Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gidiyorum konuyu açtıktan sonra çok araştırdım oraya gitmeye karar verdim bütün hamileliğim boyunca kontrollerim orada yapıldı . Doktorumdan memnunum ,personelde genel olarak çok saygılı . Bir hafta var doğumuma odalarını gezdim biraz küçük ama temiz odadaki tuvaletlerde şampuan bone temiz havlu herşey var . Hamileliğinin yedinci Ayında Sancı yaşamıştım bi gece yattım deneme oldu benim için güzel ilgileniyorlar hep gelip sıkıntın olup olmadığını soruyorlar. Bilemiyorum doğumumu yaptıktan sonra daha da Detaylı bilgi verebilirim . Fiyatlarında diğer özel hastanelere nazaran daha uygun .
Sizede hayırlı Doğumlar :)) ben dr.ağavni tezenli' ye gidiyorum ,çok Güler yüzlü cıvıl cıvıl bi kadın ... Ben yapım Gereği herkese ısınamam ve güvenemem ama doktorumu sevdim şimdiye Kadar'da bi sorun yaşamadım ... Yakup Çilingir var bi de onu da çok öneriyorlar siz bilirsiniz tabiki birinin sevdiğini bir başkası sevemeyebiliyor ... Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim hiç sorun değil .
Yok istediğini sorabiliRsin hamileyken çok önemli oluyo bunlara cevap almak :))) öncelikle hep senin ne istediğini soruyor yani hamilenin psikolojisi çok önemli onun için .ama tabiki her zaman normal doğumun gebe içinde bebek içinde en iyisi OLDUĞUNU söylüyo.bende normal Doğumu bekliyorum son 4-5 günüm ama hala gelmedi bıdığım:)) eğer bu 4-5 günde de gelmezse yine sezeryan değil suni sancıyla deniycez yani normal için her yolu deniyo tabi bi komplikasyon olursa başka bakalım .
Merhaba ;
Ben geçen cumartesi oraya ultrason için gittim. tanıdığım orada doktor. Şuana kadar Mecidiyeköy de Özel Türkiye Hastanesine gittim. Ama cumartesi orayı görünce fikrim tamamen değişti. Hastane yi çok beğendim ayrı bir huzur veriyor.
Kadın doğum doktorları ile ilgili hiç fikrim yok ama. Sizin yorumlarınızdan sonra sanırım Ağavni hanım ı deneyebiliirm. Birde Yakup Bey sanırım onun içinde çok iyi deniyor.
Doktorum yanında doğum odası da önemli benim için. Orada doğum yapanlar lütfen bizi de bilgilendirin. Temmuz 5 te randevu alıp gidicem bende ayrıntıları paylaşırım..
Umarım hepimiz için hayırlı doğumlar olur.
Sevgiler..
Merhaba ;
Ağavi hanım ın hamile olduğunu bilmiyordumiyi oldu öğrendiğim. En azından en baştan Yakup Bey e başlarım bende.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.