sürekli terkediliyorum,neden böyle?

son görüştüğüm kişi,doğrudan birbirimize uygunsak evlenmek istiyorum dedi.evliliğin konusunu açan ben değildim..inanılmaz ilgiliydi.baştan bu tavırla yaklaşan adam birden eski sevgilimle ayrılma nedenim 2 yıl boyunca onunla evlenmemem dedi..ve onu unutamıyorum diyerek beni noktalamaya zorladı..
Ama kardeş, bence burada adamın sonradan ne çıkacağı barizmiş mesela. Yani başlar başlamaz "uygunsak evlenelim" diyen adamda vardır bi ponçiklik. Eski sevgiliyi unutmak için edinilen ve hemen ciddiyete bindirilen yeni sevgililerin nüfusu hiç de az değil. Öngörmek lazım böyle şeyleri.

böyle birşey yok catty,tamamen bahaneydi..ama ben ilk görüşmelerdeki asi tavrımı bir kenara bırakıp pelte kıvamına geliyorum zamanla..sebebi bu mu acaba ki?
bence ilk bikaç ay
hem övüp hem de tınlamamak lazım
yani sen mükemmelsin şöylesin böylesin deyip adamı havalara uçurup buluşmalarda
telefonla arayıp sormamak filan
yani biraz dengesizce evet ama açıkçası çok pohpohlanmayı seviyorlar
ama çok yüz de vermemek lazım işte öyle gibi...
bilemedim ama ....bence pelte kıvamına geliyorum demişsin ya hep bir mesafe olsun ki merak etsin belki odur sebebi evet...
ama taktikli de olmuyor ki...insan kendisi olmalı hep..

fazla yumuşak,fazla anlayışlı oluyorum bu sefer...sebep bu mu acaba?
Hayır. Normalde "fazla anlayışlı olmak" tek başına bir sebep olmaz. Bence sendeki sorun "başlamadan önceki" halinle "başladıktan sonraki" halinin arasında çok fark olması. Adam senin başlamadan önceki halinden etkilenip geliyor ama seni tanıdıkça sonradan hoşlanmıyor gibi yani. Bunu genel için yazdım, son sevgilinle olan farklı imiş ama.

şöyle ben bu adamı bir gezi forumunda tanıdım..aslında 2 yıllık bir tanışıklık bu..gezi üzerine muhabbetler dönerdi ve reelde de böyle turlar düzenliyor..hatta ilk konuşma da benim turuna katılma isteğimle başladı.katıldım da .ama o zaman kesinlikle böyle bir durum yoktu.zamanla zamanla derken konu ilişkilere geldi.neden evlilik için geç kalınmış olduğuna dair dertleşmeye başladık..kendi de 38 yaşında bu arada..arkadaşça konuştuk bir süre ve baba olmak için geç kaldığını,artık aile kurma ümidini yitirdiğini söylüyordu..sonradan nedense rotayı bana çevirdi..ortak zevklerimizin olduğunu,güzel bulduğunu,zamanla uygunsak evlenmek istediğini söyledi.çok sıcak,çok meraklı ve ilgiliydi...sonra facebooktan ekledi..bir profil resmime yorum yaptı ve ben de ailemden biri görür diye sildim..çünkü açıklayamazdım kim olduğunu..ciddiye binmeden görünür olmasını istemedim..buna alındı..aile baskısı olan biriyle rahatça görüşülmez falan dedi..neyse gönlünü almaya çalıştım,özür diledim..ama garipleşti bu sefer de ..kendini naza çekmeye başladı..anın tadı çıkarılmalıymış,kız arkadaşından evlilik te evlilik diye başının etini yediği için ayrılmışmış ama şimdi de onu unutamıyormuş..böyle diyince ben de sana mutluluklar dilerim dedim..arkasından beni engellemiş ..tey allam..

bence kısmet değilmiş ama iyiki de olmamış
neden sürekli terkediliyorum demeyin
cidden bu adam bir garipmiş
hayırlı olan kişi gelir dilerim bir an evvel karşınıza:)

İşte biraz "uç"larda tipler denk geliyor bence sana da.
Yani hayır denilip de yakadan düşmeyen tip, uç bi tiptir. Normal olanın reddedilince 1-2 deneyip uzaklaşması beklenir çünkü.
Senin hoşlandıkların da veya kabul ettiklerin de zıt yönde uç tipler, bu sefer de onlar seni biraz tanıyınca kendine uygun bulmuyor muhtemelen. "Tamam" demek bi nebze gardını düşürmek oluyor çünkü, seni biraz daha iyi görebiliyor karşıdaki.
Öyle "ben reddedersem yakamdan düşülmüyor ama kabul edersem kaçılıyor" deyince uzaktan iş garip görünüyor ama altında olan biten bariz bence.
Hayır yani bir randevu koparana kadar kırk takla atıp sonra da randevuya bile gelmeden kaçmaları da acayip, daha ne gördün de kaçıyorsun be adam!
Ayrıca yani evlilik falan da istemiyorum, işin açığı kimseden de aşık olacak kadar hoşlanmıyorum. Sadece iki çift laf edelim diye kabul ediyorum bazılarını.
Hayır ben alışmışım yalnızlığıma, gelip de alışkanlıklarımı bozmaları beni deli ediyor böğürtlenciğim. Çok hevesli olduğumdan değil yani...

Genel bir sorun kızların başta çok ulaşılmaz davranmaları...

Yani aslında bir an evvel iş ciddiye binsin istemelerine rağmen istemiyormuş gibi yapmaları ve bunu karşı tarafın anlamadığını sanmaları.

Ben kadın halimle dayanamıyorum, adamlar ne yapsın.

Bu şekilde hem kendilerini koruduklarını hem de erkeği daha da çok etkilediklerini zannediyorlar.

Oysa karşı tarafta da iş inada biniyor, amaç sadece kadının gardını düşürmek haline geliyor.

Kadını ilgiye boğarak, onu arayıp sorarak, sabah akşam mesaj atarak tüm hünerlerini sergiliyor adam.

Kadın da sonsuza dek numara yapamayacağına göre bir yerde yelkenler suya iniyor...

Erkek de amacına ulaşmış oluyor, ilgi ve başlayamayan ilişki son buluyor.

Başlarda her şeyin rüya gibi olup aniden son bulduğu haller böyle cereyan ediyor.

Bunun tek çaresi olduğun gibi davranmak...

Mesela evlilik delisi bir kız ya da tek beklentisi cinsellik olan bir adam...

Herkes içinden geldiği gibi davransa kimin ne aradığı belli olur, mutsuz sonlar yaşanmaz... :KK14:

Bence de oldugun gibi olmalisin. Olmuyorsa da hayirlisi degilmis demelisin. Kismetinde varsaolur zaten. Bu son adamla da bence iyi ki olmamis cunku adamin niyeti evlenmek degilmis sadece biriyle biraz vakit gecirmek istemis.

Yani aslında bir an evvel iş ciddiye binsin istemelerine rağmen istemiyormuş gibi yapmaları ve bunu karşı tarafın anlamadığını sanmaları.

Bu şekilde hem kendilerini koruduklarını hem de erkeği daha da çok etkilediklerini zannediyorlar.

Oysa karşı tarafta da iş inada biniyor, amaç sadece kadının gardını düşürmek haline geliyor.

Kadını ilgiye boğarak, onu arayıp sorarak, sabah akşam mesaj atarak tüm hünerlerini sergiliyor adam.

Kadın da sonsuza dek numara yapamayacağına göre bir yerde yelkenler suya iniyor...

Başlarda her şeyin rüya gibi olup aniden son bulduğu haller böyle cereyan ediyor.

Herkes içinden geldiği gibi davransa kimin ne aradığı belli olur, mutsuz sonlar yaşanmaz... :KK14:

aslında kelimesi kelimesine haklısın..ama bende durum böyle ilerlemedi..yani gerçekten ben bu adama karşı soğuktum..olsa da olur olmasa da diyordum..hatta bir ara beni aramamasını istedim..güvenemiyordum..güvenimi kazanmak için ,tavlamak için kırk takla atan kendisiydi..hatta evlilikten bahsettiğinde dengesizce geldi bu adam ama emin ol ciddiydi bu konuda ..ailevi sırlarını bile açmaya başlamıştı hani..ama benim gönlüm başkasındaydı..aslına bakarsan hala öyle..ama ona da yönelmek istedim,düzgün biriyse neden olmasın dedim..facebook adresine yaptığı yorumu da sevdiğim görmesin diye sildim..zaten bir süre önce sevdiğimi unutamadığıma dair bir söz paylaşmıştım..ancak o zaman görüşme aşamasındaydık,yine de bunu çok sorun etmişti..sorun bu adama deli divane olmam değil,neden beni terkettiği..

yani aslında asabi bir insan olmama rağmen doğamın tam aksine fazla uysal ve yumuşak davranıyorum..bu da yapaylık veriyordur.sanıyorum..böyle davranmamın sebebi de asi imajı uyandırmamak sözde peh....

Hayır yani bir randevu koparana kadar kırk takla atıp sonra da randevuya bile gelmeden kaçmaları da acayip, daha ne gördün de kaçıyorsun be adam!
Ayrıca yani evlilik falan da istemiyorum, işin açığı kimseden de aşık olacak kadar hoşlanmıyorum. Sadece iki çift laf edelim diye kabul ediyorum bazılarını.
Hayır ben alışmışım yalnızlığıma, gelip de alışkanlıklarımı bozmaları beni deli ediyor böğürtlenciğim. Çok hevesli olduğumdan değil yani...
Ehehe, alışkanlık bozma kısmına +rep
Bence o tarzda bi itlik yapan adama kaçtı gözüyle bakmamak lazım. İnsanın okuyunca "sırf ego tatmini için de yapılmaz ki böyle vay it!" diyesi geliyor ya hani, istatistik olarak bunların sayıları fazla değil. Bende bi ponçiklik vardır belki bilemiyorum, ama ben bugüne kadar beni terk eden adama da, aldatan adama da "o da insan" gözüyle baktım hep. Tamam eşek gibi acı çektim zırladım falan ama, olaya uzaydan bakınca bi denişik oluyo, rahatlıyo insan. Yani o da mutluluğun, egonun peşinde napcan kardeş gözüyle.

Ehehe, alışkanlık bozma kısmına +rep
Bence o tarzda bi itlik yapan adama kaçtı gözüyle bakmamak lazım. İnsanın okuyunca "sırf ego tatmini için de yapılmaz ki böyle vay it!" diyesi geliyor ya hani, istatistik olarak bunların sayıları fazla değil. Bende bi ponçiklik vardır belki bilemiyorum, ama ben bugüne kadar beni terk eden adama da, aldatan adama da "o da insan" gözüyle baktım hep. Tamam eşek gibi acı çektim zırladım falan ama, olaya uzaydan bakınca bi denişik oluyo, rahatlıyo insan. Yani o da mutluluğun, egonun peşinde napcan kardeş gözüyle.
Yok valla insan olamaz onlar böğürtlenciğim. Beni üzen eşektir, hayvandır diyorum ben, kinciyimdir, bencilimdir, anamın tek kızıyımdır, evin de prensesiyimdir diye uzar gider bu.
Şaka bir yana da üzülmüşsem asla kendimi bırakıp da diğer kişinin açısından bakamam olaya ben hiç. Kendi cephemden çıkamam, diğer aklıma bile gelmez. Gelmemesi de normal çünkü genelde canı sıkılan ben oluyorum, e yapmış şerefsizliğini, zaten insan olsa duyguları olsa yapmaz o itliği. E yani neticesinde yine üzülmeyecek bu herif bana, o halde neden onu düşüneyim de kıymetli vaktimi harcayayım ki? Ben hiç melek olmadım olamayacağım da kin damarlarımda volta atıyor, fokur fokur kaynıyor resmen ya.
Ben alışmışım durağan, heyecansız, yalnız halime, tek başıma takılmaya., kendimi sinemaya götürmeye falan gelip sinsice yaklaşıp da düzenimi neden bozuyorlar ki? Beklenti içine girdiğimden de değil, ama beni istenmeyen kefesine koymaları deli ediyor.

peşimden koşan ,ağzımdan olumlu bir laf duymak için gözümün içine bakan erkekler tam ben onlarla ciddi düşünmeye,yüzümü dönmeye başlarken bırakıp kaçıyor..yaşım oldu 32 ve ben gerçekten ortalamanın üzerinde güzel bir kadınım..çevremdeki herkes böyle söylüyor..oturup kalkmayı bilirim ağır başlı da bulunurum çevremde..ağlamak geliyor içimden..
Ben de şu yaşıma geldim daha çevresi tarafından çirkin bulunan, amma da lay lay lom bir kızsın, ne biçim de hareketlerin var, bi oturmasını kalkmasını öğren deneni görmedim.

Ben de şu yaşıma geldim daha çevresi tarafından çirkin bulunan, amma da lay lay lom bir kızsın, ne biçim de hareketlerin var, bi oturmasını kalkmasını öğren deneni görmedim.
çürükler mi kaldı dersin? yada bizde var bir yamukluk bilemedim..

çürükler mi kaldı dersin? yada bizde var bir yamukluk bilemedim..
Güzelliğe, anlayışa, eğitime falan bakmıyor; tamamen kısmet-şans ötesi yok bence...
Bir arkadaş var mesela, evlenmek istiyor, uzun boylu, doğulu, evi-arabası da var. Nasıl da iyi ve neşeli bir adam anlatamam, herkes deli gibi seviyor, sınıfa girince öğrenciler alkışlıyor...Adam 40'ına dayandı hala evlenemedi. Neden? Nedeni yok, kısmet değilmiş o kadar.

Güzelliğe, anlayışa, eğitime falan bakmıyor; tamamen kısmet-şans ötesi yok bence...
Bir arkadaş var mesela, evlenmek istiyor, uzun boylu, doğulu, evi-arabası da var. Nasıl da iyi ve neşeli bir adam anlatamam, herkes deli gibi seviyor, sınıfa girince öğrenciler alkışlıyor...Adam 40'ına dayandı hala evlenemedi. Neden? Nedeni yok, kısmet değilmiş o kadar.
öyle...

Back
X