Sevişiyorum ama korunuyorum da. 2 evladım var maddi durumumuz da iyi ama boyle bi dunyaya 3. bi çocuk getirmek istemem olana hakkıyla bakabilmek için.Ha o bebek suriyede bombalanmış, ha Türkiyeye gelmiş dilenci olmuş ne farkı var? Siz sığıntı yaşadığınız bi ülkede böyle kaç çocuk yapardınız?
Hangi ülkelerden bahsediyorsunuz acaba? Avrupaya hiç gittinizde mi bu bilginin doğru olduğunu sanıyorsunuz.
Siz suriyelilere duyar kasın pis ruhlularAmannn nede önemliymiş agliyasim geldi hatta dir agliyacam.
Yav kardeşim neyin kafası bu?
Ben Türkler uludur, yücedir mi yazmışım? Zaten bu ülke halkı ülkenin başına tebelleş daha ne alıyorsun sağı solu. Kendi insanını eğit dedim. Sanki Türk halkı üstün ırk. Mükemmeliz harikayız dedim. Daha biz kendi insanımızla uğraşamıyoruz bir de onlar var. Asıl enteresan sizsiniz. Ayırt etme algınız kayıp...
ulan mı?Siz suriyelilere duyar kasın pis ruhlular12 yaşında ülkeye adanmış bir ruh olarak asker olacak bir Türk’e duygulanacak değilsiniz sonuçta. Ne arapsever bir milletmişiz ya
Ulan senin ailendeki veletler o yaşta daha yeni yeni bir şeylerin farkına varmaya başlıyor. Ağlayacağım diye burada dalga geçiyorsunHoş onu da yazamamışsın da
Demeyin, zorladım mı?Ben birsey demek istemiyorum gerçekten... ☺
Alıyorlar evet ama kaliteli ulkesine yarari olacak insanlariBende çok merak ettim. Bir biz kabul etmişiz gibi yazmış o üye ilginç :) Bizden daha az olsa da İngiltere, Fransa, Belçika ve Almanya da mültecileri ülkesine kabul etti. Bi haber yaşıyor bazıları..
Ben suriyelilerin çocuk yapmasında duygusal bir taraf göremiyorum. 2 sebepleri var. Birincisi; eski zamanlarda savaş olan ülkelerde ırkımızın sonu gelmesin düşüncesiyle sürekli çocuk yaparlarmış, bunlardaki mantık bu. İkincisi de; birçok ülkede olduğu gibi biz de türkler kürtler ermeniler lazlar vs. azınlıklardan oluşan bir ülkeyiz. Onlar da bu azınlıklar gibi ülkeye temelli yerleşmek için sürekli nüfuslarını arttırma peşindeler.
Kendim avrupada yaşamasam hadi neyse diyeceğim. Etrafımız Suriyeli ile doldu.. her yerdeler, ama burda belirli bir düzen var. Devletin belirli beklentileri var ve buna uymak zorundalar/ çaba göstermeleri bekleniyor en azından.Bende çok merak ettim. Bir biz kabul etmişiz gibi yazmış o üye ilginç :) Bizden daha az olsa da İngiltere, Fransa, Belçika ve Almanya da mültecileri ülkesine kabul etti. Bi haber yaşıyor bazıları..
Evet ilk kez mi karşılaştınız?ulan mı?
Siz suriyelilere duyar kasın pis ruhlular12 yaşında ülkeye adanmış bir ruh olarak asker olacak bir Türk’e duygulanacak değilsiniz sonuçta. Ne arapsever bir milletmişiz ya
Ulan senin ailendeki veletler o yaşta daha yeni yeni bir şeylerin farkına varmaya başlıyor. Ağlayacağım diye burada dalga geçiyorsunHoş onu da yazamamışsın da
bir bayanın kullanması hoş bir durum değil bence hemcinsine karsiEvet ilk kez mi karşılaştınız?
Siz suriyelilere duyar kasın pis ruhlular12 yaşında ülkeye adanmış bir ruh olarak asker olacak bir Türk’e duygulanacak değilsiniz sonuçta. Ne arapsever bir milletmişiz ya
Allah aşkına soyum devam edecek diye benim çocuklarım ortada rezil rüsva olacaksa yemişim öyle soyu ben.
Ya çocuklar dışarda dileniyor tecavüze uğrayıp öldürülüyorlar bile öyle devam edecek soy yerin dibine batsın
12 yaşında asker olmaya karar vermiş bir çocuğun ailesinden uzakta oluşunu ti’ye alarak ağlayacam gibi bir şey yazmış. Suriyeliye duyar kasarken ülke insanını neden hiçe sayıyor. Ahh böyleler işte.bir bayanın kullanması hoş bir durum değil bence hemcinsine karsi
ben tartışmanıza bir şey demiyorum sadece şaşırdım, hararetlendi konusmalar12 yaşında asker olmaya karar vermiş bir çocuğun ailesinden uzakta oluşunu ti’ye alarak ağlayacam gibi bir şey yazmış. Suriyeliye duyar kasarken ülke insanını neden hiçe sayıyor. Ahh böyleler işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?