- 2 Nisan 2024
- 2.424
- 2.539
- 53
- Konu Sahibi Merakliymissam
-
O zaman östrojeniniz çok yüksektir. Neden yükseliyor acaba?Hiçbi sey diyemiyorlar cünkü 3 ay önce 4. ameliyatı oldum patoloji sonucu da normal çıktı ama şimdi tekrarladı hızla büyüyor ilk defa böyle bi sey görüyoruz diyebiliyor sadece
bende merak ettim benim de yüksek olabilir ve nedenini bilmiyorum, doğal yollarla düşürmek mümkün mü acaba bunuO zaman östrojeniniz çok yüksektir. Neden yükseliyor acaba?
O zaman östrojeniniz çok yüksektir. Neden yükseliyor acaba?
Doktor ilaç verdi onu deneyeceğim büyümemesi için. Bitkisel yollar da arastırıyorum bi yandanbende merak ettim benim de yüksek olabilir ve nedenini bilmiyorum, doğal yollarla düşürmek mümkün mü acaba bunu
Magnezyumdu degil mi Dim plus dediğinizDim plus takviye alın hint yağı paketlemesini araştırın bol yeşillik her zaman yiyin unlu mamüller tüketmeyin
araştırırken D vitamini ne rastladım tavsiye ediliyor miyom için siz de araştırın isterseniz D vitamini eksikliğide miyom yapıyormuş ben de yeni ameliyat oldum korkuyorum tekrarlar diye ve artık D vitaminine de bakmıyorlar devlet hastanesinden isteyeceğim umarım bakarlarDoktor ilaç verdi onu deneyeceğim büyümemesi için. Bitkisel yollar da arastırıyorum bi yandan
D vitamini seviyeniz nedir?Arkadaşlar Nisan ayında 3. Miyom ameliyatımı oldum, son ameliyatımin patoloji raporu iyi gelmedi STUMP çıktı yani ne iyi huylu ne kötü huylu aynı zamanda doktorum tam olarak temizleyemediği için şimdi tekrarladı. 11 cm boyutuna gelmiş yine.qDoktorlar rahmi almaktan bahsediyorlar yeni evliyim çocuğum yok.
Benim gibi bu kadar tekrar eden basına böyle bı şey gelen ya da doktor önerisi olan var mı?
merhaba regl leriniz şimdi nasıl halen şiddetli mi düzeldi mi umarım azalmıştır ağrısızdırMerhaba bende ilk ameliyatımı 10 eylülde oldum. 20 ekimde kontrole gittiğimde gayet temiz dedi. Regl oldum iki gün önce yine şiddetli kanamam var ve acaba bu kadar kısa sürede tekrar oluştu mu diye merak ediyorum.
Hafta bir kere 50 mg alıyorum Karadeniz bölgesinde yaşadığım için zaten düşüktür deyip kullanıyorum devlet hastanesinde artık bakmıyorlar Bi şekilde yediğime içtiğime dikkat ediyorum Bi de çoban çantası bitkisina başladım inşallah faydasını görürüm çünkü artık çılgın araştırmalar yapıp iyice kafayı yaktımD vitamini seviyeniz nedir?
Gerçi yılda 1 kez baktırma hakkımız var galiba D vitamininearaştırırken D vitamini ne rastladım tavsiye ediliyor miyom için siz de araştırın isterseniz D vitamini eksikliğide miyom yapıyormuş ben de yeni ameliyat oldum korkuyorum tekrarlar diye ve artık D vitaminine de bakmıyorlar devlet hastanesinden isteyeceğim umarım bakarlar
şiddetli ağrılarım ve kanamam yok ama mesela bu ay bi tık fazla. Tabi miyom alınmadan önce gibi değil o zaman çok uzun ve yoğun olurdu. Buna da şükür diyorum artık.merhaba regl leriniz şimdi nasıl halen şiddetli mi düzeldi mi umarım azalmıştır ağrısızdır
inşallah görürsünüz faydasını, öyle gerçekten kafamızı takıyoruz bir yerde. sağlık ocağında bakmayı bırakmışlar, özel hastanede de bakmadılar ekstra para istediler D vitamini için ki doktor bakmak istemişti sekreter söyledi ekstra ödemeniz gerek sigorta karşılamıyor D vitaminini dedi. devlet hastanesinde bakıyorlar biliyordum 6 aydan önce bakılmaması şartı vardı en son o da birkaç sene olmuştur değişmediyse, bir şansımı deneyeceğim yine de, bakmazlarsa da başlayacağım mutlaka düşük çıkıyor çünkü biliyorum. bir video izledim dr. eric berg diye birinin miyom oluşmaması için yüksek D vitamini değerleri öneriyor ve kan değerlerinde çıkan referans aralığını doğru bulmadığını söylüyordu galiba bir bakın ister ona da ismiyle aratınca çıkar muhtemelen, videonun ismi bilimsel olarak en iyi miyom küçültücü vitaminHafta bir kere 50 mg alıyorum Karadeniz bölgesinde yaşadığım için zaten düşüktür deyip kullanıyorum devlet hastanesinde artık bakmıyorlar Bi şekilde yediğime içtiğime dikkat ediyorum Bi de çoban çantası bitkisina başladım inşallah faydasını görürüm çünkü artık çılgın araştırmalar yapıp iyice kafayı yaktım
geçmiş olsun sevindim farketmesine normalidir belki de bu şekilde olmasışiddetli ağrılarım ve kanamam yok ama mesela bu ay bi tık fazla. Tabi miyom alınmadan önce gibi değil o zaman çok uzun ve yoğun olurdu. Buna da şükür diyorum artık.
yeni gördüm bu mesajınızı, 1 ya da 2 hakkımız var sanırım ben de öyle biliyorum ama sağlık ocağı artık bakmıyor malesefGerçi yılda 1 kez baktırma hakkımız var galiba D vitaminine
şiddetli ağrılarım ve kanamam yok ama mesela bu ay bi tık fazla. Tabi miyom alınmadan önce gibi değil o zaman çok uzun ve yoğun olurdu. Buna da şükür diyorum artık.
Gerçi yılda 1 kez baktırma hakkımız var galiba D vitaminine
6 ayda bir bakılıyomuş ama zaten verdikleri değerden de yüksek olması gerekiyormuş aslında D vitamininin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?