Sürekli telefonda konuşmak isteyen annem

Annemde olsa terslerdim abartmış annen
Annenin bir psikolojik rahatsızlığı olmadığına eminmisin? Bunlar Anormal hareket

Evlimisiniz sizde
bu durumu saglıklı gormuyorum gece gezerken internette bu konu karsıma cıkınca yorum yapmak istedim bende aynı sorunu yasadıgım icin , Saglıklı bir durum olarak gormuyorum bu sürekli ısrarlı aramayı ama nasıl kırmadan halledebilirim bilmiyorum her musait zamanlarımda o aramdan once arıyorum hal hatrını soruyorum ama yine yemek saati gec vakit esimin oldugu misafirlerimin oldugu vakitte tekrar arıyor , eşimin oldugu vakitlerde hemen telefonu sessize alıyorum kaldırıyorum gormesin diye cunkü babamı yanlıs farklı bir duruma sokmak istemiyorum , yine onu dusunuyorum aslında cünkü evli bir insanın surekli sanki baska bir isi yokmus gibi karsı tarafın araması normal degil

Annemde olsa terslerdim abartmış annen
Annenin bir psikolojik rahatsızlığı olmadığına eminmisin? Bunlar Anormal hareket
Evet normal degil , bende aynı problemi yasıyorum ,bende dediğiniz gibi durumu izah ettim terlediğim zamanlar oldu kusup trip atıp , bir kac gün aramayı kesip sonra yine birsey olmamıs gibi devam :)
Saglıklı bir durum olarak gormuyorum bende

O kadar haklısın ki.
Bı dönem telefonum arızalı mi desen ?hoparlörü patladı filan

Benim telefonun hoparlörü zarar görmüştü mesela.destekli bı bahane yani

Ramazan da misafir nasıl oluyor....Corona var

Daha fazla beklemenizi önermiyorum.
Her telefon açılışında daha bir dolar insan, sonunda kendinizi ciyak ciyak annenize bağırırken bulabilirsiniz.

Belirli bir telefon numarası aradığında telefon
sessize alınabiliyor. Diğer numaralar aradığında normal çalıyor, bir araştırın.

Akşam şu saatten sonra telefonları açmıyoruz günde 1 kere bakacağım diyin. İsterse 100 kere arasın sessize otomatik düşer.

Bende surekli annemle konusuyorum gunde 5_6 kez kameradan ariyorum napiyorsunuz bende yemek yapiyorum iyi misiniz vs kapatiyorum. Tek cocugum sanki haber alamazsam bisey olacak gibi hissediyorum. Annem bizden erken uyaniyor belki arar uyuyor oluruz diye haftasonlari telefonu sessize aliyorum biliyor mesela anne sessize aldim uyanmamak icon diyorum. Telefonu sessize almak cok isim.var demek surekli care olabiliyor ama mesela annem beni 1 gun aramasa bende hissederim merak ederim sizi cok yordugu icin bu hissi de almis sizden. Babaniz hayattaysa bi konusun belki uyarir

Ben de tongaya düştüm konu çok eski cevap verirse şok olacağım.

Konu sahibi Cevap vermez, veremez!!
Konuyu hortlatmadan önce zahmet edip bir de konu sahibinin forumda en son giriş tarihine baksaydınız, cevabınızı alıp alamayacağınızı anlardınız

Konu sahibi Cevap vermez, veremez!!
Konuyu hortlatmadan önce zahmet edip bir de konu sahibinin forumda en son giriş tarihine baksaydınız, cevabınızı alıp alamayacağınızı anlardınız
Konu sahibi için değil bu konuya aynı dertten muzdarip olup yazan başka bı arkadaş için yazdık cevaplastik.sen tasalanma sana noluyorda paralar gibi konuşuyorsun ne haddine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…