duyguyu saf temiz görmüyorum ama haklı olduğu yerlerde var....
bozok gerçekten ipleri ele almış, herkesi yönetiyor kimse de ağzını açamıyor...duygunun bi söylediği şey vardı, bozok yokken herkes bozoğu eleştiriyor ama bozok burdayken herkes dut yemiş gibi susuyor diye..o konuda haklı...
bozok çok tehliklei biri..duygunun içi dışı bir bence..içindekileri söylediği için sevilmiyor zaten....ne yalan söyleyim ben hak vermeye başladım duyguya...doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış...
bence bozok diskalifiye edilmeliydi...çünkü orda yarışma şartları ortak, biz yicez siz yemeyeceksiniz ne demek yaa? aç insanın karşısında balıkları pişir mis gibi koksun sonra yemeyeceksin de..ayıp hemde günahh bee... prosedürde diskalifiye varmı bilmiyorum ama bozok elenmeli...
canim biz ordaki seyleri kesit kesit izliyoruz orda bozok kizlardan esirgemedi siz yemiceksiniz diye,
kizlar yemis onlar yememis aclar yani hani siz hakkinizi yediniz anlaminda soylemis bozoku sevmiyorum ama yanlis anlasildi gibi,
ben yonettiginide dusunmuyorum pek konusmuyor sanki duygu cok atarli hic birseye eyvallahi yok biraz daha sakin uysal olmali bence biraz fazla bilmis odul oynunu kaybettiklerinde filan unlulerede laf sokuyordu duyguyuda sevmedim
duygu oyuncuymuş gönullulerınde zaten hepsi bi şekilde medya sektöründe ama duygu baya bayaa oyuncu bıkaç dızıde ve en son mustafa cecelının klıbınde oynamış acabaoynuyormu ya ben bukadar kavga eden kımeyı görmedım hiç bitmiyor enrjısı
ben oyuncu oldugunu sonradan ogrendim oncesinde hic hatirlamiyorum tvde..
ama kotu bir imaj cizdi bence..
twety arkadaşlık steğimi kabul edermısınız topiği aktıf takıp etmek istıyorum
oyuncular ıyı rolude kötü rolude oynar işleri bu
tamam...
evet oyuncular iyi kotu rolde oynarda gercek olarak demistim..:26:
Selam.
Ya bu Duygu çok mu çirkef yoksa ben hep kavga ederken mi rastlıyorum?
slm gerçekten çirkef sadece knedı taakımının sınırlerıyle oyanmıyor karşı takımada sıçrıyor
ben açlık dışında kurgu olduğunu dşünmeye başladım
açlık kısmına ınanıyorum yaa gözlerı nasıl sabıt bıyere bamaya başlamış gönullulerdekı gençlerin canlılıkları gıttı kendımden bılıyorum aç kalınca benımde gözlerım ölece kalıverıyor
illaki kurgu vardir ya wc felan nasil olacak kaslar cikmiyor felan filan bir suru sey
gonullulerin evine ne oldu bilen varmi bu hafta detayli izlemedim de :26:
gonullulerin evine ne oldu bilen varmi bu hafta detayli izlemedim de :26:
ben her hafta sonu cımbızla dolanıyorum bunlar baştan sona lazer olmuşlar herhalde regli olunca yaprak koyuylarmış falan fılan yok daha neler
Ben Merve Büyüksaraç'ın röportajını okumuştum ve o da: "Genel kural gereği 4 günde bir kadınlara jilet veriliyordu. Bir de regl olduğunuzda ped veriyorlar." demiş
sacma olmus bu:44:Oyunu kaybedince onlardan alıp ünlülere verdiler galiba.
o sacmaymis ya evi kazandilar adamlar ne oyle 2 hafta felan fistanevlerını kaybettıler zaten 2 hftalık kazanmişlardı ödül oyununda kaybettiler hem hamburgerı hemde evı 2 hafta ünlülere geçti
ya makarna filan verıyolar ödül olarak evde yuzune bakmıyoz onlar yerken gece 10da nası canımız çekiyo eşimle ızlıyozda kalk yap dıyo kılo alcaz boşverd deyp vazgeçiriyorum
ben her hafta sonu cımbızla dolanıyorum bunlar baştan sona lazer olmuşlar herhalde regli olunca yaprak koyuylarmış falan fılan yok daha neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?