sacma olmus bu:44:
o sacmaymis ya evi kazandilar adamlar ne oyle 2 hafta felan fistan
sallamis ya yaprakla olacak ismi
bacaklarıma jılet sursem kesıkkesık olur bu kızların bacaakları plastık gıbı
erhanin ayagi hangi bolumde olmustu bi bakayim da :26:
bu gönüllülerde iş yok
canim biz ordaki seyleri kesit kesit izliyoruz orda bozok kizlardan esirgemedi siz yemiceksiniz diye,
kizlar yemis onlar yememis aclar yani hani siz hakkinizi yediniz anlaminda soylemis bozoku sevmiyorum ama yanlis anlasildi gibi,
ben yonettiginide dusunmuyorum pek konusmuyor sanki duygu cok atarli hic birseye eyvallahi yok biraz daha sakin uysal olmali bence biraz fazla bilmis odul oynunu kaybettiklerinde filan unlulerede laf sokuyordu duyguyuda sevmedim
peki nazeninle irmak ? hangi bolumde kavga ettiler..
erhan hangi oyundu ona gore bakiiyim :26:
peki nazeninle irmak ? hangi bolumde kavga ettiler..
erhan hangi oyundu ona gore bakiiyim :26:
haklısın canım da, o gün ünlülere laf sokması meselesinde duygu haklıydı...duygu orda sessiz dururken ümit ordan laf soktu..haliyle duyguda cevap verdi tartışma çıktı...duygu sütten çıkmış ak kaşık demiyorum ama haklı yanları da var..çenesinden kaybediyor aslında..
ırmakla nazenın cumartesı gösterılende kavga ettıler erhana ne olmuş bende sızden duyuyorum zaten sevmedım onu ama ıyı balıkçı adam başı balık yakalıyor
nazenın ırmağa show yapıyosun dedıyaa hiç yakışmadı kendısı gazaeteci ırmak manken dıye küçümsüyor bence
kizlaarr
ya birsey sorucam :44:
bu kizlar özel günlerinde ne yapiyorlar :26:
birde hicmi kil tüy cikmaz bunlarda :26:
ben kalsam orda bir zaman sonra karisirim ormanda maymunlara fark da edilmem kildan tüyden
ayy aynı ben gıbı düşüüyorsun 4 gunde bır jilet verıyorlarmış bıda gerektikçe ped
aa gercekdenmi iyide jileti nerde nasil kullanicaklar ki
pedide öyle nereye aticaklar felan :44:
aa gercekdenmi iyide jileti nerde nasil kullanicaklar ki
pedide öyle nereye aticaklar felan :44:
üstündede balik pisiriler ohh missyakarlar bisey olmaz
Allah iyiligini emiipedi kuma gömüyorlarmış gerçi erhan bulurda onu heryeri karıştırıyo
pedi kuma gömüyorlarmış gerçi erhan bulurda onu heryeri karıştırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?