- 5 Ocak 2019
- 68
- 28
- 3
- 35
- Konu Sahibi 00heybengeldim00
-
Bir ara yaptirmistm tüm degerlerim çok düşük çıktı ilaç kullandım en son bir ay önce falan yaptırdım normale dönmüş degerlerim ama ilaçları kullanmayı bıraktım ondan mı acabaBir doktora gidin isterseniz,kan tahlili falan yaptırın.D vitamini eksikliği falan olabilir.
Ayni durumdayim. Bir caresi varsa ben de istiyorum. Kan degerlerim normal. Hamileyim ve kucuk bebegim var. Ondan mi bilmiyorum ama enerjiye ihtiyacim var. Sonucta bakmam gereken kucuk bir bebegim var ve 2.si geliyor.
Fiziksel olarak değil psikolojik olarak yorgun olduğum zamanlarda bende böyleyim.şimdi ise başladım da attım üzerimden o duyguyuKendimi sürekli yorgun ve bitkin hissediyorum. Pilim bitmiş ve şarj olmam gerekiyor gibi. Sürekli yatayım uyuyayım modundayim. Aslında yoğun bir hayatım var ama önceden ne kadar yoğun olursam olayım dinçtim.
Neler oluyor bana anlayamiyorum. Var mı bu tarz durumlar yaşayan?
Fiziksel olarak değil psikolojik olarak yorgun olduğum zamanlarda bende böyleyim.şimdi ise başladım da attım üzerimden o duyguyu
Ayneen işte öyleyim. Sanki taş tasimisimAynı dertten muzdaribim. D vitamini ve demir eksikliği, özellikle kış aylarında oluyormuş. Hep uykum var gibi, ne kadar uyursam uyuyayım yine aynı. Her yanım ağrıyor, sanki dinlenmiyorum da dayak yiyip kalkıyorum.
Bir dönem oluyo gerçekten böyle seyler.
Bende öyleydim bir ara ben psikolojik oldugunu düşündüm ve üzerine gitmedim. kitap okuyorum ve ogluma atkı örmeye başladım. Bunlara zamanim kalsin diye işler de daha randımanlı ilerliyo uyuşukluk gecti gittivarsa yapmaktan hoşlandığınız hobiler onlara yönelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?