- 29 Ağustos 2014
- 5.724
- 18.111
- 448
- 33
aynen bende 7 senedir
Hamileliğinize sevinindream3416 @celebrian içimi en çok yakan konu kuzenim 5yildir istiyor yasi da geciyor 35-36 oldu ben evlendigim an hamile kaldim sevinemeden o geldi aklıma her kizima baktigimda ona ve sizler gibi bekleyenlere dua ediyorum komsumuz da 7 senenin sonunda tedaviyle ikizlere sonra tedavisiz 2 ayri bebege hamile kaldi rabbim sizede nasip eder insallah
bana da dua edermisin nolur psikolojim çöktü artıkdream3416 @celebrian içimi en çok yakan konu kuzenim 5yildir istiyor yasi da geciyor 35-36 oldu ben evlendigim an hamile kaldim sevinemeden o geldi aklıma her kizima baktigimda ona ve sizler gibi bekleyenlere dua ediyorum komsumuz da 7 senenin sonunda tedaviyle ikizlere sonra tedavisiz 2 ayri bebege hamile kaldi rabbim sizede nasip eder insallah
kıskançlık değil keşke ona da verseydi hatta benden önce ona ve onun gibi çok isteyenlere verseydi hissi yaşadımHamileliğinize sevinin
Çünkü bizler sizin anneliğinizi kıskanmıyoruz
Benim d kardesimin bebeği olacak 1 ay sonra
Amin tesekkur ederiz
inşallah seninde biran önce olur canım allah keşke sadece isteyenlere anneliği nasip etsebana da dua edermisin nolur psikolojim çöktü artık
keşke canım ağlamadığım gün yok ne kadar iyi bir insansın benim kuzenlerim her gün sosyal medyada bebek rsimleri paylaşıp gözünün içine sokuyorlar insanın bana da sürekli laf çarpıyorlar whatsup grubumuzda çocuk resimleri atıyorlar sizin böyle düşünmeniz bni duygulandırdıinşallah seninde biran önce olur canım allah keşke sadece isteyenlere anneliği nasip etse
5+3 günlükken kalp atışını duydum. ilk andan itibaren bir canlı büyüyor içimizde.kim diyor??
iki hafta sonra kalbi atacak insan olucak ellemezseniz doğacak
olmuş o olmuş artık
Yorumunuz cok acimasiz geldi bana. Evlat hasreti ceken insanlar size sunu soylemeye calisiyor. Cocugunuz hep olacak zannediyorsunuz ama hasretini cekmek diye bir sey de var bu dunyada. Bunu hatirlatmak amaclari. 3.ye cocugunuzun olacagina garantiniz var mi? Tabii ki cocugu olmayanlarin sebebi siz degilsiniz! Cok cirkin buldum cumlenizi.
Kararinizi verdiyseniz -aksi fikirlerle tartisacak kadar- konu acmanizin sebebi nedir? Bizim ne amacimiz olabilir size yardim etmek istemekten baska?
Ayrica sunu da soylemeden gecemeyecegim. 5.haftalik bebegin kalbi atar.
iyi de gene hatalı sizsiniz. mesela kardeşim 6 yıl çakılı kadroya atandı. evlilik düşünmüyor. düşünsem de durumuma uygun biriyle düşünürüm diyor. ben bekar halimle tercih yaparken çakılı kadroları yazamadım güvenemedim. siz evli halinizle yazmışsınız, üstüne doğru dürüst korunamamışsınız sonrada insanları yasaları sorguluyorsunuz. ya hu önce kendinizi sorgulayın. emin olun eşinizden de sizden de saha yüksek alıp atanamayanlar vardır. neden?? çakılı kadrolar aile yaşamlarına uymamıştır tercih etmemiştirler.
kızım 6 aylık 1 kez bile ne whtsp nede baska alanda koymadim resmini hamileligimde dogumda kizima bakarken anneme hep keske ona ve onun gibilere de verse diye gözlerim dolar hatta evime geldi o ablam dayanamadim diger odaya gecip ağladim ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum asla vazgeçme insaallah hayirlisiyla olurkeşke canım ağlamadığım gün yok ne kadar iyi bir insansın benim kuzenlerim her gün sosyal medyada bebek rsimleri paylaşıp gözünün içine sokuyorlar insanın bana da sürekli laf çarpıyorlar whatsup grubumuzda çocuk resimleri atıyorlar sizin böyle düşünmeniz bni duygulandırdı
Bu nasıl bir mantıksız bir cevap. Bilmeden nasıl konuşabiliyorsun. Evlenmeden önce atandım, evlenmeden önce tercih yaptım. Girdiğim yer kolay kolay kazanılabilen bir yer değil, sadece tek bir kere yüksek puan almanız yetmiyor, 3 aşamalı bir sınavı geçmeniz ve hatta derece yapmanız lazım. Yıllarca bu iş için eve kapanan insanlar var, tek derdi evlilik olmayan yeterki çalışıp şurayı kazanayım diyen. Tabii bunu anlamanız imkansız, nasıl olsa kazanmaktan kolayı var, "evlenirsem ne olur yazmıyım girmeyim ben bu sınava "demek varken.. girince de kazanıcağınıza eminim!!! Çok mantıklısınız maşallah
Bence de bu mantıkla gidin önce evliliği düşünün iş sonrada gelir hatta kazara hamile kaldığınızda da doğurun, 3-5 fark etmez, hepsine bakarsınız bu zihniyetle. Allah büyük tabi, biri sümüklü gezer biri ağlar biri acıkır.. hep birinden kısıp diğerine .. güzel mantık devam edin.
Elbetteki insan dikkat etmeli, her seferinde aynı hata tekrarlanıp mazaret üretilemez. Ancak benim durumum bu değil.
Çok güzel bir yorum yapmışsınız tebrik ederim.
Benimde anlamadığım "kazala hamile kaldım".
Afedersin bir prezervatif almak kullanmak zorda,bir cana kıymakmı bu kadar kolay.
Hiç birşey olmasa ertesi gün hapı kullansaymış.
Hiç bir canlının yaşayıp yaşamama kararı bize ait değildir.
Ne sacma, sosyal medyaya koyunca insanlar üzülüyor mu?kızım 6 aylık 1 kez bile ne whtsp nede baska alanda koymadim resmini hamileligimde dogumda kizima bakarken anneme hep keske ona ve onun gibilere de verse diye gözlerim dolar hatta evime geldi o ablam dayanamadim diger odaya gecip ağladim ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum asla vazgeçme insaallah hayirlisiyla olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?