- Konu Sahibi lilith2013
-
hahhaa bu kafalar nereye çalışıyor böyleeOpppsss!!!
Bence gösterip v...
Konuyu açıp kaçtığın gibi
terbiyesizliğin lüzumu yok..ukalalık etme,git kumda oyna..kendine başka eğlence bul ,kaybol..Opppsss!!!
Bence gösterip v...
Konuyu açıp kaçtığın gibi
hemen ciddiyete mi giriyorsunuz kipeşimden koşan ,ağzımdan olumlu bir laf duymak için gözümün içine bakan erkekler tam ben onlarla ciddi düşünmeye,yüzümü dönmeye başlarken bırakıp kaçıyor..yaşım oldu 32 ve ben gerçekten ortalamanın üzerinde güzel bir kadınım..çevremdeki herkes böyle söylüyor..oturup kalkmayı bilirim ağır başlı da bulunurum çevremde..ağlamak geliyor içimden..
Valla bende de aynı sorun oluyor bögürtlen hanım. Mesela hayır dediklerim yakamdan düşmez, tamam dediklerim kaçacak yer arar. İlla süründürmem gerekiyor herhalde, anlamadım ben bu adamları he.Hep "hayranı olduğun" adamlar buluyorsun, ondandır.
Her şeyiyle değil de, birazıyla hayranı olduğun bi adam bul, raad et. Kesin bilgi.
son görüştüğüm kişi,doğrudan birbirimize uygunsak evlenmek istiyorum dedi.evliliğin konusunu açan ben değildim..inanılmaz ilgiliydi.baştan bu tavırla yaklaşan adam birden eski sevgilimle ayrılma nedenim 2 yıl boyunca onunla evlenmemem dedi..ve onu unutamıyorum diyerek beni noktalamaya zorladı..hemen ciddiyete mi giriyorsunuz ki
mesela bir süre kendinize saklasanız evlenme niyetinde olduğunuzu
iyice tanıyıp sonra biraz bahsetseniz??
haydaaason görüştüğüm kişi,doğrudan birbirimize uygunsak evlenmek istiyorum dedi.evliliğin konusunu açan ben değildim..inanılmaz ilgiliydi.baştan bu tavırla yaklaşan adam birden eski sevgilimle ayrılma nedenim 2 yıl boyunca onunla evlenmemem dedi..ve onu unutamıyorum diyerek beni noktalamaya zorladı..
İşte biraz "uç"larda tipler denk geliyor bence sana da.Valla bende de aynı sorun oluyor bögürtlen hanım. Mesela hayır dediklerim yakamdan düşmez, tamam dediklerim kaçacak yer arar. İlla süründürmem gerekiyor herhalde, anlamadım ben bu adamları he.
böyle birşey yok catty,tamamen bahaneydi..ama ben ilk görüşmelerdeki asi tavrımı bir kenara bırakıp pelte kıvamına geliyorum zamanla..sebebi bu mu acaba ki?haydaaa
iyi de sende hata yok ki
adam densizmiş
unutamıyorsan niye başladın be adam yani cıkcık...
fazla yumuşak,fazla anlayışlı oluyorum bu sefer...sebep bu mu acaba?İşte biraz "uç"larda tipler denk geliyor bence sana da.
Yani hayır denilip de yakadan düşmeyen tip, uç bi tiptir. Normal olanın reddedilince 1-2 deneyip uzaklaşması beklenir çünkü.
Senin hoşlandıkların da veya kabul ettiklerin de zıt yönde uç tipler, bu sefer de onlar seni biraz tanıyınca kendine uygun bulmuyor muhtemelen. "Tamam" demek bi nebze gardını düşürmek oluyor çünkü, seni biraz daha iyi görebiliyor karşıdaki.
Öyle "ben reddedersem yakamdan düşülmüyor ama kabul edersem kaçılıyor" deyince uzaktan iş garip görünüyor ama altında olan biten bariz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?