- 10 Temmuz 2016
- 890
- 6.695
- 68
- Konu Sahibi poncikbirgelincik
-
Suriyeli çayci. Suriyeli cayci... Hmmm.. Kulaga fena geluyor demi? İnsan iğreti oluyor. Bizimde Suriyeli çalışan elemanlarımız var. Ne anasının gözleri.Ben cocugun suriyeli olmasiyla konunun alakasini anlamadim. Cocuk suriyeli degil atiyorum trabzonlu olsaydi konuyu "trabzonlu cayci" olarak mi acacaktiniz?
Ben cocugun suriyeli olmasiyla konunun alakasini anlamadim. Cocuk suriyeli degil atiyorum trabzonlu olsaydi konuyu "trabzonlu cayci" olarak mi acacaktiniz?
Ben ulkesini belirtmekte ne sakincasi var onu merak ettim ve sordum. Cok basitce sordum. Oncesini, sonrasini katmadan, dusunceye davet ettim.
Nisanlina anlatmak neden? Sonra erkekler neden katil oluyor? Herseyi anlatmamak lazim erkeklere, ne gerek varki buna. Tm rahatsiz edici bi boyut olur psikopata baglar oglan,nisanliyi devreye sokabilirsin.Bu kadar cok eleman girip ciktigina gore bu cocuk da kisa sure sonra oradan ayrilacaktir. Mesafeni koru bundan sonra. Bir de yerinde olsam nisanlima ayrintili olmasa da sakayla karisik bu meseleyi anlatirdim sanirim...
Nisanlina anlatmak neden? Sonra erkekler neden katil oluyor? Herseyi anlatmamak lazim erkeklere, ne gerek varki buna. Tm rahatsiz edici bi boyut olur psikopata baglar oglan,nisanliyi devreye sokabilirsin.
Ama elbette konu sahibi kendisi halledebilir bazi seyleri. Sert bi dille uyarir/ patrona soyler.
Iste EXXWOMAN, bu uyeler benden daha iyi anlatmislar, simdi daha iyi anlayabilsinizdir umarim.
Bazi ulkelerden gelenler kisa kollu, diz alti etek boyu giymis kadina bile farkli gozle bakiyorlar, bunu size anlatamadik bir turlu. Ben konu sahibi icin endise ediyorum zira bu cocuk kendisinin ozeline girip bir seyler planliyor kafasinda.
Inanin sizin gorus acisindan gormeyi cok isterdim ama, bir turlu basarili olamadim. Kusura bakmayin!
Türk-Suriye farketmez demissiniz. Fakat butun bu cografya boyle deyip Avrupanin farkindaligini yansitarak tezatlik olusturdunuz.Suroyeli olmasıyla alakası yok, caddelerde boş boş dolaşan türk erkekleri de aynı bu profilde. Ülkedeki az bir azınlık "bana güldü ne kadar da nazik bir kız" diye düşünür. Geri kalan çoğunluğu "ben bunu tavlarım" diye bakar. Bu coğrafya koooomple böyle.
Zaten bizim ülkemizin çoğunluğu da hep bu cografya tarafını örnek alıyor, islerine geliyor.
Açıkçası çaycınız bana oldukça laubali biri olarak geldi. Mesafenizi koyun, muhattap olmayın.
Ortada argüman getirilecek bir şey yok, mantık hatası var.
Suriyeliler haberlerde çıkanlardan ibaret değil.
Nasıl ki haberlerde bir sürü Türk çıkıyor kapkaççısı hırsızı katili pedofilisi tecavüzcüsü ne istersen ülkemizde bol bol ama bütün ülkeye bunu genelleyemeyiz. Suriyeden gelen göç sebebiyle haliyle onların da içinde suça eğilimli olanları vardır eşyanın tabiatı gereği. Bu mesele etnik köken milliyet vs değil göçmen sorunu bağlamında ele alınabilir belki.
Cevapları incelerseniz benim gibi düşünenler de fazla ama mesele bu değil ve bir önemi yok.
Şu yorumunuzla milliyet farketmeksizin her insanın yeri geldi miydi nasıl da alçalabildiğini göstermiş oldunuz. Teşekkürler.Suriyeli çayci. Suriyeli cayci... Hmmm.. Kulaga fena geluyor demi? İnsan iğreti oluyor. Bizimde Suriyeli çalışan elemanlarımız var. Ne anasının gözleri.
Türk-Suriye farketmez demissiniz. Fakat butun bu cografya boyle deyip Avrupanin farkindaligini yansitarak tezatlik olusturdunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?