Sürekli telefonda konuşmak isteyen annem

Evhamlının halinden evhamlı anlarmış, merak ediyordur garibim ondan üst üste yapıyordur. Ben de ailemden biri telefona cevap vermezse hemen felaket senaryoları yazmaya başlar, seri taciz moduna geçerim:) pis bi huy biliyorum da, ne yapayım, elimden başka türlüsü gelmiyor bee. Annemin telefonu bozuk bu ara, eski bi telefon kullanıyor, whatsappı yok haliyle, iki gündür telefon bakıyorum ona hediye etmek için. Düzenimiz bozuldu resmen.
Teklifim geçerli, annenizi bizim gruba dahil edin, hemen adapte olur teyzecim belli ki:)

Bak konu sahibi kendin söyledin kendi agzinla
Bende öyleyim diyorsun.

Ben ne demisim mesajimda ?
"Beni bilirler sık sık aramazlar."
Seni de biliyorlar ve sık sık arıyorlar!
Cok bilinmeyenli denklem degil bu.
gayet basit.
Ya bir sure konusma orucuna gireceksiniz ailecek ya da sikayet etmeyi birakip konuşurken annene sende ; "eee anne daha ne var ne yok ?" diyeceksin:)))
Not: zavallı kocan :)))

Allah aşkina !ne konuşuyorsunuz annenizle hergün hergün saatlerce.
Ben annemi ya 3güne bir yada hafta bir ararim .Bunalim geliyor bana ,kisa konuşurum .Annemin konuşma tarzi beni çok bunaltiyor,ya sürekli şikayet yada eski günleri.
Tamam,belki benim çocuklarimda beni aramazlar.Napalim ozaman öyledir derim.Onlar beni eğlendirmek zorunda değiller.

Tabi ki her duruma karşı farkli bakış açıları vardir. Konu sahibi ben sizi kiskandim açıkçası. Benim annem aylar geçse bile aramaz. Cok ozenirim annesiyle yakin iliski icinde olanlara. Mesela eşimin annesi 2 gun konusmasin ogluyla, hasta olur. ben gitmesem anneme bu kiza nooldu diye dusunmez bile. Ben her yaptigimi annem bilsin, ben onlarin ne yaptigini bileyim isterim. Ama maalesef arasam bile bisey mi oldu niye sürekli ariyosun diye niyet okuma moduna giriyor hatun.

Yaa böyle anneye can kurban

Bizimki radyasyondan korkup uzak durduğu için telefondan bizde durum tam tersi. Biz birbirimize çok düşkünüz ama ben daha çok ararım. İşteyken dersten sonra ararım. Boş dersimin yarısını mutlaka onunla konuşarak geçiririm.

- Naptın, yemek yedin mi, ne yedin, kahveyi bensiz içtin demi diye triplenirim filan. Bazen kız napıyosun diye ararım. Ay anne yolda gelirken şunu gördüm der alırım. 10 dk sonra görcek olsam da ararım. Her türlü ararım yani

Ben o yüzden anladım annenizi. Bekarken yaşadığınız paylaşımlar aynı evde olmadığınız için artık gerçekleşemeyecek o şekilde. Ve o da telefonla normal konuşmalar için bile hallediyor bu işi.

Evlat evlendirmek, anne için zor bir durum. Yuvadan uçtunuz, ve annenizin buna alışması gerek.. Bence hoş tutun annenizi

Son düzenleme:
cumartesiden pazartesine kadar nasıl konusmazsın allah askıan ya cıo müdürü falan mısın da cok cok cok meskulsun insan bi 5 dakka arar tamam

yazık annene valla kızı var ama yapayanlız kadın...

Ne alaka Limon cu ya
Insan her gun ne buluyor konusmak icin ?
Benim telim gunleeeeeeeeerce kapali durur
Whatsaptan iki uc gune bi yazarim
Mic mic Mic mic
Isim olmaz

Yeteeeeer.
Diyesim geldi.
Bu ne ya.

Bunların böyle olmasının tek sebebi anne olmaları.

Anne ya güya istediğini yapar. İstediğinde arar, rahatsız etme hakkına sahip.

Sürekli ilgi bekleyip tavır yapma hakkına sahip neden çünkü toplumun yarısından çoğu bu kafada kadınlarla dolu kocalarına geçmeyen isveleri cilveleri evlatlarına geçiyor.

Aman annem kırılacak üzülecek diye zamanında verilen tavizler de bunu doğuruyor.

Celallendim.

Yaa çok tatli anneniz <3 ama tabi sizide anliyorum bunalir insan bi yandan da annenizin kalbini kirmak istemiyosunuz. Bende telefon bagimlisiyim her gun ablami arayip 2-3 saat konusurum

Allah annelere ömür versin ,annesi olmayanlara bu yakındığınız konu çok üzücü gelir,ancak kaybettiğinizde anlarsınız bu yüzden hala hayattayken başkalarında olmayıp sızde olan annenın kıymetini bilin ,anne baba Allahın bizlere seçim yapmadan verdiği bir hediyesi bence ,eşinizi işinizi herşeyi seçebilirsiniz ama Allah bir tek aileyi size hediye ediyor bu hepsinden daha kıymetli

Sizinle benzer durumdayız aslında,benim de annem günde en az 45 kere arar babam da ayrı tabi,bu hafta neredeyse hergün görüştük bi tek bugün aramamistim aradı hastalanmis kızdı ,hiç aramıyosun diye,ama ben bu hafta bi ara dedim ki ona bana biraz rahat ver anne ya diye,sonra bugün ogleden sonra içim daraldı bi arayayim dedim yok ulaşamadım bi türlü kimseye bişey mi oldu korkusuyla çok panik yaptım,sonra sesini duymamla ağlamaya başladım,yokluğunu düşünmek bile istemiyorum

İlerdeki anne halim galiba o aramadan siz arayın ihm etmeyin annenenizi bast bende senin gibi sikiliyordum annem kırılıyordu sonra anladimki anadan gayri esaslı yar yok

Rahmetli annem de öyleydi, gerçi saatlere dikkat ederdi, günde bir iki defa olurdu aramaları. Şimdi en çok o aramalarını özlüyorum. Bence güzelce izah et annene mesela aradığında uyandığını belli et, mesela biz yemek yiyorum deyince kapatıp sonra konuşurduk.

Geçtiğimiz hafta sonu annemdeydim her hafta sonu gitmeye çalışırım. Laf arasında çok özlüyorum sen özlemiyo musun dedi roller farklı dedim sen anne ben evladım. Ben herşeyin farkındayım bi gün anne olunca bende onun gibi hissedeceğim. Umarım anlatabilmişimdir. Annenizle konuşun sakin sakin güzel bir şekilde kırmadan. Akşam belli bir saatten sonra ve cumartesi gecesi de telefonunuzu kapatın acil durumda eşinizden ulaşsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…