Sürekli yoğurt yiyorum !

yogurt yiyorsan ne güzel..ben spora giderken hoca demisti günde 3 bardak yogurt ye diye..kaslar icin faydali..

arti bir yerde okumustum yogurt yag yakiminda iyiymis...hem yogurdun ne zarari olacak keske bende yiyebilsem

Benim yediğim bildiğimiz tam yağlı yoğurtlar. Yağsız yoğurt da bulmak sorun yaratıyor. Acaba zayıflamaktan çok kilo yapar mı ? :26:

Diyetisyenler her öğünde süt ve süt ürünlerini öneriyorlar.
Yani sabah peynirsiz öğle ve akşam yoğurtsuz olmamalı diyorlar.
Bende aşırı derecede yoğurt delisiyim.
Sofraya bakarım yoğurt varmı öyle otururum.
Eğer yoğurtla yiyeceğim yemek yapmamışsam veya annem yapmamışsa ayran yaparım
Süt baş vazgeçilmezim onu hiç demiyorum bile.
Sütün her türlü ürününe varım
Hastalık felan değil aksine, hem gereksiz yağları vücuttan atmaya hemde kemik erimesi ihtimaline karşı birebir.
Birazdan akşam yemeğinde yerken seni hatırlarım artık

canim sütte güzel hic icmem ama cok icildiignde kansizlik yaptigi söyleniyor..bir sorun varsa dikkat et

Bence alışkanlık olmuş bi hastalık olduğunu düşünmüyorum ama yoğurt sağlıklı bişey bendede süt alışkanlık oldu mesela süt içmeden duramam gün içinde küçüklükten beri bi alışkanlık...

Herşeyin fazlası zarar ama bayanların günlük olarak yoğurt yeme alışkanlığı
edinmesi ileride osteoporoz riskini en aza indirir. Siz ölçüyü kaçırmamaya
dikkat edin ve arada kan tahlili de yaptırın mutlaka. Belki kalsiyum eksikliği
nededi ile sürekli yeme ihtiyacı duyuyorsunuzdur ki bu durumda çok normal
böyle tüketmeniz. Ama bir damak alışkanlığı olmuş da olabilir. Süt ve süt
ürünleri fazla tüketildiğinde demir emilimi azalır vücutta, kansızlık yaşanabilir.
Bir de kalsiyumun fazlası kemiklerdeki kırılganlığı arttırır.

canim yogurt/sut sebzenin vitamini oldurur, yani yesillikten alacagin vitanmini oldurur kalsiyum alirsin onun yerine.

arada farketmez ama mumkunse her yemegin yaninda yememeni tavsiye ederim..bi yarim saat once veya sonrasinda yersen ikisinin vitamininide alirsin

Ayy çok güldüm ya niye böyle ya ?

O hazır yoğurtların içine tereyağı katıyolarmış,bari onları yeme..

canim sütte güzel hic icmem ama cok icildiignde kansizlik yaptigi söyleniyor..bir sorun varsa dikkat et

Saçlarım 1 senedir falan çok dökülmeye başladı bende kansızlık varmı diye baktırmıştım geçen sene ama iyiydi tabi ara ara baktırmak lazım.

canım bi ara bende yoğurda acayip bağlamıştım sabah akşam yiyodum durmadan bi süre sonra bıraktım geçti
ama ayranı falan çok severim özellikle paket ayranı öylesine bile içerim yani o derece

ne güzel işte hem kilo derdin olmaz hem de kemiklerin sağlam olduğu için ilerde kemik erimesi olmaz bi hastalık olduğunu sanmıyorum keşke ben de bu kadar yoğurt yiyebilsem

canım bendde seninle aynı durumdayım farkımız ben hiç peynir yemem ama her yemekle bir kase yoğurt yada ayran :)) yanlız bir kaç sene değil nerden baksan 8-9 senedir böyleyim ve 21 yaşındayım sonuç sadece 180 boyy ve sağlıklı kemikler :)

Yerinde olmayı çok isterdim Benim gibi cipse, dondurmaya, ıvır zıvıra hayır diyememekten çok daha iyi
Kilon nasıl peki ? Gerçekten kilo vermeye yardımcı mı yoğurt ?

Ne güzel keşke bende yiyebilsem :)) Afiyet olsun yüzünede sür. bir tatlı kaşığı yoğurt 4-5 damla limon karıştır yüzüne sür kuruyunca durula cildindeki değişikliği de farkedersin :)))

bana hemşire fazla yağların için yoğurt ye ,yakar demişti.sizin bir gr yağınız yoktur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…