hemen sonra konuşuruz diyor kısır döngü yani
de kı bana guvenmıyor musun? bu tavrın benı mutsuz edıyor de.he bırde onu sevdıgını hıssettır sana pek guvenmıyor gibi geldi bana
ben de dıyorum benım sevgılıyle konusurken nıye o haklı cıkıyor:)) dırekt dovmelıymısım canımmerhaba,
bu tarz adamlarla malesef konuşmak çok çok zor..böyle alıp karsına şunu bunu istemıyorum bana böyle davranma vs desen,konuyu alır döner dolaştırır senı suclu çıkarır bide üstüne kavga cıkarır:)
yanı konusmalık degil,dövüşmelik bunlar:)
Kesinlikle ayrılmalısın.sevgilimle 5 yıldır tanışıyoruz 2 senedir sevgiliyiz evlenmeye karar verdik ama hergun her sanıye tartışma halındeyız ne zaman telefon açsam atarlı bende atarlanıyorum haliyle ama böyle olunca da hem yıpranıyorum hem kırılıyorum artık bıktım ona göre hersey normal hersey yolunda ama ben tartışmaktan yoruldum ne yapmalıyım?
cevaplar için şimdiden teşekkürler
de kı bana guvenmıyor musun? bu tavrın benı mutsuz edıyor de.he bırde onu sevdıgını hıssettır sana pek guvenmıyor gibi geldi bana
uwww tam yetti beaaa deyip agzının ortasına çarpmalık erkek modeli..
valla kılık kıyafetten zıyade bende de neden oraya gıttın neden onla görüstün ne işin var,gitme ,yapma,etme şeklındeydı 4,5 yıl sonunda evet yonttum ama aşırı tahammülsüzüm daha kavgaya başlamadan ben bir fasıl bagırıyorum sonra dinliyorum ne dedıgını:)bazen
oyuzden ıyı düşün..bazen diyorum onla evlenmeye karar verdıgım güne dönsem heralde orda ölü taklidi falan yapardım..
bazende öküz möküz ama ıyı adam yaw ıyıkı evlenmısım dıyorum:)
Kesinlikle ayrılmalısın.
Onun atarlanmasını cekmek zorunda degılsın...
Senı üzmesıne ızın verme
ben de dıyorum benım sevgılıyle konusurken nıye o haklı cıkıyor:)) dırekt dovmelıymısım canım
haklısın sevgıler
Şimdi evli değilsiniz, aynı evin içine girince telefonu kapatalım deyip kurtulamayacak, o tartışmalar evde uzun süreli huzursuzluğa neden olacak. Değişir, düzelir diye düşünerek sakın evlenme, değişsin, düzelsin, sen emin ol ondan sonra yeniden evlilik konuş. Evlenince değişir, ben değiştiririm diyenler 2 gün sonra keşkelerle gelip burada konu açıyor...
aslında mutsuz değilim onunla beni çok mutlu ettiği zamanlarda var ama yine de korkuyorum ona anlatamıyorum bana senın kafan karısık dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?