Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

erhanin ayagi hangi bolumde olmustu bi bakayim da :26:

bu gönüllülerde iş yok

Kesinlikle bu gönüllülerde iş yok ya. Aslında ilk bakışta gönüllüler çok güçlü, ünlüler kesin yenilir hep diyodum ama tam tersi çıktı
Survivor tarihinin en başarısız gönüllüleri bunlar sanırım

peki nazeninle irmak ? hangi bolumde kavga ettiler..

erhan hangi oyundu ona gore bakiiyim :26:

haklısın canım da, o gün ünlülere laf sokması meselesinde duygu haklıydı...duygu orda sessiz dururken ümit ordan laf soktu..haliyle duyguda cevap verdi tartışma çıktı...duygu sütten çıkmış ak kaşık demiyorum ama haklı yanları da var..çenesinden kaybediyor aslında..

peki nazeninle irmak ? hangi bolumde kavga ettiler..

erhan hangi oyundu ona gore bakiiyim :26:

ırmakla nazenın cumartesı gösterılende kavga ettıler erhana ne olmuş bende sızden duyuyorum zaten sevmedım onu ama ıyı balıkçı adam başı balık yakalıyor

nazenın ırmağa show yapıyosun dedıyaa hiç yakışmadı kendısı gazaeteci ırmak manken dıye küçümsüyor bence

umitin laf sokma kismini bilmiyorumda ben ilk pizza odulu zamanindan bahsediyorum :26:

kizlaarr
ya birsey sorucam :44:
bu kizlar özel günlerinde ne yapiyorlar :26:
birde hicmi kil tüy cikmaz bunlarda :26:
ben kalsam orda bir zaman sonra karisirim ormanda maymunlara fark da edilmem kildan tüyden

bakiyim bi izlemedim o kisimlari kacirmisim hep

kizlaarr
ya birsey sorucam :44:
bu kizlar özel günlerinde ne yapiyorlar :26:
birde hicmi kil tüy cikmaz bunlarda :26:
ben kalsam orda bir zaman sonra karisirim ormanda maymunlara fark da edilmem kildan tüyden

ayy aynı ben gıbı düşüüyorsun 4 gunde bır jilet verıyorlarmış bıda gerektikçe ped

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…