Sürekli yorgun, bitkin hissedenler?

00heybengeldim00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2019
68
28
3
35
Kendimi sürekli yorgun ve bitkin hissediyorum. Pilim bitmiş ve şarj olmam gerekiyor gibi. Sürekli yatayım uyuyayım modundayim. Aslında yoğun bir hayatım var ama önceden ne kadar yoğun olursam olayım dinçtim.
Neler oluyor bana anlayamiyorum. Var mı bu tarz durumlar yaşayan?

Bir doktora gidin isterseniz,kan tahlili falan yaptırın.D vitamini eksikliği falan olabilir.

kanda iltihap olabilir veya bazi degerleriniz dusmus olabilir kan verin isterseniz

Ayni durumdayim. Bir caresi varsa ben de istiyorum. Kan degerlerim normal. Hamileyim ve kucuk bebegim var. Ondan mi bilmiyorum ama enerjiye ihtiyacim var. Sonucta bakmam gereken kucuk bir bebegim var ve 2.si geliyor.

Ayni durumdayim. Bir caresi varsa ben de istiyorum. Kan degerlerim normal. Hamileyim ve kucuk bebegim var. Ondan mi bilmiyorum ama enerjiye ihtiyacim var. Sonucta bakmam gereken kucuk bir bebegim var ve 2.si geliyor.

Allah bağışlasın .benim de var bebeğim hamileyken de folik asit veriyorlar takviye şart tabi. Ben hamileyken sürekli tansiyonum düşerdi .Siz de kan değerlerinize baktırin .bir de kış mevsiminin vermiş olduğu ruhsal bir durum diye de düşünüyorum

B12, folik asit, d vitamini düzeyinize baktırın.
Sağlık ocaklarında bakılıyor.
Bu değerler düşük olduğunda sürekli yorgun ve bitkin hissedersiniz.
Sürekli bu haldeydim. Aldığından beri düzeldim.

Gluten de yorgunlugun sebebi olabiliyor. Glutensiz beslendigimde daha dinc oluyorum ama 1 sefer glutenli besleniyim 1 hafta yataktan kalkamiyorum. Gluten hassasiyetini anlamak icin 2 ay glutensiz beslenmeniz gerekiyor. Eger kendinize gelirseniz gluten hassasiyeti var demektir. Bir de vucutta candida mantari fazlaysa oda yorgunluga yol aciyor. Onu da anlamak icin tukuruk testi var

Bir dönem oluyo gerçekten böyle seyler.
Bende öyleydim bir ara ben psikolojik oldugunu düşündüm ve üzerine gitmedim. kitap okuyorum ve ogluma atkı örmeye başladım. Bunlara zamanim kalsin diye işler de daha randımanlı ilerliyo uyuşukluk gecti gittivarsa yapmaktan hoşlandığınız hobiler onlara yönelin

Aynı dertten muzdaribim. D vitamini ve demir eksikliği, özellikle kış aylarında oluyormuş. Hep uykum var gibi, ne kadar uyursam uyuyayım yine aynı. Her yanım ağrıyor, sanki dinlenmiyorum da dayak yiyip kalkıyorum.

Fiziksel olarak değil psikolojik olarak yorgun olduğum zamanlarda bende böyleyim.şimdi ise başladım da attım üzerimden o duyguyu

Psikolojik olarak da pek iyi degilim bu ara onun da etkisi var sanırım

Beeen oyleyim dim var.ama testlerde zor bulunur.geçmişte antikorlar yüksekti.ama özelde olcturdum normal çıktı tek t4 az tek t4 ile de saymıyorlar hastalık olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…