gıdacılar mevzuatı benden iyi bilir de... yoğurdun içinde keşke sadece süt ve maya olsa! birazcık araştırın bakın neler çıkacak içinden
mümkünse kooperatiflerin (izmir'de foça yoğurdu mesela, manisa'da yağcılar koop. var) ürünlerini alın. bunların kâr amacı yoktur ve üretimi sınırlıdır bu yüzden daha doğaldır.
süt... sütte de günlük sütü tercih edin. uht sütler maalesef birçok yönden kayba uğruyor. açık sütler(ki ben tadını severim) takip edilemiyor ya antibiyotik verildiyse ya inek hastaysa...izmirliler yine şanslı, tire süt var. kooperatif sütü. organik olması da cabası. atatürk orman çiftliği ürünleri de güvenilir.
bir de vücudun sesi... canınız ille de istiyorsa muhtemelen bir eksiği gideriyordur. hamileyken ısırgan otu diye delirdim, şekerim vardı, şeker düşürüyormuş. her türlü közlenmiş şeyden, ızgaradan tiksindim, şekeri tetikliyormuş. vücudunuzu dinleyin.
şunu da okuyun derim : hastalardan öğrendiklerim: süt, yoğurt
[video=youtube;SvrJ49BQK6Y]http://www.youtube.com/watch?v=SvrJ49BQK6Y[/video]
Bu reklam geldi aklıma
Sevdiğinden yiyorsundur ya, senin açından bir sorun yaratmıyorsa, bence dert etme.
Zaten yoğurt sağlıklı bir besin.
Ben de limon katılan bütün yemeklere, 1büyük bardak dolusu limon suyu döküyorum sevdiğimden. :)
Seninki de o hesap.
Gece gece çok güldüm.Adamda kendimi görüyorum.
Gece gece çok güldüm.Adamda kendimi görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?