İste buda gonullulere kapak olsun!!
kiz dedi gitmicem diye
evt cok dirdirci aykiri gbi bi tip ama okdr kisiye ragmen saglam durabildgni gosterdi uyuz duygu hahabi yandan uyuz bi yandan tek olmasina aciyo insan emelo harcadi saftirikler..gonulluler bu kafyla ne grup olarak nde birlestiklernde bireysel olarak bi halt beceremezler.
bence
herkes aynı şeyi söylüyor twety :) zaten ben bu nicki bilinçli bi şekilde almadım..:)
pc de bu şarkıyı dinlerken üye olurken birden aklıma bu geldi :) o gün bugündür herkese şarkı aşılıyorum
slmmmm kızlarr bende geldim bana da yer var mı burada bende az çekiştireyim şu survivoruuuu yaa şu bozok tan nefret ediyorum ben gece gece bütün sinirlerimi hoplattı nasıl bir insan anlamadım kiii nasıl sinsi gülüşler attı öylee valla bence gönüllülerde 1 delikanlı var oda duygu :)
Gönüllülerde kızlar çok fena çıktı. Fatmagül hariç ama o da hiç bir işe yaramıyor. Adadayken yatıyor, oyundayken sürünüyor. Bence takımın geleceği adına gönderilmeli o kız. Bozok bazen haklı olsa bile üslubu çok kötü.
Ünlülerde de Dağhan başta favorimdi ama gün geçtikçe şımarıyor. Oyunlarda bile eğlence peşinde. Benim şuan favorim Larissa. Çok sempatik ve kızlardan en azimlisi o :109:
bozokun uslubu yanlis olabilir ama duyguda bir susmuyor ki uzattikca uzatiyor yahu tamam 2 dk sus surekli laf yetistirmek zorunda degilsinki o sinir krizlerine girmeler bilmem neler sedada gitti duygu tek kaldi ama ya bozok yada duygu elenmedikce ne huzur olur onlarda nede basari bence uzatirlarsa birinden biri diskalifiye olmali
Hakikaten arkadaş Allah ne çene vermiş
Konseyde bile susmadı 2 dakika kadın, orada olsam kendimi tutamaz 2 tane yapıştırırdım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?