Sürekli telefonda konuşmak isteyen annem

Babanız be diyo bu konuda

Babam da aynı,akşam afedersiniz müsait değilim ardarda 3 kez aradılar,telefon cıyak cıyak bağırıyo en son ne yapayım açtım.
Kızıyo kızım niye açmıyosunuz diye,e ne diyeyim ki şimdi babama ben.
Gündüz de kulağım yanana kadar konuştum yani annemle onunla ayrı ayrı.
Bi şey de denmiyo o saatten sonra,duymamışım baba diyorum.

Annem bir yana dunya bir yana .eger isysrimde degilsem evdeysem isimi gucumu birakir konusurum ben canim annem .allah eksikliklerini gostermesin

Sizin düşüncenize saygı duyuyorum herkes annesine değer verir ama şunu sormak istiyorum evliyseniz kayınvalideniz gündüz saatlerce konuştuğunuz halde gece arasa ne yapardınız?

Bacım bu yaştan sonra istesende degiştiremezsin. Belki eşin devreye girse babanla erkek erkege konussa o zaman anca diyorum. Ama sen annenle ne bilim annenin kırılgan bi yapısı var gbi duruyo ne desen kar etmiyo. Ablanın kocası ve senin eşin bu sorunu çözebilir gbime geldi.

Eşim kırmak istemiyo,istediği kadar arasın ben bi şey demem diyo.
Bana kendi çocuğuna kırılan kadın eşim bi şey dese dağılır herhalde. Onu hiç düşünmüyoruz o yüzden.
Tatlı tatlı halletmek niyetindeyiz ama bilemiyorum.
Annem hemen küser bi de,kaç yaşında insanlar artık küstürmek istemiyorum dünyanın bin türlü hali var allah korusun.
Çok teşekkür ederim yorumun için.

Ne diye şikayet ediyorsun annenden arasin ne var yani... yok yorumlarda ben bagiririm yok bilmeyene bildireceksin tarzında şeyler var . Annen o annen arasin da konussunda alisir zamanla

Yani bi nevi dogru düşünmüş. Napcan artık onlarıda öyle kabul ediceksin o zaman. Allah yardımcın olsun. Eksikliklerini göstermesin.

Ne diye şikayet ediyorsun annenden arasin ne var yani... yok yorumlarda ben bagiririm yok bilmeyene bildireceksin tarzında şeyler var . Annen o annen arasin da konussunda alisir zamanla
Konu sahibi annesinin aramasından şikayetci degilki. Gecenin bi yarısı arayınca panik oluyomuş. Açmayınca ısrarla arıyomuş ve konu sahibi acaba bişemi oldu diye dönüyomuş misafir varken dışardayken duymadıgı zaman eşiyle bilmem bişe yaparken falan fulun.

Parmaklarınızı yormayın,güzel güzel sorana,derdi mi var diyene cevap verdim. Bu yorumlar anlamak istemeyen kafalardan çıkıyor. Ki herkes herkesi anlamak zorunda değil saygı duyuyorum.
Ama kaynanalar arayınca da cıngar çıkıyo o evlerde:) yaman çelişkiler.
Benim adıma bu cevabı yazdığınız için çok teşekkür ederim..

Biran ben yazdim sandim bunu.. Anneniz gercek anlamda anneyse kiymetini bilin.. Yok benimki gibi can sikintisindan arayan, ama en ihtiyaciniz oldugu anlarda en uzaginizda duran biriyse bozun..
Ama sanirim siz kiyamiyorsunuzda..

Ben zaten takıntılı kadınım, her zaman söylerim.
Kendi annemi de kayınvalidemi de gün içinde sayısız kez ararım.
Tabii gece 11'i geçmez.
Ama o saatte de arama alışkanlığımız olsaydı inan bozulmazdım. Aşırı bağımlıyım aile büyüklerine.
Benim düşüncelerim de çok normal değildir belki de... Ama ne yapayım, iyiler mi diye aklıma takılıyor işte.

bende konuşmayı hiç sevmem telefonda.
yeri gelir annemle 3 hafta konuşmadığm olur. ne o beni arar ne ben onu. ama bi şekilde haber de alırız birbirimizden. cünkü o ara ablam ya da yengemle konuşmuş oluyoruz. onlar devamlı telefonlaşırlar. durum benim cinsliğimden zaten. beni bilirler sık sık aramazlar.
kv de konuşmayı çok sever telde seninki kadar olmasa da. arada arardı bi gün ne o aramıyorsun dedi yeni evlendiğimde. ben de dedim ki ben kendi annemi bile aramam inan, o yüzden lütfen alınma.
o da alıştı şimdi sık sık aramıyor. aramak isterdim ama boş geliyor bana
nasılsın ? iyiyim, sen nasılsın. ee daha ne var ne çok ? off yazarken bile sıkıldım valla..
konuya gelince, bir süre arama sorma. neden deyince ona güzelce izah etmeye çalış.
ama bence en kesin çözüm babanı devreye sokmak. o alsın karşısına konuşsun. belli ki canı sıkılıyor kadının..
edit.
ee baban da aynıymış, ben şimdi ne diyeyim bilemedim. anne böyle baba böyle sen neden farklı oldun konu sahibi :)))

İnsanlar farklı farklı işte.
Derdim konuşmak değil ben telefonda konuşmayı severim hergün de ararım,ama herkesin derdi başka..
evet sizinki de çok sıkmış. evli bir kişisiniz özel hayatınız var bunu düşünmesi gerekiyor. belki de yaşı var o yüzden yanlız hissedip ilgi bekliyor olabilir ama daha anlayışlı olması lazım.

Bana çok da tuhaf gelmedi anlattıklarınız valla. Benim annemle benim ilişkimiz de böyle, Allahım yokluklarını göstermesin. Öğlene kadar konuşmamış olursak beni çok merak eder, bir şekilde işi olmuş da aramamıssa muhakkak dönüp ararım. Günlük raporlarını alırım, o da benimkini. Akşam ne yediniz, bugün ne yiyeceksiniz, eşin napiyor, isin ne alemde, dosyalar nasıl, yoğunluk var mı, şunu ye, bunu iç-rutin konuşma içeriğimiz bu. Hele bir de hamileyim şimdi, ilgi beşe ona katlandı :)
Ben memnunum, masallah diyeyim, ama esim deliriyordu ilk başlarda aynen dediğiniz sebeplerden. Hayatımızın her detayını anlatmama ayar oluyordu haliyle, devamlı gece gündüz demeden whatsapp/telefon trafiğiyle rapor vermeme bozuluyordu. İtiraf edeyim ben de gizli gizli anlatmaya basladim bir ara, onunla konusmazsam çatlarım zira. Sonra eşim de alıştı, annem onu da araya araya bize benzetti galiba :)
Bence çok tatlı biriymiş anneniz, siz sıkıldıysanız numarasını verin bize, kendisiyle itinayla muhabbet ederiz.

Biran ben yazdim sandim bunu.. Anneniz gercek anlamda anneyse kiymetini bilin.. Yok benimki gibi can sikintisindan arayan, ama en ihtiyaciniz oldugu anlarda en uzaginizda duran biriyse bozun..
Ama sanirim siz kiyamiyorsunuzda..

Kıyamıyorum bi şey diemiyorum,en meşgul anım da olsa konuşuyoruz uzun uzun. Ama üzülüyorum artık.

Eşim detay vermeme kızmaz,biz de o kadar uzun konuşunca birbirimizin her şeyinden haberdar oluyoruz zaten.
Ama özel bi anınızda arasa açmasanız babanızla beraber arasa açmadınız diye kızsalar ya da gece1 bucukta naber napıyosun diye arasalar böyle düşünür müydünüz merak ettim. Konu telefonda konuşmak değil,söylediğiniz şeyleri her gün yapıyoruz zaten,ki bence çoğu anne-kız da yapıyodur.

:)) konusmayı ben de cok severım hergun saatlerce konusuruz,cogu konferans:)
Ama gece olunca ya da müsait olmadıgımı anlamak istemeyince bozuluyorum,evliyim benim de sorumluluklarım özel zamanlarım işim oluyor. Ölümüne çaldırıyor o telefon açılacak,ya da kızıyor.

Yo herkesin kendine göre normları var,ben size normal değilsiniz demem sonuçta herkes halinden memnun ne güzel.
Ama dediğim gibi kayınvalidemden gördüğüm hassasiyeti annemden de görmek istiyorum.
Evine gider işini yaparım derdi olur hep ben koşarım gözünün içine bakarım ne yesem ona da alırım götürürüm. Ama gece birden arıyo,işim oluyo müsait olmuyorum babamla beraber defalarca arıyolar açmadın diye kızıyolar. Gereken ilgiyi fazlasıyla gösteriyorum oysa ki. Diğer kardeşlerime de böyle,herkese kızıyo.
İstediğim tek şey özelime anlayış. Kırmadan halletmek istedim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…