Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Eki Görüntüle 685066

dogukan manco ve esi guzel kizmis cok yakisiyorlar

ben hiiiç yakıştıramadım..kız ablası gibi kalmış yanında..gerçi mançoda çok yakışıklı sayılmaz ama kız ne öyle beğenmedim ben ama onlar beğenmiş Allah mesut etsin..

valla ben duygunun abartı tepkileri dışında duygucuyum..o bozok dengesizi adada etmediğini bırakmıyo yarışmaya gelince duyguyu yağlıyo ballıyo..ama duygu öyle değil..adada aynı yarışmalardada..helal olsun duyguya..
ırmağa gelince tam abidin..kimseye bu kadar gıcık olmamıştım her yerinden saflık akıyor..

Bende gönüllüleri tutuyorum neden derseniz,bu ünlülerdeki alcak daglari biz yarattik,gönüllüleri yollayalim biz bize kalalim tavirlari ve abartici egolari itici gelmeye basladi.. Bi dokunulmazlik almasalar birbirlerine girerler haberleri yok :)

arkadaş yazık bu gönüllüere azcıkta bunlar kazansın be ya
bu seneki ünlülere bende uyuz oldum resmen anladım ada psikolojisi ama o gönüllüler napsın zavallıcıklarım
inşallah dokunulmazlığı alamazlar
arazi müdürü resmen hepsi ünlülerin rahat oooooooooooh

Irmak dururken Larissa'yı yazmışlar. Kız gayet uyumlu ve oyunlarda da başarılı.

Fatmagule nazar degdi kolu kirildi sandim sanki duserkenki sesi duydum gibi oldum
Ya unluler o kadar yediler ictiler tpk karinla bi gonulluleri gecemediler ha
Bence larissayi yazarak hata yaptilar kiz oyunlarda 1 numara irmagi yazmaliydilar oda sus mankeni gibi
Bozok bugun fatmagul icin agladi bi kivilcimmi var yoksa
yarin larissa gitmez umarim..
Duyguyada acimaya basladim adada tek basina ama oyunlarda hic birsey yokmus gibiler anlamadim gitti
Dokunulmazligida kaybetselerdi fena girerlerdi bibirlerine

Tamamini izleyemedim benim oglan sagolsun:))
Simdi ogrendim Larissa.yi yazdiklarini.
Yanlis tercih yapmislar.kiz gayet basarili.

Fatmagul'un dÜsmesini gordum oyle bi kosma stili yok yalniz :)))
Bozok'la aralarinda bisey olamaz zaten fatmagul fenerbahceli tuncay'in kizarkadasiymis kizlar gazetede okumustum.
Adam gonderdigine gondercegine pisman olmustur kizi bu yarismaya TEK parca donebilse bari :))))

Bozokta evliymis zaten ne bileyim oyle aglar gibi olunca

aynısını bende farkettim
Hatta konseydeyken fatmagül düştüm bozok ağladı diye analtırken bozoğun fatmagüle bakışları çok komikti
böyle melül melül mahsun gibi

Olamaz ya Larissayı yazdılar :44:
Larissa kızlardan en iyisi
Umarım elenmez :26:
Gönüllüler nihayet dokunulmazlık oyununu kazandı ya
Bravooo

bugün birsey fark ettim fatmagül güzel kiz ama konusmadigi sürece konusunca o güzelligi yok oluyo sanki

çocuk gibi konuşuo ondandır
bu devirde çocuklar bile öyle ağır ağır konuşmuyo artık
ama güzel kız tabiki de

Duygu Alp Kırşan'a yazıyor galiba

duygu nerde yaziodu alpe merak ettim :26:

ünlüleri tuttugum halde duyguyuda sevmedigim halde bugun dokunulmazlik oyununda duyguya haksizlik yapildi bence..
cunku bennuda tek elle tutulmasi gerek yerde bi ara iki ipten tuttu diye gördüm onu neden diskalifiye etmediler ?yada benmi yanlis gordum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…