Suriyeli çaycı

poncikbirgelincik

22.08❤️
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
9.801
13.057
248
28
Erkeklerin yoğunlukta olduğu bi handa bi ofiste çalışıyorum
3 4 bayan dışında bayan yok 4 aydır burdayım ama rahatsız olduğum hiç bi durum olmadı olsaydı çıkardım
Patronumda çok iyi çok şükür
Çaycıya bi çocuk başladı genelde girip girip çıkıyolardı bu 1 aydır falan var taş çatlasın 13 yaşında falan gösteriyor boyu falan kısa ve çocuk gibi asla yaşını göstermiyor.Ben güler yüzlüyüm daha öncede küçük yaşta çocuklar çalıştığı için onlarada hep gülümserdim bişey yiyiyorsam ikram ederim, günaydın iyi akşamlar derim genelde Suriyeliler çalışıyor bu çocukta Suriyeli
Geçenlerde bana yaşımı sordu 20 ablacım sen kaç yaşındasın dedim 20 dedi dedim. Sonrasında çocuk sanırım beni yanlış anladı. Parmağımda yüzüğüm var bi gün olsun çıkarmadım çıkarmıyorum. Evli misin dedi hayır nişanlıyım dedim (sözlüyüm) hergün soruyo nişanlınla aran nasıl diye az önce de sordu çok iyiyiz çok şükür bu gün geliyor dedim. Nasıl benden yakışıklı mı dedi evet çok yakışıklı dedim

Şimdi diyeceksiniz bununla niye bu kadar muhattap oldu ben günaydın iyi akşamlar kolay gelsin dışında hiç konuşmadım. Sürekli bişeyler sorup konuşmaya çalışıyor kırmakta istemiyorum ve sanırım beni yanlış anladı napmaya çalışıyor anlamadım

Ne yapabilirim bu durumda

araya mesafe koyacaksınız, birazda yüz ifadenizi sertleştirin. bitti
ablacım demişsiniz zaten, yanlış anlasa bile bu kelimeden sonra çeki düzen verir, kendine. anladıysa şayet

anladığını pek sanmıyorum nişanlınla aran nasıl diye sormaya bundan sonra başladı zaten

Ben cocugun suriyeli olmasiyla konunun alakasini anlamadim. Cocuk suriyeli degil atiyorum trabzonlu olsaydi konuyu "trabzonlu cayci" olarak mi acacaktiniz?

Ona mı takıldınız? Ayrıntılı bi şekilde anlattım onuda söyleme gereği duydum ne kadar önemli?

Ona mı takıldınız? Ayrıntılı bi şekilde anlattım onuda söyleme gereği duydum ne kadar önemli?

Bence onemli bir ayrinti degil. O da 20 yasindaki siradan bir erkek hormonlarini tasiyor. Her erkek gibi senin samimiyetini yanlis anlamis olabilir.

hergün soruyo nişanlınla aran nasıl diye az önce de sordu çok iyiyiz çok şükür bu gün geliyor dedim. Nasıl benden yakışıklı mı dedi evet çok yakışıklı dedim

şaka mı yapıyosunuz.? elin adamı ile böyle bi muhabbete girilir mi?

Bilmiyorum benim güler yüzümü yanlış anladı sanıyorum
Yaşının 20 olduğunu bilseydim zaten asla gülmezdim

Ben 20 yaşında olduğunu bilseydim zaten asla gülmezdim çocuk sandığım için güldüm
Haklısınız

Bu kadar cok eleman girip ciktigina gore bu cocuk da kisa sure sonra oradan ayrilacaktir. Mesafeni koru bundan sonra. Bir de yerinde olsam nisanlima ayrintili olmasa da sakayla karisik bu meseleyi anlatirdim sanirim...

Bu kadar cok eleman girip ciktigina gore bu cocuk da kisa sure sonra oradan ayrilacaktir. Mesafeni koru bundan sonra. Bir de yerinde olsam nisanlima ayrintili olmasa da sakayla karisik bu meseleyi anlatirdim sanirim...

İnşallah ayrılır artık ciddi anlamda rahatsız olamaya başladım
Nişanlıma ben zaten anlattım oda izine gelecek patronumla tanışmak istiyor patronumda onunla
Ofise gelirsek zaten birlikte de görecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…