Surp pırgiç ermeni hastanesinde doğum yapan var mı

K Korra tekrardan merhaba. gözün aydın Allah analı babalı büyütsün kuzunun kaderi güzel olsun. cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. normal doğumun umarım iyi geçmiştir darısı artık geride kalan hamile annelerin başına. bi aksilik olmazsa bende normal doğum istiyorum. canım bişey daha kaçıncı haftanda doğum yaptın doktor ne zamana kadar bekledi bu arada bende yakup hocayla devam ediyorum bu hafta ikinciye gidicem normal doğum istiyorum diye belirticem inş. bi sorun olmadığı söyler

Yakup Çilingir biliyorum onun da çok iyi OLDUĞUNU duydum . Ben 40. Haftama henüz girmiştim ayın 10 na kadar bekliycektik gelmezse duruma göre hareket edecektik ayın 6 da geldi kuzum son güne kadar bekliycektik yani gelmeseydi.ben suni sancıyla doğurdum bide hiç sancım yoktu çünkü Allah'a şükür bir ay bitti nerdeyse .darısı başınıza Doğumu bekleyen herkese hayırlı Doğumlar herşey gönlünüzce olsun . Sormak istediğiniz başka Şeyler varsa yine cevap verebilirim çekinmeyin lütfen sevgiler ....

Kızlar meraba bu konu baslıgını bulduğum için çok sevinçliyim 12haftalım gebeyim 3 ay olmama az bi zaman kaldı. 2 doktor degistirdim simdiki doktorumada bu sabah sinir oldum insanla hic ilgilenmiyorlar doktormu ne olduklari belli degil valla. Benim ilk aklimda surp pırgıç ermeni hastanesi vardı. Ama evime uzak diye başta tercih etmedim. Fakat artık uzak muzak gidicem umrumda degil buradaki hastanelerde aradigimi bulamadim bunlar adamı masada bırakırlar pislikler.. bana yedikule sürp pirgıc ermeni hastanesinden bir doktor onerirmisiniz kadın erkek farketmez iyi olmasi onemli insani insan yerine koyan sorularına cvp veren düzgün bir doktor. Simdiden tesekkurler..

ben ağavni hanıma gidiyorum ve gerçekten çok memnunum. güleryüzlü olması çoğu şeye değer. zaten dr. da normal doğum taraftarı. gittiğime hiç pişman olmadım şimdiye kadar

Ağavni Hanım da doğum yaptım çok çok çok memnun kaldım doktor harika birş zaten artık kadın doğum ile ilgili her sorunumda ona gidicem. Birde hastanenin yenidoğan katındaki çalışanlar mükemmel insanlar hemşireler çok ilgililer. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Devlet hastanesindeki rezillikten sonra bende ermeniye basladim yasemin hanima gidiyorum en basindan beri ama okuduklarima gore bi ben gidiyorum galiba :KK45:

Devlet hastanesindeki rezillikten sonra bende ermeniye basladim yasemin hanima gidiyorum en basindan beri ama okuduklarima gore bi ben gidiyorum galiba :KK45:
Merhaba, ben de yasemin hanımın takibindeydim ama ayrılıyormuş hastaneden. Napıcam hiç bilmiyorum, sanırım uzak bir yere gidecek. Size bilgi verdi mi ayrılışıyla ilgili?

Merhaba, ben de yasemin hanımın takibindeydim ama ayrılıyormuş hastaneden. Napıcam hiç bilmiyorum, sanırım uzak bir yere gidecek. Size bilgi verdi mi ayrılışıyla ilgili?
Bugun 2.duzey ultrason sonucu icin gittim dr cuma ayrilmis sonucuda gosteremedim.cuma istifayi basmis halkalidan buraya gelemem demis istifayi basmis bashekimle gorustuk.

Kizlar hastanenin sgk li muayene ve dogum ucretleri nekdr 2017 icin biliyormusunuz?
Selam canım, sgk lı muayeneye 55 tl ödüyorum ben. Doğumu da sordum, ikiz bebek ve zorunlu sezaryen için bana 3.750 tl dediler geçen hafta.

Selam canım, sgk lı muayeneye 55 tl ödüyorum ben. Doğumu da sordum, ikiz bebek ve zorunlu sezaryen için bana 3.750 tl dediler geçen hafta.
Hangi doktora gidiyorsn cnm ben agavni hnmı tercih etmeyi düşündm tüp bebek yaptrdm sonucumu haftaya alacagm.pozitf olursa bu hastanede gebelık takıbı düşündm. Memnunmsn genel itibryle cnm

Hangi doktora gidiyorsn cnm ben agavni hnmı tercih etmeyi düşündm tüp bebek yaptrdm sonucumu haftaya alacagm.pozitf olursa bu hastanede gebelık takıbı düşündm. Memnunmsn genel itibryle cnm
Canım ben genel anlamda çok memnunum. Doktorum Yasemin Hanımdı ama istifa etti geçen hafta. Bugün Agavni hanımın takibine geçtim ben de, tanıştık konuştuk çok tatlı bi kadın ve ilgili, işinde iyi. Hastanenin de yoğun bakım ünitesi küvöz hizmeti vs. var sordum her şeyi. İnşallah pozitif alırsın sen de, benim de tüp bebekle oldu bebeklerim. Tüp bebeği nerde yaptırdın bir de yakın mısın Surp Pırgiç'e?

Canım ben genel anlamda çok memnunum. Doktorum Yasemin Hanımdı ama istifa etti geçen hafta. Bugün Agavni hanımın takibine geçtim ben de, tanıştık konuştuk çok tatlı bi kadın ve ilgili, işinde iyi. Hastanenin de yoğun bakım ünitesi küvöz hizmeti vs. var sordum her şeyi. İnşallah pozitif alırsın sen de, benim de tüp bebekle oldu bebeklerim. Tüp bebeği nerde yaptırdın bir de yakın mısın Surp Pırgiç'e?
Ne guzel kavusacaksn bebeklerine tüp bebegın pozitf sonuclarını gordukce içime umut doguyor. Bahceci fulyada yaptryrm cnm ilk tüp bebegm 5.gun embriyosu 1 tane embryo transfer edildi. Haftaya sonucu alacagm. Bakırkoyde otryrm yakın sayılırım cnm zor olmaz o tarafa gelmek. Hastaneyle ilgili iyi seyler duydum bide fiyatları daha makul. Tüp bebek takıbınide yaptrmıssın ne guzel. Sen nerde yaptrmıstn tüp bebeği ve kacıncı hafta normal kadın dogumcuya gectin?

Ne guzel kavusacaksn bebeklerine tüp bebegın pozitf sonuclarını gordukce içime umut doguyor. Bahceci fulyada yaptryrm cnm ilk tüp bebegm 5.gun embriyosu 1 tane embryo transfer edildi. Haftaya sonucu alacagm. Bakırkoyde otryrm yakın sayılırım cnm zor olmaz o tarafa gelmek. Hastaneyle ilgili iyi seyler duydum bide fiyatları daha makul. Tüp bebek takıbınide yaptrmıssın ne guzel. Sen nerde yaptrmıstn tüp bebeği ve kacıncı hafta normal kadın dogumcuya gectin?
Canım ben Bursa'da okuyordum oraya taşınmıştım o yüzden orda yaptırdım, Osman Develioğlu diye bir prof.tu çok memnundum. Bana keseleri gördükten sonra kadın doğum doktoruna devam edebilirsin demişti, sonra ailem İstanbul'da olduğu için hamilelik yalnız zor olacağından buraya geri taşındık. Burda da gebeliğimin 3. ayından beri aynı hastanedeyim. Memnunum burdan.
Senin de yakınmış bakırköy sorun olmaz bence de gidip gelmen, benim de 5. gün embriyosuydular.
İlk tüp bebek denemen mi bu arada, ne zaman alacaksın sonucunu? Tanımıyorum ama aynı şeyi yaşayan anlıyor, dualarım ve iyi dileklerim seninle :) <3

Canım ben Bursa'da okuyordum oraya taşınmıştım o yüzden orda yaptırdım, Osman Develioğlu diye bir prof.tu çok memnundum. Bana keseleri gördükten sonra kadın doğum doktoruna devam edebilirsin demişti, sonra ailem İstanbul'da olduğu için hamilelik yalnız zor olacağından buraya geri taşındık. Burda da gebeliğimin 3. ayından beri aynı hastanedeyim. Memnunum burdan.
Senin de yakınmış bakırköy sorun olmaz bence de gidip gelmen, benim de 5. gün embriyosuydular.
İlk tüp bebek denemen mi bu arada, ne zaman alacaksın sonucunu? Tanımıyorum ama aynı şeyi yaşayan anlıyor, dualarım ve iyi dileklerim seninle :) <3
Doktor 15. Gun kan testi yap dedi ama bn 12. Gun yapacagm okdr bekleyemem. Bgn idrar testi yaptm 7. Gunumdu ama negatf cıktı üzülmem diyordum ama üzüldüm. İdrarda bukdr erken cıkmaz diyordm ama pozitf görenlerde olmus. Sen hıc idrar testi yapmısmıydın?

Doktor 15. Gun kan testi yap dedi ama bn 12. Gun yapacagm okdr bekleyemem. Bgn idrar testi yaptm 7. Gunumdu ama negatf cıktı üzülmem diyordum ama üzüldüm. İdrarda bukdr erken cıkmaz diyordm ama pozitf görenlerde olmus. Sen hıc idrar testi yapmısmıydın?
Ben hiç yapmadım canım moral bozuyor çünkü, sadece kanda pozitif alınca hatıra olsun diye yapmıştım bi idrar testi alıp. Sen de sıkma canını 7. gün çok çok erken, ben o dönemde de takip ediyordum bazı topicleri, idrarda senin günlerinde negatif görüp pozitif sonuç alan çok olmuştu.

Ben hiç yapmadım canım moral bozuyor çünkü, sadece kanda pozitif alınca hatıra olsun diye yapmıştım bi idrar testi alıp. Sen de sıkma canını 7. gün çok çok erken, ben o dönemde de takip ediyordum bazı topicleri, idrarda senin günlerinde negatif görüp pozitif sonuç alan çok olmuştu.
Bnde yapmayı düşünmüyordm ama bi delilik yapayım cıkarsa sevnrm dedim cıkmazsa üzülmem dedim ama oyle olmıyormus moralım bozuldu. İnş pozitfi gorurum cnm. Snde saglıkla kucagına alırsın inş bebişlerini.

Agavni hanimla yasadiklarimi herkesin bilmesi gerektigini dusunerek yaziyorum. Sistit oldugumu zannederek agrilarla gittigim agavni hndan guleryuzlu bir karsilama buldum ve yapilan testle sistit olmadigimi rahim agzimda yara oldugunu belirtti fitil verdi ve kullandim. Aylarca fitil hap derken bu arada bebek denemelerimiz devam etti. Benim bebek istegimi duymazdan gelip surekli yarayi yakmamizdan bahsetti durdu. En sonunda ikna oldum ve cagirdigi gun kapisinda hazir oldum. Benimle birlikte ayni saate toplam 5 kisiye randevu verilmisti iceri girdigimde aylardir gittigim doktor senin ne vardi diyerek beni hatirlamadi bile. islem gecirecegim bilindigi halde once muayene actirip guzelce muayene ucretimi aldi sonra hadi tatlim git kaydini actir islemini yapalim dedi bunu demek icin muayene ucreti odedim hahah. Gittim tipis tipis onuda actirdim bu arada korunmadigimi bildigi tum bilgilerimi kayit ettigi halde regl olup olmadigimi sormadi herhangi bir test istemedi. Reglimden 1 hafta once yara yakma islemimi gerceklestirdi. Bu arada ne kadar cok bekledigimi isleme girerken hemsirelere bagirip cagirdigini anlatmiyorum. Surekli askim bebegim diyen kadinin icinde canavar cikti bir anda. İslem bitip odasina gidince bana bir fitil ve krem yazacagini 1 hafta gece gunduz kullanmam gerektigini soyledi. Ciktim ve eczneye gittigimde kremin yazilmamis oldugunu farkettim msj attim cvp olarak madeccasol kremi al yazdi. 1 hafta kullan dedigi fitilin icinden 3 tane cikti aradim acmadi. 3 gun sonra ulastim durumu anlattim. "O gun cok yogundum sana yanlis fitil yazmisiz ama bisi olmaz sen paranla bir kutu fitil daha al" dedi ve kaptti. Yanlis ilac icin ozur dilemedi regl oldugumu belirtince sasirmadi kontrole cagirdi tabi kigitmedim onca yasanandan sonra, o da aramadi.Sonrasinda 2 doktora gittim reglmden once nasil bu islemi yaptigini birak regl oncesini gebelik gecirmeden neden boyle birsey yaptigini sorguladilar. Ozel saglik sigortan oldugu icinsomururcesine bir suru test yapilmis dendi. Regl oncesi yapcagi yanlis mudahale ile kanamani durduramaz hale getirebilirdi nasil bir insiyatif almaktir bu dediler. Son gittigim doktor bir yaranin gercekten varolusundan bile supheli :)Surekli acelesi var alalacele muayene edip hizli hizli bisiler anlatiyo ve kovalanircasina cikiyorsun odadan. Tatli diline kanip sagligimi riske attigim icin pismanim.Hamilelik disinda hicbir konu ilgisini cekmiyor ve gebelik isteyenler icin hicbir gayreti olmuyor hazir gebe seviyor :) rahim duvarina,yumurta boyuna fln bakmiyor. Sanirim ilgi alani ebelik o sebeple hamile degilseniz gitmeyin :) tek kriteriniz siradan birdogumsa daha musait daha ilgili ebeler var onlari tercih edin derim. Hepinize saglikla mutlu huzurlu guzel gebelikler dilerim.

Back
X