Sürpriz Gebelik ve Allak bullak ben

Evet bence de kürtaj mantıklı bir seçim.

Ilki evladin ilgim azalir kiyamam diyorsun.ikimcisi karninda ve daha minicik diye evladin oldugu gercegini unutturuyor sanirim. Her bebek hayriyla rizkiyla gelir belkide sizin hayatinizi duzene sokacak hayir o bebekte bu kararda.ins ilerde pisman olacagin bi karar vermezsin. Yazik bi anne tarafindan boyle hissedilen bi bebege

Bebek aldırmak kadar cesaretliysen canım, kesinlikle sen bu saydığın sebeplerin üstesinden gelirsin.
Allah yardımcın olsun canım

hiçte süprizmiş gibi gelmedi bana. eşinle doğru düzgün bi araya gelemiyosunuz diye korunmadınız, sonrada süpriz oldu diye kandır kendini. senin sorumusuzluğunun bedelini niye minicik bi can ödüyo.yazık

Baştan düşünmeliydiniz.Zaten kürtaj düşünerek anneliğinizi tekrar sorgulayabilirsiniz.Taaa uzaklardan çocuk yapma fırsatı bulduysanız bakma fırsatı da yaratabilirsiniz bence.

Yıllardır bir araya gelmek için çirpindiginiz kadar korunmak için cirpinmamaniz kişisel tercih oluyor mesela.

Ben 5 yıllık evliliğe çocuk yapmadım sizin kürtaj gerekcelerinize benzer gerekçeleri en başından düşünerek.
Siz evlenir evlenmez ayrılık problemi içinde hemen hamile kalmayi göze almissiniz.
Yetmemiş 2. Bir hamilelige davetiye çıkarmış sonlandırmayi düşunuyorsunuz.

Kişisel tercihlerinizin bedelini minicik yavru ödeyecek.
Hala ayrı kalmak bizim tercihimiz değil diyorsunuz.

Sizdeki bencilliğin çeyreği bende olsaydı fena olmazdı. .
Cidden bir parça olsun suçunuz yok değil mi?

Ya belki kaza sanıyoruz da işin içinde başka bir ibn.lik var :) herkes aynı şeyi yazmış ama söyleyeyim : 3 kez plansız hamilelik yaşadım ve doğurdum .birini kaybettim ,ikisi yaşıyor . Eşim prezervatifleri deliyormus!

Tam 10 yil bekledim, 10 yil dua ettim.Size bisey ifade eder mi bilmem ama. Tüp bebekle kavustum yavruma. Ne kiymetli bi bilseniz. Sizinki o kadar kiymetsiz mi gercekten?
Kimi varligiyla sinaniyor kimi yokluguyla.2 senedr amuda kalktim hamile kalayim diye resmen.tam kendi kendine ikizlere hamile kaldim dunyalar benim oldu gecen hafta kalpleri durdu.1 haftadr anca bugun acildim ogunden beri agliyordum sizliyordum yavrularim gitti diye.evet bu durum bizim meselemiz ama insan boylelerini goruncede daha bi istyor biz kiymetini bilcez bizede ver dercesine

Haklisin ama ben seni anlayamam ..Çok can kaybettim ,o yüzden canın kıymetini bilirim . Sağlam gerekçelerin var fakat çözümsüz değil ..evet doğurmamak da bir seçenek ama doğurup izne ayrılmak veya özele geçmek daha da güzel bir seçenek ..

Allah yüreğinize ferahlik kucağınıza sağlıklı yavrular versin inşallah

Kardeeeşş, ilerleyen dakikalarda yiyeceğin banın hayırlı olsun .ben de birazdan yanına geliyorum :)

Yorumunuz cok acimasiz geldi bana. Evlat hasreti ceken insanlar size sunu soylemeye calisiyor. Cocugunuz hep olacak zannediyorsunuz ama hasretini cekmek diye bir sey de var bu dunyada. Bunu hatirlatmak amaclari. 3.ye cocugunuzun olacagina garantiniz var mi? Tabii ki cocugu olmayanlarin sebebi siz degilsiniz! Cok cirkin buldum cumlenizi.

Kararinizi verdiyseniz -aksi fikirlerle tartisacak kadar- konu acmanizin sebebi nedir? Bizim ne amacimiz olabilir size yardim etmek istemekten baska?

Ayrica sunu da soylemeden gecemeyecegim. 5.haftalik bebegin kalbi atar.

Evlilik dışı gebelik ya da sağlık problemi olmadığı sürece bence kürtaja gerek yok. İmkanlarınız oldukça zor anlayabiliyorum ama bir şekilde halledilebilir. Siz işten çıksanız maddi olarak geçinmeniz zorlaşır mı?

Basiniz sagolsun. Allah sabir versin.

Oncelikle halihazirda dogmus olan evladinizi Allah size ve esinize bagislasin.
Es durumu, tayin vs. turkiye sartlarini bilmedigim icin bir yorumda bulunamayacagim umarim en kisa surede aile hayatinizi birlikte devam ettirebilecek sartlara kavusursunuz.

Burda maalesef sizin icinizi ferahlatacak yorumlarla karsilasamazsiniz.
Cocuk sahibi olmamalarini sizin aldirmak istemeniz/ istemeyi dusunmeniz uzerinden saldirarak tatmin olurlar.
Korunmayi bilmemekle, korunarak olduysa da Allah' in hikmetidir, vardir bir bildigi rizkiyla gelir denilerek her sey bir kilifina uydurulur.
Umarim kararinizdan pisman olmaz, mutlu ve huzurlu bir yasam surersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…