Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

İste buda gonullulere kapak olsun!!
kiz dedi gitmicem diye
evt cok dirdirci aykiri gbi bi tip ama okdr kisiye ragmen saglam durabildgni gosterdi uyuz duygu haha bi yandan uyuz bi yandan tek olmasina aciyo insan emelo harcadi saftirikler..gonulluler bu kafyla ne grup olarak nde birlestiklernde bireysel olarak bi halt beceremezler.
bence

kesnlikle katılıyorum duygu gıcık falan ama helal olsun kıza işini şansa bırakmadı dokulmazlığı aldı
kurtuluşları yok kolay kolay

Duyguya geçen hafta ben de sinir olmuştum ama şu an gönüllüler ona öyle saçma sapan ve gereksiz yere, öyle absürt davranıyorlar ki, kızı haksızken haklı durumuna getirdiler resmen.

Bir insanın üstüne bu kadar gidilmez, ayrıca kimse kimseye hakaret te edemez.

Bence de helal olsun

Ünlülerden ırmağa uyuz oluyorum uyuzun teki çünkü kiz iple 1mlik yükseklikten anlayamıyor senin neyine survivor.....zaten bu sezonki gruplar beni h8c açmadı tek azimli duygu kız dokunulmazligi aldi allahtanki ordaki erkeklerin hepsine taş çıkarır ama sundanda eminim gonullulerdde erkekler tarafından en son yazilacak isim fatmagul oda çok kuzu yaa dayanamaz oralara açıyorum ya dün ku oyunda yerlerde surunuyordu kızcağız survivorun olsa olsa biblosu olur bebis=)=)

duyguya snir oluyodum ama artk yazık kıza ya
bozok nasıl bir varlıktır ya seda gidiyo kız ağlıyo arkadan sırıtıyo mutlu oldu yanlız kaldı diye

slmmmm kızlarr bende geldim bana da yer var mı burada bende az çekiştireyim şu survivoruuuu yaa şu bozok tan nefret ediyorum ben gece gece bütün sinirlerimi hoplattı nasıl bir insan anlamadım kiii nasıl sinsi gülüşler attı öylee valla bence gönüllülerde 1 delikanlı var oda duygu :)

bni de çok snirlndirdi yaaaaa nasıl bi insandır pislik yaaa

bozok tam bi pislikti bu hafta gerçekten.. duygu çene filan ama haklıydı bugün. üslubu yanlıştı bozok beyimizin..!

duygu haksız durumdayken , herkes sinir olurken ne yaptılar ettiler duyguyu haklı konuma çıkardılar.. Şimdi herkes duyguyu destekliyor.
O saçma sapan bağıran kız gitti , Ah duygu zavallı duygu konumuna geldi resmen..
Son konuda haklıydı gerçekten , ama destekleyecek kadarda değil ya
Bozoğunda asıl yüzü ortaya çıktı..Diğer kişilerde sadece piyon. Birideçıkıp bişey demiyo bozoğa..

Gönüllülerde kızlar çok fena çıktı. Fatmagül hariç ama o da hiç bir işe yaramıyor. Adadayken yatıyor, oyundayken sürünüyor. Bence takımın geleceği adına gönderilmeli o kız. Bozok bazen haklı olsa bile üslubu çok kötü.

Ünlülerde de Dağhan başta favorimdi ama gün geçtikçe şımarıyor. Oyunlarda bile eğlence peşinde. Benim şuan favorim Larissa. Çok sempatik ve kızlardan en azimlisi o :109:

Aynen aynen..
Siz ikiniz yemiyorsunuz nedir ya?
Ben burada fena oldum , onlar orada nolmuştur.

Cidden larissa iyi gidiyor. Ayrıca evet çok şeker

Erkeklerde de ümit hoşuma gidiyor.
Efendi ve başarılı..
Doğukan da aynı şekilde.

bozokun uslubu yanlis olabilir ama duyguda bir susmuyor ki uzattikca uzatiyor yahu tamam 2 dk sus surekli laf yetistirmek zorunda degilsinki o sinir krizlerine girmeler bilmem neler sedada gitti duygu tek kaldi ama ya bozok yada duygu elenmedikce ne huzur olur onlarda nede basari bence uzatirlarsa birinden biri diskalifiye olmali

Hakikaten arkadaş Allah ne çene vermiş
Konseyde bile susmadı 2 dakika kadın, orada olsam kendimi tutamaz 2 tane yapıştırırdım valla

Ben seyretmiyorum da annem seyrediyor arada bende bakiyorum. Tabi ki daghan i tutuyorum ama daha tam izlemedim. O Buzok kafayi mi yemis. Bakin o elenmeyecek son haftaya kadar.

Hakikaten arkadaş Allah ne çene vermiş
Konseyde bile susmadı 2 dakika kadın, orada olsam kendimi tutamaz 2 tane yapıştırırdım valla

o kizi gorunce kendimin farkina vardim demekki benimde tartismalarimin uzama nedeni bu susmuyorum
karsidaki de hakli yani

Bozok çok yanlış konuşuyor bir kere. O nasıl bir üsluptur öyle?
Kesinlikle Duygu da haklı değil ama bir konuda duygu çok uzatıyor. Tamam diyip bırakmıyor ki. Ben hiç alttan aldığını göremedim maalesef duyguyu.
Ünlülerde de yavaş yavaş kavgalar başladı. Umarım fazla kavga edip de birbirlerine düşmezler gönüllüler gibi

duyguyu saf temiz görmüyorum ama haklı olduğu yerlerde var....
bozok gerçekten ipleri ele almış, herkesi yönetiyor kimse de ağzını açamıyor...duygunun bi söylediği şey vardı, bozok yokken herkes bozoğu eleştiriyor ama bozok burdayken herkes dut yemiş gibi susuyor diye..o konuda haklı...
bozok çok tehliklei biri..duygunun içi dışı bir bence..içindekileri söylediği için sevilmiyor zaten....ne yalan söyleyim ben hak vermeye başladım duyguya...doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış...
bence bozok diskalifiye edilmeliydi...çünkü orda yarışma şartları ortak, biz yicez siz yemeyeceksiniz ne demek yaa? aç insanın karşısında balıkları pişir mis gibi koksun sonra yemeyeceksin de..ayıp hemde günahh bee... prosedürde diskalifiye varmı bilmiyorum ama bozok elenmeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…