Sürekli telefonda konuşmak isteyen annem

Anneniz cok yalniz, kendisine mesgale bulmasi lazim. Boyle olacak is degil bence. Ha aramasin utansin diyorsaniz israrla aradigi bi zaman napiyorsunuz diye sorarsa sevisiyoruz anne ne var diyin, oralar nasil diyecek degil herhalde :)

Bİzde öyle hergun konuşuruz mutlaka, aramazsak o arar bir kere oda , 1.2 gun aramasak kizar niye aramiyosunuz diye,sanirim anne ler hep ayni,ama bizimkisi 5 dk en fazla uzatmaz

Herkesin düşüncesi farklı tabi,ben konuşmaktan mutlu oluyorum tabi bazen bunalıyorum ama ne yapayım insan gün içinde sesini duymak istiyo merak ediyo. Ben 23 yaşındayım annem 58,beni de bunaltıyo bazen dediğiniz gibi eski günler şunlar bunlar,ama ne yapalım.

Anneniz cok yalniz, kendisine mesgale bulmasi lazim. Boyle olacak is degil bence. Ha aramasin utansin diyorsaniz israrla aradigi bi zaman napiyorsunuz diye sorarsa sevisiyoruz anne ne var diyin, oralar nasil diyecek degil herhalde :)

:)) müsait değildim anne dedim,anlamadı:) bende daha ilerisini anlatacak kelime yok:)

Bİzde öyle hergun konuşuruz mutlaka, aramazsak o arar bir kere oda , 1.2 gun aramasak kizar niye aramiyosunuz diye,sanirim anne ler hep ayni,ama bizimkisi 5 dk en fazla uzatmaz

ooo 5 dk konussa ben gunde 20 kere ararım,bakın telefonu az once kapattık 1 saat 12 dakika ve bu ilk raund:)
Gün içinde daha kaç kez konuşucaz daha.

Aman niye anlasin ki :) bana musait degildim dese birisi herhalde tuvaletteydi derim, resmen tuvaletten cikmadigim icin :) siz bi gun acik acik diyin tepkisi ne olur merak ettim:) utanir mi acaba

En sevmedigim sey telefonla konusmak ya. 5 dkyi gecince huzursuzlaniyorum ben. Bence dedigim gibi anneniz yalnizliktan kime saracagini sasirmis durumda...

Ne alaka Limon cu ya
Insan her gun ne buluyor konusmak icin ?
Benim telim gunleeeeeeeeerce kapali durur
Whatsaptan iki uc gune bi yazarim
Mic mic Mic mic
Isim olmaz

İnan hergün konuşurum yeter ki hoş olsun üzülmesin bazen kulağım alev alacak gibioluyo,ama saat kavramı yok işte,bi de ısrarcılığı çok kötü.

ooo 5 dk konussa ben gunde 20 kere ararım,bakın telefonu az once kapattık 1 saat 12 dakika ve bu ilk raund:)
Gün içinde daha kaç kez konuşucaz daha.

Acaba şey mi yapsanız, uyumadan önce "anne yattım ben iyi geceler" diye bir mesaj atsanız. Gece aramaz böylelikle. Ya da müsait olmayacağınız zamanlar "anne dışarı çıktık, şunu yapıyoruz vs." gibi mesajlar atsanız. Böylece hem aradığında ulaşamayınca merak etmez hem de durmadan aramaz. Çabuk kırılıyor, anlamıyor dediğiniz için böyle bir şey geldi aklıma.

Celallenmeyin:) insan bunalıyo bazen,söylesem kızacak tamam kızım tamam falan diyecek.
İki ucu pis değnek yani.

Yaptım bunu da,birkaç saat mesaj atmazsam niye atmadın diye arıyo bu sefer:)

İnan hergün konuşurum yeter ki hoş olsun üzülmesin bazen kulağım alev alacak gibioluyo,ama saat kavramı yok işte,bi de ısrarcılığı çok kötü.

Ya her seyi gectim o radyasyon o kadar zararli ki .benim bir tanidigim anne kiz var her gun mutemadiyen saatlerce telefonda konusurdu
Kiz kac zaman hastanede yatti
Fazla telle konusmaktan beyni hasar gormus
Bu saka falan Degil ha gercek
Hastaligin adini unuttum

Herkesin derdi başka işte,çok konuşmakla sürekli konuşmak arasında kalıın bi çizgi var o önemli işte:)

Ona firsat vermedeb siz arayin biksin sizden biraz bi rahat birakmadin vik vik vik vik ne arayip duruon kizim lafini duyana kadar hem mutlu olur hemde biraz sklır :))))

Günde 4 saat rekorla bunu da yaptım,asla kapatmaz telefonu. Babam der bazen kapatın diye babama kızar bu sefer:)
Zaten hep ben arıyorum o ararsa mesgule atıp donuyorum dakıkaları bıtmesın dıye,ama değişen bi şey yok:)

Gün içinde aynı dediğiniz diyaloglarla konuşuyoruz,televizyonda izlediğimiz şeylerin kritiğini yapıyoruz falan:)
Ama zaman kavramı olmaması kötü işte,şikayetim bu. Yoksa devamlı iletişim halinde olmak iyi bi şey.

annen çok yalnız gibi geldi

Tabi zarar veriyo insana,bazen kulağım çok ısınıyo anne sana da oldu mu diyorum. Off evet başıma ağrı girdi diyo,ama kapatmıyo,ben de kırılmasın diye kapatamıyorum. Kulak değiştire değiştire konuşuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…