- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi poncikbirgelincik
-
araya mesafe koyacaksınız, birazda yüz ifadenizi sertleştirin. bitti
ablacım demişsiniz zaten, yanlış anlasa bile bu kelimeden sonra çeki düzen verir, kendine. anladıysa şayet
anladığını pek sanmıyorum nişanlınla aran nasıl diye sormaya bundan sonra başladı zaten
Çok dikkatli olun bence tüm diyaloğunu kesin, neler duyuyoruz Suriyeliler hakkında.
bu konular sizi ilgilendirmez diyin. yumuşak yüzlü davranırsanız , soruların ardı arkası kesilmez.
Ben cocugun suriyeli olmasiyla konunun alakasini anlamadim. Cocuk suriyeli degil atiyorum trabzonlu olsaydi konuyu "trabzonlu cayci" olarak mi acacaktiniz?
Ona mı takıldınız? Ayrıntılı bi şekilde anlattım onuda söyleme gereği duydum ne kadar önemli?
hergün soruyo nişanlınla aran nasıl diye az önce de sordu çok iyiyiz çok şükür bu gün geliyor dedim. Nasıl benden yakışıklı mı dedi evet çok yakışıklı dedim
Neden yakışıklı mı dediğinde ne biçim sorular bu haddni bil demediniz?
Bu soruyu sorma haddini nereden bulmuş kendine?
Bundan sonra ilk cıvık hareketinde gayet sert uyarın. Uzatırsan patrona söyleyeceğim de diyin
Böyle gereksiz nuhabbetlere girmeyin
Bence onemli bir ayrinti degil. O da 20 yasindaki siradan bir erkek hormonlarini tasiyor. Her erkek gibi senin samimiyetini yanlis anlamis olabilir.
şaka mı yapıyosunuz.? elin adamı ile böyle bi muhabbete girilir mi?
Ben 20 yaşında olduğunu bilseydim zaten asla gülmezdim çocuk sandığım için güldüm
Haklısınız
Bu kadar cok eleman girip ciktigina gore bu cocuk da kisa sure sonra oradan ayrilacaktir. Mesafeni koru bundan sonra. Bir de yerinde olsam nisanlima ayrintili olmasa da sakayla karisik bu meseleyi anlatirdim sanirim...
Terslenmeden had bilmeyecek bi tip kolay gelsin simdiden. Nişanlina anlat bu aralar sık sık ziyerine gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?