Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

duyguda bayagi seyler atlatmis megerse.. o buyuk depremi galiba,
birde en yakin arkadasini kaybetmis filan..

demişti en son gideceği gün,buraya gelmeden önce çok doluydum falan diye

ben bir de onu bir klipte gördüm sanki ama hatırlayamıyorum kimin klibiydi :)

mrb, :) görünce yazmadan geçemedim :)
ben hatırlıyorum..baha'nın klibinde oynamıştı :)
romantik bi şarkıydı şarkının adını hatırlamıyorum...
işin ilginç yanı, baha gibi ince narin zarif bi adam nerden buldu bu kızı :)

mustafa cecelinin klibindede oynamis cilgin dersanede oynamis yani pekte gonullu sayilmaz

kendi istemiş gönüllü olmayı zaten... :)
ben binbir geceden hatırlıyorum sıkı takipçisiydim o dizinin..orda çok tatlı hanım hanımcık bi kızdı...hiç yakıştıramıyorum bu halleri ona :)
bu arada hilmi ile murata nedense gıcık oldum ben yaa :) onları görünce gülesim geliyor, sevgi pıtırcıkları gibiler

Ben hic bir yerden cikartamadim duyguyu sonra soylenince ogrendim iste halbuki cilgin dersaneyi filan izlemistim hep dikkatimi cekmemis demekki bende gicik oluyorum artik....favorim dogukan o olmassa umit

cengiz elendi dün akşam..
saçma bişey yaptılar ama , reklam arasında bugünün fragmanını verdiler orda doğukan vardı zaten
Cengiz yerine ümit gitmeliydi bence

Ben hic bir yerden cikartamadim duyguyu sonra soylenince ogrendim iste halbuki cilgin dersaneyi filan izlemistim hep dikkatimi cekmemis demekki bende gicik oluyorum artik....favorim dogukan o olmassa umit

size katılıyorum bayanlarr
ayy hilmiyle murata sinir oluyorum
doğukan kazansııınnn o hakediyoo
ümit de kaşlarını kaldırıp gülüyo ya çok hoşuma gidiyoo

hilmi böyle alttan alttan gözlerini kısıp bakıyo ya sinir oluyorum
çok hain ve sinsi geliyor bana

mrb :)

mustafa cecelinin klibindede oynamis cilgin dersanede oynamis yani pekte gonullu sayilmaz

ben hala hatırlayamadım kimin klibi olduğunu ama o kız kesinlikle Duyguydu

hilmicem ve murata çok kızdım
karşı taraf hamle yapsın diye bekliyorlar düşürmeye çalışsalar ya
ben ikisinden birinin kazanmasını istiyorum

duygu binbir gece masalları dizisinde Tardu flordunun kız kardeşi rolünde oynamıştı ben onu oradan biliyordum hatta çok hoşuma gidiyordu çok güzel duru bir güzelliği var diyordum ama çok yanıldığımı farkettim şu yarışmadan sonra kararım değişti yani gıcık oldum

Allah Muhammed askına noolur yaaaaa su dogukanı sustursunlar kurekle agzına vurasım gelıyor ne kadar bos konusuyor ne kadar fesat ve hın bole bısey olamaz gaza ggetırırken bıle fıtne var ya adamın ıcınde neymısde tılkılermıs kurban ol onlar kadar mert ol daha ne ıstennnn

survivor son gunler heycanini kaybetti bence.. bakalim kim 1.olcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…