ay orayi gormedim ama helal kiza :)
Larissa'nın dişlerinin güzelliği tek beyazlığı yoksa iğrenç dişleri var bence tel taktırmalı üst dişler çok önde bence gülmesin o kız
Bana da haftaya Bozok gider gibi geliyor..
Tabi Duygu yazarsa..
Bozok'u ilk gördüğümde geçen senenin Hasan'ı gibi geldi, ilk günler pek sevmiştim.
Bir baktım şöyle alıcı gözle, oyun falan alamıyor.. E kavga gürültü desen, onda da var..
Bu seneki survivor pek kavgalı gürültülü çıktı..
önce duyguya kiziyodum ama kiz hakkini savunuyor ve kazaniyor iste mustafa gitti görünen köy klavuz istemez..helal olsun.
ama su bozok bi gitse,herkes salcakta kendini.hrkes ozmn gostercek yüzünü!
ünlülerdense irmak bi gidigidiverse teshirci salak.tam abidin
aynen bende hasan sandım ama oyun falan alamıyor
Aynen bende hiç oyun alırken görmedim..
Ama ne yalan söyleyeyim tipine ilk baktığımda bu adanın tozunu dumanına katar demiştim, çıkmadı öyle.
Survivorda bu hafta Mustafa elendi ve ben pek bi üzüldümHoş duygu nunda elenmesini istemiyorum ama ne bileyim mustafa iyiydi yarışlarda vs.. duygu neden bozok u yazmadı oylarınamı güvenemidi acaba:26: Bu haftaki gurupların dokunulmazlık oyunu hiç adil değildi Acun acunn sana sesleniyorum çok adaletsizsin be adamlar kalmış 6 kişi kurumuşlar açlıktan,senin oyununa bak,bari kim oynamıyacak diye sorma sayın çok bilmiş ünlülere ırmak hanımı nazenini çıkarsınlarda göreyim,adamlarda haklı güçlü olanı koyuyorlar ortaya larissa bennu güçlü zaten hem hilmi cem,mustafa ile o neydi cengizmi ne birmi Allah aşkına ne bu ya o oyun çok saçma oldu adaletsizsin burdan duy sesimi Birde dikkat ettim ünlüler ödül oyunu kazandığında gönüllülerin önünde ödül yiyecek geliyor önlerine garibim gönüllüler iyi dayanıyor ben olsam dağıtçam oralarıda yazııkkk gönüllürer 2 ödül oyunu kazandılar ikisindede ödül gelmeden ünlüleri gönderdiler ne hikmetse adaletsiz acun isşe adaletin bumu dünyaa ah ahh gene kaptırdım kendimi ne yapayım dayanamıyorum haksızlığa
Haaaah canim agzina saglik
Ne guzel yazmissin oyle .. yazdiklarina aynen katiliyorum .. duygunun bozogu yazmamasina gelince .. ee rating canim :) .. birinden biri giderse ..kavga olmaz .. gerginlik olmaz .. o yuzden yazamaz .. bence yani ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?