Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Canim bende zayifim ama göbek var aldi basini gidiyor
Nasil eritecem bilmem pek niyetimde yok ama yaz geldi,
tisortlerde cok kotu duruyo hem zayifsin hem kocaman gobek

hmm o zaman sana spor tavsiye ederimhemde benim yaptığımıkilo vermeden inceliyosun,yağlar kasa dönüşüyo,sen bir aycık sabretsen hiç bişey kalmaz,bu benim yaptığım bir ay.Zaten sen yapsan incecik olursunegzersizler bölümde jillian michaels topiği var oraya gel,yapan çok kişi var

ben çıkıyorum canım görüşürüz şimdiliksporumu yapıyım geliyim cimcime uyurken,yine konuşuruz

ben çıkıyorum canım görüşürüz şimdiliksporumu yapıyım geliyim cimcime uyurken,yine konuşuruz

Canim kusura bakma gec yazdim pc basinda degildim..
bakayim bi o topige kendime gore bisey bulursam yapayim bende

Kiz oraya baktim bana göre degil orasi azim gerektiriyo bende o kadar azim yok ama sana helal olsun

Canim kusura bakma gec yazdim pc basinda degildim..
bakayim bi o topige kendime gore bisey bulursam yapayim bende

bende şimdi geldim canımkan ter içindeyimjillianla o göbüşü bir ayda eritirsinbir dost tavsiyesiama baya hamlık ağrısı oluyo ilk 4 5 gün,spora başlamadan 1 hafta önce tempolu yürüyüşle vücudu alıştırmak daha iyiymiş.You tube'dada inceleyebilirsin,jillian michaels 30 day shred

Kiz oraya baktim bana göre degil orasi azim gerektiriyo bende o kadar azim yok ama sana helal olsun

napıyım bacım zayıflamak uğruna göze aldımbana görede diil aslında,ömrü billah şu göbekten kurtulamadım bu sefer başarıcamyada slim ve six pack karın egzersizi var sadece,o çok kolay onuda deneyebilirsin,sadece göbek için.Günde 12 dk,ben 3 gün yapmıştım sakatlanınca

buna bakayim bi digeri diyetli filan ugrasilacak gibi degil bu sadece egzersiz heralde bakiyim bi niye sakatlandin kiz gecmis olsun..

Bugün gönüllüler kazandi adamlar geriden geldi ama yine sayiyi esitlediler 2 kisi kaldi finale,
umarim dogukan gitmez ve 1.olur...
Dogukan bugun taktik verirken hic orali olmadilar ama adam yarisipta kaybedip gelince,
yiyip bitiriolardi cocugu dusure dusure bi hal oldular hilmicem nasil hizli

Ve odulde yanlarina gelen kiz kimdi bilmiom ama pek muhabbet ettiler hilmi asikmi oldu ne

Son düzenleme:

ben izleyemedim şekerimfinalde bakarım artıkvalla muratla hilmicem güzel idare ediyolar helal olsun,çocuklar zamanında az aç kalmadıya murat ya hilmicem ikisinden biri haketti,ben karakter olarak bakmıyorum kesinlikle,çok çaba sarfettiler...

kızlar duydunuz mu bu akşam başlıcak olan starlife adlı magazin programını fatmagül sunacakmış..nasıl konuşabilecekse artık..

kızlar duydunuz mu bu akşam başlıcak olan starlife adlı magazin programını fatmagül sunacakmış..nasıl konuşabilecekse artık..

ayy çok güldüm
reklamı görünce aynı cümleyi bende kurmuştum
merakla bekliyorum programı

valla ben fragmanını izledimde krize girdim filmi izleyemicem yani bünye kaldırmaz o kadarını yarışma yetmişti

bir sürü dizi ve film teklifi gelmiş
ama fatmagül hanım hayali olan sunuculuğu seçmiş
bekliyoruz görcez
hadi bakalım

o kız miss panama güzeliymiş,iş yaparken duydum sadece görmedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…