Erkeklerin yoğunlukta olduğu bi handa bi ofiste çalışıyorum
3 4 bayan dışında bayan yok 4 aydır burdayım ama rahatsız olduğum hiç bi durum olmadı olsaydı çıkardım
Patronumda çok iyi çok şükür
Çaycıya bi çocuk başladı genelde girip girip çıkıyolardı bu 1 aydır falan var taş çatlasın 13 yaşında falan gösteriyor boyu falan kısa ve çocuk gibi asla yaşını göstermiyor.Ben güler yüzlüyüm daha öncede küçük yaşta çocuklar çalıştığı için onlarada hep gülümserdim bişey yiyiyorsam ikram ederim, günaydın iyi akşamlar derim genelde Suriyeliler çalışıyor bu çocukta Suriyeli
Geçenlerde bana yaşımı sordu 20 ablacım sen kaç yaşındasın dedim 20 dedi
dedim. Sonrasında çocuk sanırım beni yanlış anladı. Parmağımda yüzüğüm var bi gün olsun çıkarmadım çıkarmıyorum. Evli misin dedi hayır nişanlıyım dedim (sözlüyüm) hergün soruyo nişanlınla aran nasıl diye az önce de sordu çok iyiyiz çok şükür bu gün geliyor dedim. Nasıl benden yakışıklı mı dedi evet çok yakışıklı dedim
Şimdi diyeceksiniz bununla niye bu kadar muhattap oldu ben günaydın iyi akşamlar kolay gelsin dışında hiç konuşmadım. Sürekli bişeyler sorup konuşmaya çalışıyor kırmakta istemiyorum ve sanırım beni yanlış anladı napmaya çalışıyor anlamadım
Ne yapabilirim bu durumda