- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi kuskoysunlaryoluna
-
annen çok yalnız gibi geldi
Çokmu yanlız hissedio acaba ben evli değilim ve ablamda bende evlendikten sonra annem yanlız mi hissedicek sık sık bizede gelmz (annem o konuda fazla düşüncelidır hatta ben çağırmadan gelmez diye düşünüyorum ) arayamaz rahatsız etmek istemez falan yanlız hissedicek kendini acaba sizin annenizdemi aynı durumda ozluyodur belki bide evlensnzde annenzn gözünde hala cocuksnz merak ediodur bilemedm ama ben kizamazdim ve kıyamazdim sanırım uygun bi dille yuzyuze geldiğinzde konuşun ben arayim seni müsait oldukça eşim yanımda oluo rahat konuşamiorm falan diyin kırmadan tabi
derinden yskınlsşsmsmış kimseyle, ya da bişiyi unutmaya çalışıyo,kafa dağıtmaya çalışıyo, hayatında bir boşluk var ya da onu sizlere karışarak doldurmaya çalışıyor.Evde babam var,5 kardeşiz. Birimizi kapatır diğerini arar biz biteriz teyzemi arar o biter bize döner tekrar.
Bi sıkıntımız yok çok şükür,annem telefonda konuşmayı seviyo.
En sevmedigim sey telefonla konusmak ya. 5 dkyi gecince huzursuzlaniyorum ben. Bence dedigim gibi anneniz yalnizliktan kime saracagini sasirmis durumda...
Kıyamam yaEşim yanımda rahat konuşamıyorum desem kırılır işte. Yalnız olsa anlarım ama yalnız da değil,5 kardeşiz hepimize böyle. Abim ablam kardeşim hepimiz aynı durumdayız. Telefonda konusmayı seviyo.
Mesela evi misafir dolu olsun açar konuşur,mesguliyetle alakalı değil yani.
derinden yskınlsşsmsmış kimseyle, ya da bişiyi unutmaya çalışıyo,kafa dağıtmaya çalışıyo, hayatında bir boşluk var ya da onu sizlere karışarak doldurmaya çalışıyor.
yakın bir arkadaşı yok sanki,çünkü telefonda bir insanla ne kadar derinleşebilirsin ki
Kıyamam yaumarım birbirinizi kırmadan halledrsnz bu konuyu benm yengemde kızını ilk evledgnde sürekli arıyormuş kız en sonunda telefnunu kapatms 1 hafta hiç acmams farklı sehirdeler annesiyle snr annesini arams kaynanam sürekli ariodu anne ondn kapattm telefonu demiş sonra yengemde seyrek aramaya baslams öyle yapmayı deneyn istersnz
Ben olsam ablamla oturup bi care arardim buna. Olmaz boyle ya.
Ablalar daha uygun sozleri secerler. Annenizi kirmadan nasil izah ediceksiniz bu durumu bi dusunun.
Allah yardımcınız olsunÇok kırılır işte,herşeyi üstüne alınır ondan sonra. Ne bileyim başka yol da yok ne diyeceğimi şaşırdım.
Arkadaşım da aynı durumda o da sizi akrabanız gibi yapmış,ama annesi hala arıyıo:)
Konuştuk bi de şöyle bi problemimiz var. Biz bu durumu konuşurken annem hepimizin bildiğini anlarsa siz beni mi çekiştiriyosunuz der küser,o yüzden tek bi kişinin halletmesi lazım:)
ooo 5 dk konussa ben gunde 20 kere ararım,bakın telefonu az once kapattık 1 saat 12 dakika ve bu ilk raund:)
Gün içinde daha kaç kez konuşucaz daha.
Ah canım ya,o kadar ne konusuyorsunuzki evinde yanlizmi annen ,basini yiycek baska kimse yokmu evde? Hamile olsaydin radyasyon almak istemiyorum derdin tlf dokunmuyorum derdin
Aa bak aklima ne geldi,dr,a gittim bas agrisindan de , cok fazla pc,tlf kullanmamaliymisim desen cunku bunlar bile etkiliyor biliyosun bas agrilarini
Benimde ablam öyle artık kapatip şarj bitri diyorum.Merhaba cok eski mesajınız benim karsıma cıkınca ilgimi cekti cünkü bende sizin yasadıgınız durumun aynısı yasıyorum benimde tam tersi babam anlattıklarınızın aynısı merak ettim bu konuyu halledebildiniz mİ ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?