Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Karaktersiz ; Karakteri kötü olan (tvden ne kadar taniyipta bilebiliriz karakterlerini ? )

Gicik ; sözleriyle, davranışlarıyla karşısındakini kızdıran, sinirlendiren, sıkan (kimse).

ikisi ayni sey degil yani karaktersiz demek agir bir kelime uyardim diye suclu oldum iyimi

Ümit de fazla bir performans yok arkadaşlar..
baştan beri şöhretiyle, yaşça en büyük olmasıyla, kaptanlık abilik vs ile geldi..

Doğukanın yarısı kadar performans sergilememiştir gerçekçi olalım..

Doğukan da çok iyi ama çevresi söhreti babadan kalan varlığı yeter ona

Cengiz sadece güce dayalı oyunlarda kaslarının avantajını kullanıyor o kadar..kondisyon yeterli değil ama..

Hilmi ya da murat tam anlamıyla hakediyorlar. dikkat edin her oyunda iyiler..

benim şahsi fikrim tabii..

aksam cengız cok agır kaldı oyunda.. hılmıcem ve murat gayet ı gıdıyorr .. bende cengızın gıdıcegını dusunuyorumm umıtt aldı basını gıdıyorr

yani dmek istediğim bu..

akşam ki oyun aslında ümite ve cengize göreydi..

Bedensel güce dayalıydı tam da cengize göre.. ama ne oldu, hilmi ve murat aldı..yanii..:26:

bence gönüllülerden ya hilmi yada murat kazansın, doğukan zaten babadan zengin dahada zengin olmasına gerek yeni yüzler yeni kan , zenginleri daha da zengin yapma gibi alışkanlıllarımız var şu
gençlere fırsat verelim her yer torpil tanıdık olmuş zaten, ümit kaslı ama yapay pek işe yaramadı, kaptanda yaşlı , ne işi varsa survivorda, birde artık manken getirmesinler , her yer olmak zorundalar mı , bacak göstermeden ve podyumdan olmadan , başka meslek dallarında neden seçmiyorlar güzell kızları , bennu iyidi

peki canım açıklamasını yapayım karaktersiz kelimesini söyledim nedeni ise ümit bir oyunda düştü ve hilmi ümit düştü oyuna devam et diye kahkaha atarak murata sesleniyor bana göre bu saygısızlık ayıp sonuçta ümit ondan yaşça büyük ya tipleri bile hayırsız ünlüler ödül oyununda kaybettikleri zaman yememelerine çok sevindim ya yemesinler diyor ama ünlüler ödül oyununda kazandıkları zaman hiç onların yememesine sevindim demiyor gerçekten dikkatli izlersen şayet ne kadar karaktersiz olduğunu görürsün zaten ikisi sevgili gibiler tencere kapak hilmi ve murat çok saygısızlar ya ümit oyunda sakatlanıyor onlar ha ha ha hi hi hi daha ne anlatayım allah aşkına ya KARAKTERSİZ işte hilmi ve murat.

bak ben ümitin kazanmasını istiyorum demiyorum sadece doğukanın kazanmasını istiyorum ama izlediğim zaman hilmi ve muratın hareketlerine resmen uyuz oluyorum
zaten adanın şebeği işte takla atıp duruyor

size kızmıyorum sadece kimi tuttuğunuzu anlayamadım o kadar.

İlk defa favorim kazanamıcak. Cengom çok bozdu kendisini yarışlarda

Kızlar erkeklerde favorim Merve'ydi o kazandı, Ünlüler Gönüllüler de Derya idi o kazandı, diğer Ünlüler Gönüllülerde Nihat'tı o kazandı. Bu sene Cengo kazanamayacağı için kendini ihanete uğramış gibi hissediyorum

Canim aradaki rekabet herseyi yaptiriyor orda,
Neyse sen öyle diyorsan kendin bilirisin,
Ben sadece söyliyim dedim...
Bak sevgili gibiler diyorsun yine yanlis bir cumle,
o cocuklarinda aileleri var cevreleri var,
samimi oldular kanka oldular diye ne alaka yani,
olsa bile tercih meseleside gunahlarini almayalim diyorum...

Ben dogukani tutuyorum ama eger o kazanmayacaksa umit kazansin diyorum,
en azindan hilmicem cengiz ve murat kazanmamis olur alternatif sunuyorum yani

evet olabilir aileleri var tabiki ben yok demiyorum ama işte oyun hırsıyla karakterlerini sergiliyorlar bende onu diyorum anlatabildim mi biraz aileleri için ekran önünde saygılı terbiyeli ve ailelerine yakışır davransınlar o zaman dimi canım cengizin de ailesi var dimi ama efendi allah için oyunlarda başarılı olamasa bile mesela doğukanında ailesi var o da terbiyeli yani daha ne diyim bilmiyorum tercih ve düşünce gözlem meselesi benim gördüklerimi sen farklı görebilirsin senin gördüklerinide bir başkası farklı görebilir canım.

sende haklisin canim bakis acilarimiz farkli :)

içimden ya murat yada hilmicemin kazanması geçiyo,zaten hilmi haketmiyomu hakediyo...şu delikanlı abi olaylarından sonra bende biraz sinir oldum aslında ama hakediyomu ediyo.Gerçi son bölümleri iizleyemedim fazla.Doğukanda olabilir hiç belli olmaz

iyiyim cnm sen nasılsın?kilo verme topiklerine takılıyorumgece gündüz oralardayımsurvıvor bu sene sıkıcı,hiç tadı kalmadı

NE ettin verdin mi bari kilo
Bende iyiyim cok sukur dolaniyoz buralarda...
evet bu sene sonlara dogru tatsizlasti

NE ettin verdin mi bari kilo
Bende iyiyim cok sukur dolaniyoz buralarda...
evet bu sene sonlara dogru tatsizlasti

verdim canım 10 kilo verdimtickerım varya kız :)) ama bıkkınlık geldi artık her an bırakabilirimduygu gitti ya ondanben izlemiyorum bile artıkbakalım kim kazanıcak.Hakeden kazansın

Son düzenleme:
veriyim veriyim 9 kilo daha fazlalığım var oda senin olsunsenin yerinde olsam akşama kadar yemek yerim ahh canım neler istiyo
yok kız burda

Canim bende zayifim ama göbek var aldi basini gidiyor
Nasil eritecem bilmem pek niyetimde yok ama yaz geldi,
tisortlerde cok kotu duruyo hem zayifsin hem kocaman gobek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…