- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
Canim bende zayifim ama göbek var aldi basini gidiyor
Nasil eritecem bilmem pek niyetimde yok ama yaz geldi,
tisortlerde cok kotu duruyo hem zayifsin hem kocaman gobek
hmm o zaman sana spor tavsiye ederimhemde benim yaptığımı kilo vermeden inceliyosun,yağlar kasa dönüşüyo,sen bir aycık sabretsen hiç bişey kalmaz,bu benim yaptığım bir ay.Zaten sen yapsan incecik olursun egzersizler bölümde jillian michaels topiği var oraya gel,yapan çok kişi var
ben çıkıyorum canım görüşürüz şimdiliksporumu yapıyım geliyim cimcime uyurken,yine konuşuruz
Canim kusura bakma gec yazdim pc basinda degildim..
bakayim bi o topige kendime gore bisey bulursam yapayim bende
Kiz oraya baktim bana göre degil orasi azim gerektiriyo bende o kadar azim yok ama sana helal olsun
napıyım bacım zayıflamak uğruna göze aldımbana görede diil aslında,ömrü billah şu göbekten kurtulamadım bu sefer başarıcam yada slim ve six pack karın egzersizi var sadece,o çok kolay onuda deneyebilirsin,sadece göbek için.Günde 12 dk,ben 3 gün yapmıştım sakatlanınca
buna bakayim bi digeri diyetli filan ugrasilacak gibi degil bu sadece egzersiz heralde bakiyim bi niye sakatlandin kizgecmis olsun..
Bu iyiymis sevdim bunu
saol cnm,bu sporda sakatladımevet buda faydalı olur,karın kaslarını güzel çalıştırıyo,12 dk bişey diil
Bu aralar acayip usengecligim ustumde 12 dk bile 12 saat gibi gelir bana
Bugün gönüllüler kazandi adamlar geriden geldi ama yine sayiyi esitlediler 2 kisi kaldi finale,
umarim dogukan gitmez ve 1.olur...
Dogukan bugun taktik verirken hic orali olmadilar ama adam yarisipta kaybedip gelince,
yiyip bitiriolardi cocugu dusure dusure bi hal oldular hilmicem nasil hizli
Ve odulde yanlarina gelen kiz kimdi bilmiom ama pek muhabbet ettiler hilmi asikmi oldu ne
kızlar duydunuz mu bu akşam başlıcak olan starlife adlı magazin programını fatmagül sunacakmış..nasıl konuşabilecekse artık..
ayy çok güldüm
reklamı görünce aynı cümleyi bende kurmuştum
merakla bekliyorum programı
valla ben fragmanını izledimde krize girdim filmi izleyemicem yani bünye kaldırmaz o kadarını yarışma yetmişti
bir sürü dizi ve film teklifi gelmiş
ama fatmagül hanım hayali olan sunuculuğu seçmiş
bekliyoruz görcez
hadi bakalım
Bugün gönüllüler kazandi adamlar geriden geldi ama yine sayiyi esitlediler 2 kisi kaldi finale,
umarim dogukan gitmez ve 1.olur...
Dogukan bugun taktik verirken hic orali olmadilar ama adam yarisipta kaybedip gelince,
yiyip bitiriolardi cocugu dusure dusure bi hal oldular hilmicem nasil hizli
Ve odulde yanlarina gelen kiz kimdi bilmiom ama pek muhabbet ettiler hilmi asikmi oldu ne
o kız miss panama güzeliymiş,iş yaparken duydum sadece görmedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?