Sürekli telefonumu karistiranlar.

Benimde böyle bi arkadaşım var. Tabi şuan alıp karıştıramıyor. Eskiden ses edemezdim bozulacak diye. Çat diye alırdı elimden fotoğraflara girerdi, sevgilimle mesajlasmalarımızı bile okurdu. En son vermedim isteyince. Zorla alacak hali yok ya. Özelimiz o bizim. İsterlerse kırılsınlar. Kimseyle paylaşmak zorunda değiliz.

fazla samimiyeti bu yüzden sevmiyorum işte.karşınızdaki nerde durcağını bilmiyo sizde ses çıkaramıyosunuz kırmamak için.ben olsam şifre koyardım önce.kurcalamaya kalkıştığında lütfen hoşlanmıyorum falan derdim.ciddiyetimi anlayıp vazgeçtiğinde kaldırırım şifreyi.hiç hoşlanmam telefonumun kurcalanmasından.o yüzden sürekli şifrelidir benim.

Abi ben el yazısı körüyüm ya. Yarım saatte okudum bildiğin.
Yani bahsi geçen hatun, hani sadece mesajlara fotoğraflara falan bakması değil de, komple karakter olark bana biraz laubali geldi. Genel olarak bu tipte bi insanla "fotoğraf mesafesi" koymaya uğraşmaktansa komple mesafeli olmayı yeğlerdim.

Aman kırılmasın, aman yanlış anlamasın diye diye bu hale geliyoruz işte...

Ceylinim sen bu hatuna çok yüz vermişsin canım. Mesele gizli saklı meselesi değil, telefonun senin özelindir. Net bir şekilde söyle rahatsızlığını.

sen çok iyi niyetli ve sabırlı bi kızsın ceylin, keşke senin gibi olabilsem, ben olsam 10 kere kavga edip küsmüştüm : )) net bi şekilde söyle bence, ya da kardeşine falan tembihle ya ne kurcalıyosun ablamın telefonunu senin telefonun yok mu falan desin

Bundan daha beteri mesajlastiginiz bazi sersemlerin o mesajlari kocislerinin okumasina izin vermesidir.
Lan ne gerizekali kadinlarsiniz siz. Bir seyi de kocisiniz duymadan yapin. Bi p.ku da kosiniz bilmesin. Biraz da ozeliniz olsun. Nedir bu kocisizm?

Yazı tipinden ötürü tamamını okuyamadım; ama genel itibariyle anladım konuyu. Ben de çok sinir oluyor bu duruma. Genelde kimseye dokundurmuyorum telefonumu zaten. Bence net bir mesafe koymaya çalış. Telefonun senin özelin, herkes istediği gibi el atamamalı.

Ne münasebet? Benim telefonuma benden başka kimse dokunamaz, bu annem de olsa babam da olsa kardeşim de olsa böyledir.

Benim daha yeni yegenim oldu
Onun fotografini duvar kagidi yaptim telefonuma
Yegenimi soranlara sadece onu gosteriyordum galeriyi açmadan

Gecen yine biri sordu
Bende yine sadece ekrandakini gösterdim
Baktim telefon hala kizin elinde
Galeriye girmiş diğer fotoğraflara bakiyor

Ben de aldigim ceyizlerin fotograflarini cekmistim kardeşime göndermek için

Kiz hepsine bakmis, bir de soruyor bunlar neee

Aldim elinden telefonu
Bebegin başka fotografi yok dedim

İnsanların bu tavirlari çok sinir bozucu

Böyle tiplere şifre koymakta çözüm değil telefonu alıp '' şifren neeeeyyy? '' demeleri yok mu sıkıverrceksin gırtlağını :D

Canım bence senden yüz buluyor. Böylesini şakayla falan uyarmak olmaz. Benden özelin mi var derse de "evet var benim eşimin uygunsuz resimleri/mesajları vs. olmaz mı telefonumda aaa" de bak bakalım bir daha yelteniyor mu?

cep telefonlarının insanların özeli olduğunu düşünüyorum.

açık açık söylemelisin bence. bişey gösterirken de senin elindeyken bakmalı.

Merhaba hanımlar .
Sıkıntım sürekli telefonumu karistiran kuzenimin esi. ( Çok yakiniz haftada 2-3 kere gorusuyoruz garanti ve kuzenimin esi olmasinin yaninda akrabamizda)
Aslında büyük bir dert değil gibi görünebilir ama oldukça sinir bozucu bir durum.
Şöyle ki bu huy çoğu kişide var zaten telefonda bir fotoğrafa bakmasi için uzatiyorum elimden alip hepsine bakma ihtiyacı hissediyor çoğu ..
Bu durum beni sinir ediyor ve özellikle kuzenimin esinde fazlasıyla var.
Ayşe diyelim bu arkadaşa .
Ayseyle yakin arkadas bile sayilabiliriz ama bu özelliğinden nefret eder hale geldim.
Mesela dun yasanan olay şöyle, ben telefonda arkadasimla mesajlasiyorum Ayşe annem yengemler falan muhabbet ediyor. Ben önce ki gün yegenimin bir parkta fotoğraflarini cekip yengeme gondermistim whatsappdan Ayşede bi bakiyim fotoğraflara dedi . Arkadasimla konuşuyorum sonra bak dedim "Yok ver bakicam arkadasinda sonra yazsin zaten hep konusuyorsunuz " diye çekti aldi elimden zorla.
Neyse ses etmedim bu basladi bakmaya fotoğraflara zaten toplam 5-6 fotoğraf anca cekmisimdir . Arkadasim oradan mesaj atiyor doink doink sesi geliyor ver hadi diyorum dur suna da bakiyim dur bekle diye rahat 10 dk bakti .
Ver diyorum anlamiyor .
Zaten bütün fotoğrafları daha önce görmüştür her seferinde defalarca bakiyor. Hayir ne anliyor bilmiyorum. Başka zaman olsa bir şey demem ama orada bir şey konuşuyoruz.
Sinir oldum hakikaten. Oradan cikmis whatsappa girmiş kişi profillerine bakiyor kim ne fotoğraf koymuş diye.
Zaten çoğunu tanimiyor...
Sürekli boyle bu arkadaş.
Sirf bu yüzden telefonda ki fotoğrafları bilgisayara atiyorum.
O gelince telefonu saklar hale geldim artik :)
Ver demekten anlamiyor
"Dur ay şunlara bi bakiyim benden gizlin mi var sanki " Cevap bu her zaman .
Siz söyleyin nasil bir yol izlemeliyim.
Telefona şifre koymayi sevmiyorum her dakika şifre gir falan.
Fotograflari pcye atiyorum whatsapp profillerine bakiyor. Mesajlara giriyor müziklere bakiyor teker teker :)
Müzikleri bile sildim teker teker whatsapp profillerini inceliyor durumlarima bakiyor.
Kirmak istemiyorum ama sinir oluyorum hakikaten.
Bende onu yildirmaya calisiyim dedim ama fotoğraflara baktim yeter dahasini yapamadim elin telefonu yani utandim.
Fikir verin lütfen..

kuzum alıntıladım kusura bakma yazı stilin okunmuyor ve rengin çok soluk acil değişmelisin :KK70:

karıştırma de bence direk kırmak istemiyorsan şöyle de
kız hepsine baktın ver özel diye birşey var de gülerek
sonra ciddileş bence

Demi çok hoş :))
Acikcasi çok kibar olduğumu söyleyemem arada ki samimiyetle inanip -Benden çok senin elinde telefon - dediğim oluyor ama o da samimiyetle inanip gülüyor sadece :)
sevgili ceylinim yazı göze hoş görünüyor ama hem rengi nedeniyle hem el yazısı olması sebebi ile okurken zorlanıyorum, konuya konsantre olamıyorum. bu da benden bir görüş olsun ;) konuya gelince de benim de en nefret ettiğim şeydir telefonumun kurcalanması. bunu herkes de böyle bilir. telefonum şifreli. gerektiğinde ben alıp şifreyi girip geri veririm. bakacakları neyse bakarlar verirler. sert çıkmalısın.

ah ceylinim ah
başına ne geldiyse hep hatırnazlığından gelmedi mi canım
toplulukta laf çarp "kimi insanlar vardır başkasının tel.ini alıp 40 saat karıştırır
ifrit oluyorum böylesine" gibi
artık susma yaw :)

Back
X