- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi poncikbirgelincik
-
hiç 20 göstermiyosun, ben seni küçük sandım falan deseydin ya madem
Aslında sorun gülümsemende değil, aynı yerde çalışan yaşayan insanlar olarak tabi ki selam sabah gülümseme olur, bunlar gayet doğal. Sorun 'güldü, verecek' zihniyetinde ne yazık ki. İnsan gibi davrandığın için seni kendinden şüphe ettiren zihniyette. Belki bu arkadaş da aynı kafa yapısında? Bir de Arapların eğitimsiz kısmında şöyle bir düşünce var; bizim millet nasıl batılı kadınları hafif meşrep, kolay görüyorsa, onlarda da Türk kadınları için aynı şekilde düşünenler var, belki o gruptan?Ben 20 yaşında olduğunu bilseydim zaten asla gülmezdim çocuk sandığım için güldüm
Haklısınız
Turk olmadigini belirtmis. Bunda ne gibi bir sakinca vardi, bu asiri duyarliliguniz neden kaynaklaniyor merak ettim?Ben cocugun suriyeli olmasiyla konunun alakasini anlamadim. Cocuk suriyeli degil atiyorum trabzonlu olsaydi konuyu "trabzonlu cayci" olarak mi acacaktiniz?
Marsli mi deseydi?Yaşını öğrendikten sonra , size sorduğu sorularla tersliyecektiniz , hepsi bu.
Suriyeli çaycı demenizden de rahatsız oldum . Memleketin ne önemi var , erkek işte.
Marsli mi deseydi?
Ulkesini belirtmis, cunku deger yargilari cok farkli bunu neden anlamazliktan geliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?