Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

survıvor bu sene gerılım dolu bozokla duyguyu ayrı adalara koysunlar cınayet çıkacak maazallah

canim biz ordaki seyleri kesit kesit izliyoruz orda bozok kizlardan esirgemedi siz yemiceksiniz diye,
kizlar yemis onlar yememis aclar yani hani siz hakkinizi yediniz anlaminda soylemis bozoku sevmiyorum ama yanlis anlasildi gibi,
ben yonettiginide dusunmuyorum pek konusmuyor sanki duygu cok atarli hic birseye eyvallahi yok biraz daha sakin uysal olmali bence biraz fazla bilmis odul oynunu kaybettiklerinde filan unlulerede laf sokuyordu duyguyuda sevmedim

duygu oyuncuymuş gönullulerınde zaten hepsi bi şekilde medya sektöründe ama duygu baya bayaa oyuncu bıkaç dızıde ve en son mustafa cecelının klıbınde oynamış acabaoynuyormu ya ben bukadar kavga eden kımeyı görmedım hiç bitmiyor enrjısı

ben oyuncu oldugunu sonradan ogrendim oncesinde hic hatirlamiyorum tvde..
ama kotu bir imaj cizdi bence..

ben oyuncu oldugunu sonradan ogrendim oncesinde hic hatirlamiyorum tvde..
ama kotu bir imaj cizdi bence..

twety arkadaşlık steğimi kabul edermısınız topiği aktıf takıp etmek istıyorum

oyuncular ıyı rolude kötü rolude oynar işleri bu

twety arkadaşlık steğimi kabul edermısınız topiği aktıf takıp etmek istıyorum

oyuncular ıyı rolude kötü rolude oynar işleri bu

tamam...

evet oyuncular iyi kotu rolde oynarda gercek olarak demistim..:26:

tamam...

evet oyuncular iyi kotu rolde oynarda gercek olarak demistim..:26:

ben açlık dışında kurgu olduğunu dşünmeye başladım
açlık kısmına ınanıyorum yaa gözlerı nasıl sabıt bıyere bamaya başlamış gönullulerdekı gençlerin canlılıkları gıttı kendımden bılıyorum aç kalınca benımde gözlerım ölece kalıverıyor

illaki kurgu vardir ya wc felan nasil olacak kaslar cikmiyor felan filan bir suru sey

illaki kurgu vardir ya wc felan nasil olacak kaslar cikmiyor felan filan bir suru sey

ben her hafta sonu cımbızla dolanıyorum bunlar baştan sona lazer olmuşlar herhalde regli olunca yaprak koyuylarmış falan fılan yok daha neler

gonullulerin evine ne oldu bilen varmi bu hafta detayli izlemedim de :26:

gonullulerin evine ne oldu bilen varmi bu hafta detayli izlemedim de :26:

evlerını kaybettıler zaten 2 hftalık kazanmişlardı ödül oyununda kaybettiler hem hamburgerı hemde evı 2 hafta ünlülere geçti

ya makarna filan verıyolar ödül olarak evde yuzune bakmıyoz onlar yerken gece 10da nası canımız çekiyo eşimle ızlıyozda kalk yap dıyo kılo alcaz boşverd deyp vazgeçiriyorum

ben her hafta sonu cımbızla dolanıyorum bunlar baştan sona lazer olmuşlar herhalde regli olunca yaprak koyuylarmış falan fılan yok daha neler

Ben Merve Büyüksaraç'ın röportajını okumuştum ve o da: "Genel kural gereği 4 günde bir kadınlara jilet veriliyordu. Bir de regl olduğunuzda ped veriyorlar." demiş

Ben Merve Büyüksaraç'ın röportajını okumuştum ve o da: "Genel kural gereği 4 günde bir kadınlara jilet veriliyordu. Bir de regl olduğunuzda ped veriyorlar." demiş

bacaklarıma jılet sursem kesıkkesık olur bu kızların bacaakları plastık gıbı

Oyunu kaybedince onlardan alıp ünlülere verdiler galiba.
sacma olmus bu:44:
o sacmaymis ya evi kazandilar adamlar ne oyle 2 hafta felan fistan

sallamis ya yaprakla olacak ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…