Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

duygu bugun elensede gonulluler huzura kavussa...

Larissa'nın dişlerinin güzelliği tek beyazlığı yoksa iğrenç dişleri var bence tel taktırmalı üst dişler çok önde bence gülmesin o kız

ya ben sevemedim larissayı bir de haftanın yıldızı olmuş ankette

kızlar benm sınavlarım vardı yeni başladım izlemeye 2 bölüm bitirdim birazdan 3 e geçicem ama şu an duygu yu haklı buluyorum... ilk bölümlerde bozok saldırdı direk duygu ya. emel de ağzının payını aldı ben senin yerine oynadım sakattın deynce. bence duygu başarılı dobrada bir kız ama agresif olduğu için ve haksızlığa gelemediği için patlıyor hemen iyi de yapıyor.elenme pahasına doğru bildiğini savunuyor kız. bozok un uslubunu biraz bozuk buldum... boy pos var ama güç yok adamda... duyguyu elerlerse iş zor...

Acundan bana bulanti geldi artik.hala fun odalari var mi ya.bem de adam baya captan dustu diyordum.

önce duyguya kiziyodum ama kiz hakkini savunuyor ve kazaniyor iste mustafa gitti görünen köy klavuz istemez..helal olsun.
ama su bozok bi gitse,herkes salcakta kendini.hrkes ozmn gostercek yüzünü!
ünlülerdense irmak bi gidigidiverse teshirci salak.tam abidin

Bana da haftaya Bozok gider gibi geliyor..
Tabi Duygu yazarsa..
Bozok'u ilk gördüğümde geçen senenin Hasan'ı gibi geldi, ilk günler pek sevmiştim.
Bir baktım şöyle alıcı gözle, oyun falan alamıyor.. E kavga gürültü desen, onda da var..
Bu seneki survivor pek kavgalı gürültülü çıktı..

aynen bende hasan sandım ama oyun falan alamıyor

ırmak çok sinir ya ağırlık taşıma oyununda bozok ona ''gidiyo'' dedi de ırmak ''kim gidiyo'' deyip ters ters bakış attı sonra da gitti oyundan zaten rezil oldu

Futbolda da bu boyledir .. eger bir futbolcu yere dusup sakatlaniyorsa .. isterse top rakip takimda olsun .. topu disari atmasi lazim .. bence cok yanlis bir hareketti .. evet umit dusurmedi .. ama murat yerde acilar icinde yatarken onun oyle devam gitmesi hic hos olmadi ..

Arkadaslar bana tepki gostermissiniz ama biraz abartmissiniz .. bu benim gorusum .. benim gorusum size yanlis gelebilir .. sizinkiler bana yanlis gelebilir .. ben sadece bunlara kizdim .. bozok konusunda hala ayni fikirdeyim .. duyguya yapilan haksizliktir .. sinir oluyorum evet .. ortada haksizlik var diye sinir oluyorum .. ee onlara sinir oluyorum diye de yarismayi izlememezlik yapcak degilim heralde :) .. sevdiklerim sevmediklerimden cok .. iyi geceler ..

Survivorda bu hafta Mustafa elendi ve ben pek bi üzüldüm Hoş duygu nunda elenmesini istemiyorum ama ne bileyim mustafa iyiydi yarışlarda vs.. duygu neden bozok u yazmadı oylarınamı güvenemidi acaba:26: Bu haftaki gurupların dokunulmazlık oyunu hiç adil değildi Acun acunn sana sesleniyorum çok adaletsizsin be adamlar kalmış 6 kişi kurumuşlar açlıktan,senin oyununa bak,bari kim oynamıyacak diye sorma sayın çok bilmiş ünlülereırmak hanımı nazenini çıkarsınlarda göreyim,adamlarda haklı güçlü olanı koyuyorlar ortaya larissa bennu güçlü zaten hem hilmi cem,mustafa ile o neydi cengizmi ne birmi Allah aşkına ne bu yao oyun çok saçma oldu adaletsizsin burdan duy sesimi Birde dikkat ettim ünlüler ödül oyunu kazandığında gönüllülerin önünde ödül yiyecek geliyor önlerine garibim gönüllüler iyi dayanıyor ben olsam dağıtçam oralarıda yazııkkk gönüllürer 2 ödül oyunu kazandılar ikisindede ödül gelmeden ünlüleri gönderdiler ne hikmetse adaletsiz acun isşe adaletin bumu dünyaa ah ahh gene kaptırdım kendimi ne yapayım dayanamıyorum haksızlığa

ünlüleri tutan var mı acaba tutuyorlarsa neden?
merak ediyorum
ben belkide acıdığım için tutuyorum belkide gönüllüler hep oyun alsa o zaman da ünlüleri tutardım
ama hep onlardan elenen olsa birbirlerini yerlerdi bunu seziyorum

acun taraf tutar mı tutmaz mı bilemem şayet tutacaksa gönüllüleri tutmalı ünlüler zaten yağda baldalar

ayrıca bu gibi yarışmalarda diyoruz ya şöyle böyleler bence gayette insanlar kişiliklerini sergiliyorlar o şartlarda rol yapamıyorlar gerçek hayatla bağlantısı olduğunu düşünüyorum. hani burda şu şöyşe bu böyle deyince nerden biliyorsun tanıyor musun ki deniyor ya o sebeple söylüyorum.
tabi reyting için hafif gaz vermelerde olabilir ama bu gaz vermeler olsa bile o kişinin kişiliği ortadadır ve onun üzerinden biraz abart denilmiştir en kötü ihtimalle diyorum yoksa bence neyse o

Haaaah canim agzina saglik
Ne guzel yazmissin oyle .. yazdiklarina aynen katiliyorum .. duygunun bozogu yazmamasina gelince .. ee rating canim :) .. birinden biri giderse ..kavga olmaz .. gerginlik olmaz .. o yuzden yazamaz .. bence yani ..

Bence totosuna güvenemedi sanki bozoğun oyu daha fazla gibi,garibim duyguda toto falanda kalmadı kiiyice eridi gitti,maşallah güçlü kız o açlıkla durmuyo kendine ev falan yapıyor yiyecek buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…