- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Sende her seferinde onun telefonunu kurcala.
Bir daha elinizden çekip aldığında 'telefonumun karıştırılmasından hoşlanmıyorum' diyebilirsiniz. Bunun kırmakla ilgisi yok. varsa da hakediyor.
Böyle insanla uğraşcağıma şifreyi ikidebir girmekle uğraşırım daha iyi. Benim eşim telefonumu bu kadar rahat karıştıramaz bu ne hadsizlik..
SevgiliCeylinimdeceylinim ,
El yazın çok güzelmiş mektup havasına soktun beni
Fotoğraflar filan neyse de mesajlara baktığı zaman ben de onun size yaptığı gibi elinden çeker alırdım heralde telefonu
'Nasılsa benden gizlin mi var ayy' muhabbetini ettiğindeyse olsun ben sevmiyorum böyle bakılmasını hem fazla merak iyi değil ver bakıyim derdim
Bu ne hadsizlik ya.
Telefonun fotoğraf dosyasına şifre şart. Şifreyi sorarsa zaten bakılmasın diye koydum özel fotoğraflarım var dersin.
Demi çok hoş :))
Acikcasi çok kibar olduğumu söyleyemem arada ki samimiyetle inanip -Benden çok senin elinde telefon - dediğim oluyor ama o da samimiyetle inanip gülüyor sadece :)
Sanırım telefonunuzu çok seviyor.Güzel bir modelse onda takılmak hoşuna gidiyordur benimde fotoğraflarıma çok bakmak telefonumu kurcalamak isterler ben özelim veremem derim.Bazen net olmakta fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?